Bildirim
Karasızlık
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Müzik kalitesi beklentin yüksek ise tatmin etmez. Kamerası da çok kötü değil, ancak sınıfındaki Galaxy S3, Xperia SP gibi telefonlardan kötü.
Nexus'un başka avantajları var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 17 Mart 2014; 18:50:32 > -
İnclemeleler, versuslar var, aramaya inanın.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Yanlis seçim hocam lg gpro daha mantıklı olabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
LG G Pro iyi de arada baya fiyat farkı var. Biri 950 TL, öteki 1450 TL. Ayrıca LG Optimus G Pro'nun da kulaklık sesi performansını pek beğendiğimi söyleyemem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 17 Mart 2014; 19:52:01 > -
hocam 949 nerede 1450 tl nerede -
arkadaşlar bekliyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: kemalboran
LG G Pro iyi de arada baya fiyat farkı var. Biri 950 TL, öteki 1450 TL. Ayrıca LG Optimus G'nin de kulaklık sesi performansını pek beğendiğimi söyleyemem.
http://www.istanbulbilisim.com.tr/lg-g-pro-lite-d682tr-beyaz-cep-telefonu-fiyati,74249.html
http://www.n11.com/lg-g-pro-lite-d682-8gb-siyah-distributor-garantili-cep-telefonu-P18530823?cid=700501_lg-g-pro-lite-d682-8gb-siyah-distributor-garantili-cep-telefonu-P18530823&ref=akakce&v=1.60.7
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iplenmeyenadam -- 17 Mart 2014; 19:48:43 >
-
O telefon LG G Pro değil, LG G Pro Lite. G Pro'ya göre oldukça kırpılmış bir cihaz. -
Özür diliyorum ben Pro Lite sandım K.B -
ben özür diliyorum ozaman
Performans arıyorum ben o telefon biraz büyük
perfromans ı nsaıl -
O fiyat aralığında en iyi performansı veren birkaç telefondan bir tanesi Nexus 4. 2GB Ram, saf android ve yazılım desteği de cabası. -
evet hocam şu kamera kötü diyolar içime kurt düştü versusları izledim önceden beri bekliyorum ben
ocak ta teknosadan aldık teşhir çıktı -
-
Xperia sp
Arkadaşlar aldım gitti nexus u ilk çıkıtıgnda beri istiyordum .D -
Teşekürler -
quote:
Orijinalden alıntı: Un4Given35
Arkadaşlar aldım gitti nexus u ilk çıkıtıgnda beri istiyordum .D
Hayırlı olsun..güle güle kullan iyi tercih
Kliksadan aldım 3 gündür tedardik sürecinde yazıyordu bende iptal ettim beyler yine alamadık
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X