Sarı sitede bir tane ilan var filodan çıkma, eğer o araçsa neden ucuz olduğu belli. Ben olsam filo çıkması araba almazdım, millet eşşek niyetine biniyor çünkü. Fakat fiyat da çok cazip, ağır hasarlı olanları bu fiyata satılıyor. Aracı görüp beğendiyseniz alınabilir yine de. Fakat insignia için ben olsam bu pakete bu fiyatı vermezdim. Hasarlı da olsa, excellence bakardım, tramerinde her şey yazıyorsa ben sıkıntı etmem şahsen. Not: Mesajı yazdıktan sonra farkettim, excellence fiyatları yükselmiş bilmiyordum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cricet -- 16 Mayıs 2021; 23:2:6 > |
Karar vermemde yardımcı olur musunuz? (3. sayfa)
-
-
hocam ilandaki açıklama da adam belirtmiş ;Çarpışma Önleyici - Yaya Algılama
-
insignia mantıklı tercih olur burda.
1- trendline donanım çok boş.
2- araç herseyiyle gayet güzel, en önemli sorun motor; reno'nun başına bela olan ve üretimi bikaç sene durdurulan R9M kodlu 1.6dci ünitesi problem çıkarmaya çok meyilli.
3- opel tarafı giriş pakette bile gayet yeterli donanım sunuyor.
* aslında burda ideal araç; insignia'nın motor-şanzımanı alıp talismana koymak olur ama öyle bişey mümkün değil maalesef :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Seçenekler arasında Insignia derim. Bir önceki kasadan işyerinde var sürekli kullanıyorum. Güzel oturaklı ve seri araç. Tam otomatik şanzımanı var üzmez.
-
250bin₺ bence Passat b8 kasa için düşük kalıyor günümüz şartlarında. Bütçe artarsa passat derim yada model düşürmek isterseniz. Onun dışında ise ben bu şartlarda Talisman derdim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bulduğum sarı sitede değil :) sizin bahsettiğiniz lacivert olan herhalde. Aslında filoda bu segmentteki araçları satıcılara değil orta ve üst düzey tek kullanıcılı yöneticilere veriyorlar.
quote:
Orijinalden alıntı: destannnBulduğum sarı sitede değil :) sizin bahsettiğiniz lacivert olan herhalde. Aslında filoda bu segmentteki araçları satıcılara değil orta ve üst düzey tek kullanıcılı yöneticilere veriyorlar.
Hocam o zaman Talisman derim ben. Talisman hiç kullanmadım ama bir insignia kullanıcısı olarak bu iki araba arasında 40-50k'lık bir fark yok. Hatta Talisman bazı konularda daha iyi bile olabilir (hele hele insignianın enjoy doanım ile hiç şansı yok.) . İkinci elini düşünmeyin bence, siz zaten bu aracı alırsanız piyasanın baya altında almış olacaksınız, satarken de piyasanın altında rahatlıkla satarsınız.
Baktım da bu fitaya cidden bu araba yok. Araç aradığım dönemde denk gelseydim, hiç düşünmeden alırdım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cricet -- 16 Mayıs 2021; 23:37:53 >
-
İyi ki foruma yazmışım. Yazılanlar kafamı netleştiriyor
quote:
Orijinalden alıntı: destannnİyi ki foruma yazmışım. Yazılanlar kafamı netleştiriyor
Talisman almaya karar verirseniz ve seçme şansınız olursa bulut gri olarak geçen renk çok yakışıyor.Örnek link bırakıyorum sadece renk için.
Diğer önerim ise siyah olur.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-hatasiz-boyasiz-916570972/detay
Eğer vision paket opsiyonlu bulursanız kör nokta sistemi oldukça başarılı çalışıyor.
Bu arada siyah ilan dolandırıcı gibi bir şey galiba orijinalinde olmayan deri koltuk ve Gaziantep/şehitkamil bağırıyor ilanda.Hatasız boyasız yazılan ilanda koltuklar bile bambaşka :).Ek olarak 1.6 ların arkasında dci ifadesi yer almaz 1.5 110 luklarda yer alır.İlanın neresinden tutsan elinde kalıyor.Belki o ilana bakan eden arkadaşlar vardır aramızda dikkat etsinler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Epsilonpruva -- 17 Mayıs 2021; 0:24:20 >
-
Harikasın hocam :))) Önerilerini dikkate alıyorum
ww nin boş paketleri balon.
Golf falan olsa bi umut sıcak bakardım.
Golf e daha çok önem veriyor kendimce ww.
DSG de korkutmuyor değil dağıldı mı geçmiş olsun.
Boş pakete o kadar para vermek mantıksız.
D segment mercedes falan da bakabilirsiniz.
Mondeo ile talisman a piyasa yok demişler piyasası olan araçlar normalde parası olana.
Haddinden çok pahalı çünkü.
Millette ona o kadar para vermek istemiyor.
Talisman dışarıdan hoş duruyor işte sedan megan ın üst modeli diyebiliriz.
PASSAT - ARTEON gibi.
Ama piyasa konusunda ww daha ön planda opel ile beraber 2 side alman ve almanların araçlarını daha iyi ve sağlam buluyor bizim millet.
Renault o yüzden sıkıntıya düşüyor ama satılır mı derseniz 3 ü de satılır.
Opel ww çabuk gider belki reno ya göre ama reno gene elinde kalmaz beklersin biraz.
Sadece bu 3 araçla da kısıtlama kendini başka modellere de bak he bu araçlara ayrı bi zaafın varsa da demedim say.
-
Üçünün de piyasası zayıf. Passat'ın piyasası dsg ise iyi, manueli ağır gidiyor. Şartları zorlayıp dsg passat almaya bak. O olmuyorsa insignia. Talismanı sil. Hem kalitesi hem de piyasası çok zayıf
quote:
Orijinalden alıntı: destannnHarikasın hocam :))) Önerilerini dikkate alıyorum
Talisman tavsiyelerine karşı temkinli olmanı tavsiye ederim. İhtiyacın olan romantizm değil, realizm. 5 sene sonra talismanı satarken çok üzülürsün.
quote:
Orijinalden alıntı: darksnrBen daha önce piyada tutuluyor diye boş araç aldım ve pişmen oldum bir daha da o hataya düşmedim. Nacizane tavsiyem bütçenizin el verdiği en dolu aracı alın ki bu koşulda Talisman gözüküyor. Ek olarak üç aracı da kiralık kullandım en çok Insignia dan keyif almıştım sürüşü çok keyifli bi araç ama dolu bi versiyondu bu nedenle boş model ile ilgili bi fikrim yok. Dediğim gibi yerinizde olsam Taisman alırdım
Bir de neden pişman olduğunu yazsaydın?
Passat özelinde satarken boş paket-dolu paket olmasının hiçbir önemi yok. İnsanların baktığı şeyler sırasıyla:
Dsg
Dizel
Cam tavan
quote:
Orijinalden alıntı: cricetİkinci eli ölü diye bir şey yok, koyarsın piyasanın 10k altına satılır, her malın bir alıcısı vardır. Ben uzun süre Talisman kovaladım, gerçekten piyasanın altında olan arabalar 1-2 güne satıldı. Konu sahibi de zaten piyasanın altında bir araç bulmuş anladığım kadarıyla, satarken de ucuza satar.
Alıntıları GösterOlur mu öyle şey. Misal passat senede %5 değer kaybederse talisman %10 kaybeder. Daha önce 2.eli zayıf aracım oldu. Aracım az para ettiği için yenilerken cebimi epeyce yordu. Golfü satarken elimi öpene sattım ve passat için çok sağlam bir peşinatım vardı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Haklısınız unutmuşum, daha önceki araçlarımda alıştığım için far-yağmur sensörü, hız sabitleme, anahtarsız giriş-çıkış-start-stop, araçtan uzaklaşınca otomatik kilitlenmesi, geri görüş kamerası vs bi sürü özelliğin olması çok pişman etmişti kullanırken. Sebebi de daha önce bu ve daha bir çok özelliğe asahip renault kullandıktan sonra boş bi araca geçmek. Tabi bu özellikler sizin için önemli değilse sorun yok.
Benim için olmazsa olmaz bazı özellikler var artık bu özellikleri olmayan araçları alacağımı sanmıyorum
Ön-arka kamera
Adaptif Far-yağmur sensör
Adaptif hız sabitleme
Anahtarsız giriş-çıkış
Start-Stop
Araçtan uzaklaşınca otomatik kilitlenmesi
Araca binmeden veya indikten sonra camları açıp kapatabilmek
Bonus oalrak yeni uzaktan klimayı açıp kapatabilmek veya belirli saatte açıp-kapatabilmek :). Bu olmazsa olmaz değil şimdilik ama çok kullanışlı oluyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: darksnrHaklısınız unutmuşum, daha önceki araçlarımda alıştığım için far-yağmur sensörü, hız sabitleme, anahtarsız giriş-çıkış-start-stop, araçtan uzaklaşınca otomatik kilitlenmesi, geri görüş kamerası vs bi sürü özelliğin olması çok pişman etmişti kullanırken. Sebebi de daha önce bu ve daha bir çok özelliğe asahip renault kullandıktan sonra boş bi araca geçmek. Tabi bu özellikler sizin için önemli değilse sorun yok.
Benim için olmazsa olmaz bazı özellikler var artık bu özellikleri olmayan araçları alacağımı sanmıyorum
Ön-arka kamera
Adaptif Far-yağmur sensör
Adaptif hız sabitleme
Anahtarsız giriş-çıkış
Start-Stop
Araçtan uzaklaşınca otomatik kilitlenmesi
Araca binmeden veya indikten sonra camları açıp kapatabilmek
Bonus oalrak yeni uzaktan klimayı açıp kapatabilmek veya belirli saatte açıp-kapatabilmek :). Bu olmazsa olmaz değil şimdilik ama çok kullanışlı oluyor
Benim için arkada da üfleci olan otomatik klima önemli. Bir de far/yağmur sensörleri olursa iyi olur, olmasa da olur. Aracımda cruise kontrol var, hiç kullanmam
-
Hepsinden fazla yakar ama bunların içinde en fazla değerlenecek olan Passat
bak guzel kardesim seninle ayni yoldan gectim 3 ay kafa patlattim sonra gemileri yaktım aracima. kavuştum. sana bi kac tavsiye
1. asla 235 bini 5 yasinda bos passsata baglama. far yagmur sensoru hiz sabitleyici gibi en en basit donanimlar bile yok. şahinden tek farki klimasi olmasi. 5 yasinda bosver..
2. talismani kullanan ogretmen arkadasim vardi gecen sene elektronigi vs baya ugrasti sonra satti youtubeda talisman yaz az cok biseyler gorursun.
3.en mantikli duran 2017 65 binde insignia ama. fiyati 250 cok uygun görünüyor neden acaba? 280 filan olmasi lazim. cok iyi baktirman lazim.
Talisman iyi ama herkes yanaşmıyor passat piyasa arabası ikinci eli harika tok araba
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X