yaşım 18 ve açık liseden bu sene mezun olucam.Şuanda bulunduğum çevrenin en iyi fabrikasında çalışıorum ve yaklasık 900 lira fılanda maaş alıorum.Ailemin durumuda orta halli yani .ßenim hayallerim war yanlız yazın dershaneye gidip üniversite kazanmayı planlıyorum.Fakat işte dershane olayı fılan olunca otomatikmen işten ayrılmam söz konusu oluyor.Her ihtimali düşünürsek kazanamazsam üniyi işimide kaybetmiş olucam vede aileme yük olmuş olucam bi nevi.askerliğimde yaklasıo zaten.kafam çok karışık.bi yanda üni planlarım diğer yandan işim. sizin değerli fikirlerinize ihtiyacım war..
NOT:ArkadasLar lütfen burdan baska manaLar cıkarmayın sadece bi çıkmaz ıcındeyım sizin fikirlerinize ihtıyacım war. selametLe...
900 lira ileride seni geçindiremeyecek.. Eğer çok çalışırsan kazanırsın fakat eğer Öss gibi bir şansı gözardı edersen birdaha bu fırsat eline gelmez..
hafta içi çalışıyorsan hafta sonu dersaneye gidersin bir arada zor olur ama isteklerin karşılanır en azından
Üniversiteyi iyi seçmen gerekiyor.Zira işsizlik yüksek oranda.Ve üniversite okumakta pek karlı değil.Fakat iyi bi yeri tutturabilirim dersen oku
Fakat çok rakibin var.Çok sağlam çalışmalısın.
Ben oku derim arkadaşın dediği gibi 900 liradan daha fazla kazanabilirsin.
saolun arkadaslar doğru bu fırsat bidaha elime gecmıcek okumakta fayda war..hiç deılse ileride böyle bi sansı kullanmadım dıyede kafamı duvarlara vurmam dime