Şimdi Ara

Kararlı adam kararsız kaldı ve soruyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CEC23F2D2 -- 23 Nisan 2016; 11:33:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayırlısı be

• ilk yuze girmenin biraz da sans isi oldugunu biliyorsun di mi? Mezuna kalinca elini kolunu sallayarak ilk yuze girilmiyor. Ekonomi mekonomi diyordun sanki? Neden bir anda kimyaya dondu?

• limons kullanıcısına yanıt
    Bu sene gecen sene kazandigim hakki kullanirsam o geliyor.Seneye ilk 2000'e kadar isimi goruyor zaten de calisirsam hedefim ilk 100 olur, tabii ki sinav anini kimse bilemez.Ben elimi kolumu sallayacagim tarzi bir post da atmadim.
    Dedigim gibi sinav donemi yipratici bir donem.En azindan su anlik,kimya da olurken, yeterli motivasyonu bulamiyorum kendimde.

• Son 2dk

• Bu sene gidersen sayısal bölüm ama seneye TMden bir bölüm?
    İstediğin bölüm Kimya Müh. ise git direk. İstediğin bölümden tam emin değilsen ve bir sene daha kalmak istemiyorsan yine git.
  • Ekonomi'de kendimi cok cok daha iyi hissedecegim ama tabii ki hayalim olan universite oldugu icin bu mutluluk biraz azalacak sadece. Su an bayagi bayagi mutsuzum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kararlı Adam

Ekonomi'de kendimi cok cok daha iyi hissedecegim ama tabii ki hayalim olan universite oldugu icin bu mutluluk biraz azalacak sadece. Su an bayagi bayagi mutsuzum.

TMden niye hazırlanmadın bu sene? Ekonomi istiyorsan onu oku. Bölüm üniversiteden daha önemli bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.