Şimdi Ara

kararsız kaldım yardimci olur musunuz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Ikinci el bir laptop alacagim birinde dell n5110 i7 islemcili olan model var ama adaptoru yanmis replika adaptor alinmis. Digeri ise lenovo z580 3. Nesil i5 islemcili olan model. Dell'de asiri isinma adaptorde sorun ve yavaslik soz konusuymus lenovo ise wifi kopmalari yasiyormus. Forumda arastirdigim kadariyla boyle ogrendim. Ogrenciyim aldigimda beni 2 seneye yakin idare etsin istiyorum. Veya bunlar haricinde farkli alternatifleriniz varsa ogrenmek isterim. Tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: orhan6894

Merhabalar. Ikinci el bir laptop alacagim birinde dell n5110 i7 islemcili olan model var ama adaptoru yanmis replika adaptor alinmis. Digeri ise lenovo z580 3. Nesil i5 islemcili olan model. Dell'de asiri isinma adaptorde sorun ve yavaslik soz konusuymus lenovo ise wifi kopmalari yasiyormus. Forumda arastirdigim kadariyla boyle ogrendim. Ogrenciyim aldigimda beni 2 seneye yakin idare etsin istiyorum. Veya bunlar haricinde farkli alternatifleriniz varsa ogrenmek isterim. Tesekkurler

limit nedir kardeşim
    keşke onuda belirtseydin
  • quote:

Orijinalden alıntı: c63_AMG

quote:

Merhabalar. Ikinci el bir laptop alacagim birinde dell n5110 i7 islemcili olan model var ama adaptoru yanmis replika adaptor alinmis. Digeri ise lenovo z580 3. Nesil i5 islemcili olan model. Dell'de asiri isinma adaptorde sorun ve yavaslik soz konusuymus lenovo ise wifi kopmalari yasiyormus. Forumda arastirdigim kadariyla boyle ogrendim. Ogrenciyim aldigimda beni 2 seneye yakin idare etsin istiyorum. Veya bunlar haricinde farkli alternatifleriniz varsa ogrenmek isterim. Tesekkurler

limit nedir kardeşim
    keşke onuda belirtseydin

Yani maksimum 1100 civarina kadar cikabilirim.

• dell de aşırı ısınma sorunu mevcut evet. o yüzden dell i tavsiye edemeyeceğim. lenovo da ise wifi kopması gibi sorunlardan bahsetmişsin ama öyle bi sorun yok hatta ben ilk defa duydum. lenovo yu tavsiye edeceğim sonuç olarak, iyice bi incele.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: c63_AMG

quote:

limit nedir kardeşim
    keşke onuda belirtseydin

Yani maksimum 1100 civarina kadar cikabilirim.

https://www.notebookadresi.com/asus-x552ldv-sx829d-notebook?keyword=829

BU ÜRÜNE BAKABİLİRSİN

• quote:

Orijinalden alıntı: Tuğba Cenk

dell de aşırı ısınma sorunu mevcut evet. o yüzden dell i tavsiye edemeyeceğim. lenovo da ise wifi kopması gibi sorunlardan bahsetmişsin ama öyle bi sorun yok hatta ben ilk defa duydum. lenovo yu tavsiye edeceğim sonuç olarak, iyice bi incele.

Lenovo benimde aklima yatiyor. Ssd hdd falan takilmis gayet hizli stabil kullaniyorum diyor 2 aylik garantisi kalmis. Sahibi ise isinma sorunu wifi kopmasi gibi sikintilari yok cihazi gor istedigin kadar kullan dedi. Ayni sehirdeyiz zaten. Lenovo da i5 3. Nesil islemci var 128 bit 1 gb ekran karti 120gb ssd ram 8gb 1100e birakicak. Diger dell ise 900 lira fiyati. Yani yinede kararsiz kaldim. Alinca 2 sene rahatca kullanabilmeliyim. Basim agrisin istemiyorum.

• Yok mu fikrini belirtmek isteyen ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • lenovo z580 tabiki de dell alma çünkü aşırı ısınıyor. lenovo hem daha kaliteli bir marka hem de ısınmıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.