Şimdi Ara

KARAR VEREMIYORUM SAVASCILAR BURAYA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar benımn lvl 38.para biriktiriyom skill poıntlerı sıfırlatacam(3.750.000)istiyo.ben hep atacka verdım kalanları ıse defansa.defansın puanı:20 atackın:38. sizce sıfırlatıp defansa verıp kalanını atacka vereyımmı.provoke cok guzel ozellık onun için verıyorum bu parayı değer mi sizce.Lütfen yardımcı olun

• E PROVOKE ATTACKDA DEGİLMİ ZATEN???
  • değil.defansın o
  • Değmez attacker kal.Bence.Ama bazıları 59 a kadar provoke sonra attck diolar ama bence pro olmak işe yaramaz.
  • Attack gibisi yok tavsiyem attack da kal.

Defans zamanla arkadan gelsin, skill pointleri sıfırlatmana degmez.
  • DEĞER... harpy,dts,ash,golem ve diğer aoelerde çok yer bulursun ++++ kalak atacklarladaaa deru... ama atağa verirsen tek deru 3m bişi diil 5 abys ;)
  • Olum 38 lvl olmussun 45 olmaya az kalm1s 45 olasaya sen defansa ver bak beni dinle ayriyetten 1.defence ye 2.attacka verirsen 45 olasaya kadar deru partyleri 45 oldun mu AOE harpy golem dts hepsi sende lvl e lvl demessin ne dersin bilemem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ishal oldum cok acıl yardım
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşım provoker olmanda fayda var.Eslanta girdiğin zaman bunu daha iyi anlayacaksın.Her sağlam party bir provroker arar haberin olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kuzen®

Arkadaşım provoker olmanda fayda var.Eslanta girdiğin zaman bunu daha iyi anlayacaksın.Her sağlam party bir provroker arar haberin olsun

arkadaşa katılıom
  • beyler defeansa verdım kalanını atacka
  • doğru yaptın ben level 46'da skill resledim 8milyona :)
    şimdi provoker olduum için çok mutuyum 1hafta level 46'da kladım sora 3günde level 49 oldum :)
  • Eskiler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 hafta 46 level guzeldi o zamanlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu başlığı bile ne kadar masum, içten ''Karar veremiyorum savaşçılar buraya''
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.