Şimdi Ara

kararsiz kaldim arkadaslar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar L620 kullaniyorum ama sistem gelisiyor bende gelistireyim diyorum simdi 1320 ve 925 arasinda karar veremiyorum avea kullanicisiyim 66 tl verip aylik 925 mi almak mantikli 47 tl verip 1320 almak mi mantikli, foti cekmeyi normalde seven biriyim evet ama nokia cam ile L620 de bile guzel seyler cikarilabiliyor dogru isikta, 1320 L620 den de mi kotu bi kamera performansina sahip? Birde avea 16 gb veriyor sanirim L925i o da buyuk bi - olusturuyor kafamda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de bir kararsızlık atayım ortaya 1520 mi yoksa lg g2 mi alsam. Başka birşey düşünmüyorum. Arkadaşım sen de bana kalırsa 925 al kamera önemli 1320 nin kamerası çok kötü ben ip4s kullanıyorum onun ile kıyasla kötü dedim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şarj olayı önemli ise 1320 ve 1520 iki adım önde 925'den. Fakat kapasite meselesi önemli ise 925-1520 olabilir. en iyisi 1520.
  • 925 in 16gb olan versiyonu ileride sıkıntı çıkartabilir .. Sd kart desteği olmayan bir modelin düşük kapasite olanını almak bana göre hata olur .
  • Lg g2 ve 1520 arasında görüşünüz nedir

• 1520 yi dusunmuyorum cunku cok pahaya geliyor 2.8k falan oluyo fiyati ozaman 1320, kamerayi alsam kullanmayiz napalim

• Mecbur değilsen 930 u bekle bence ki fiziksel olarak en mantıklı ve dizaynı en güzel Nokia bence 930 olacak ki Avea getirir hemen

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iki sistem arasinda kaldim
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • LG G2 bütün telefonlara şarj konusunda 5 basar. Tartışmasız lider şarj konusunda. KitKat özelliği de yakın zamanda gelecekmiş telefona. Yakın arkadaşımda vardı inceleme ve kullanma fırsatım oldu. Kesinlikle tavsiye edilir.

Ben de 920 var. Model yükselterek 930 almayı düşünüyordum ama şarj konusunda çok fark etmedi. 920 2000MAH batarya 930 2420MAH batarya arada çok bi fark yok. Çıksın bi bakalım görelim telefonu.

İlgimi çekiyor 930 ama beklemekte fayda var. Fiyat Performans her zaman önemlidir.
  • 930'a da bi 2k fiyat biçerler fatura uzeri yine gelir o 2.5k ya :) 1320 alacak gibiyim bu gidişle bakalım
  • Bence 925 alın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.