Şimdi Ara

Karar veremedim, yardımınız lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefon alıcağım, artık 2 markada yogunlaşacagım,biri apple diğeri blackberry. İnternette dolaşan birisiyim genelde, maillerede bazen bırakırım, müzik dinlerim, oyun oynamam arada belki, telefon görünüşü önemlidir, şarjı iyi giderse iyi olur, kamerası pek önemli değil, prof makinem zaten yanımda, bildirim ışığı olursa iyi olur.mümkünse kasmayan bi telefon istiyorum, Renk yönünden beyaz olması şarttır.Aklımda BlackBerry 9900 ve iphone 4s var .9900 olursa 0 alıcam, 4s olursa 2.el alıcağım fakat karar veremedim, Sizce hangisini tercih edeyim, hangisini önerirsiniz veya başka öneriniz nedir?

Not:Yorumlarınızı yaparken önerdiğiniz telefonu nedeniyle birlikte belirtiniz, çünkü yaptığınız yorumlar doğrultusunda karar verilip alınıcaktır, o yüzden yorumlarınızı kısaca yazıp geçmeyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bütçe sıkıntın yoksa iphone 4s 5 5s olabilir çünkü iphone internette gezmek için ideal
  • TwDead kullanıcısına yanıt
    iphone şarjı dayanmıyor bana o günü çıkartamıyorum, daha önceden bu hataya düştüm çünkü

• 9900'ünde şarjı çok iyi değildir. Özellikle 3g ile. ben günü çıkartamıyordum 3g açıkken. Sabah 8 gibi şarjdan çıkardığımda 5-6 gibi tekrar şarj etme durumunda kalıyordum 3g ile. 2g modunda 1.5 gün gidiyor yanlız. Oda internet gezintisinde yeterli tatmini sağlamıyor.
  • böyle duyunca çabuk cayıyorum karar dan, kafamda z10 var fakat kasa full plastik kamerası kötü, kasası 9900 gibi ele oturmuyor.klavye yok, ama klavye ne kadar hızlı onuda bilmiyorum.9900da önde kamera yok görüntülü görüşmek için o engel olurda bana ama pekde önemli değil.bilmiyorum z10 ömu 9900 mı işte zor karar , bir anda karar veremiyorum çünkü 2-3 yıl götürmelik birşey alayim diyorum.

• Kasa kalitesi olarak 9900 çok iyiydi. z10'un hakkında pek bilgim yok kasa bakımından. Ama güncel cihaz, işletim sistemi çok hızlı ve stabil. 10.2 ile android uygulamalarınıda desteklicek. Qwerty klavye gerçekten çok büyük artı. Benim için en önemli şeylerin başında. Güncel bir cihaz olması bakımından q5'ide inceleyebilirsiniz. Kasa olarak tatmin etmez ama, tarayıcı performansı olarak iyi.
  • Deranzo kullanıcısına yanıt
    ya 9900 yada z10 alıcam, işletim sistemi ve uygulama o kadar önemli değil olursada olur olmasada olur.ama z10 u elime aldığımda plastik olması rahatsız ediyor. android ile bağdaştırmaları sevmediğim bi durum.android seven biri olsam s4 e bakardım.fakat bb ayrı dünya diye düşünüyordum oda z10 la androide kayma göstermeye başladı. bilmiyorum kararsızlık kötü bişey, 3 yıl kullanıcam çünkü bu alacağım telefonu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tavsiyeniz Lazım?
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bahsettiğiniz önceliklere göre en mantıklı cihaz Z10. 9900 kasa konusunda üzmez fakat, tarayıcı performansı olsun, oyun olsun, müzik olsun üzer. Z10 ile kıyaslayarak söylüyorum bunları.
    Z10 kullanma fırsatınız oldumu ,klavye hızı nasıl ,bi kıyaslama yaparsanız iphone 4s ten iyimi kötümü klavye hızı? ve z10 ne kadar götürür hem güncelleme hemde yıl bakımıyla beni ?
  • Ne 4s , nede z10 kullanmadım açıkçası. BB Os 11 gelene kadar güncelliğini korur z10. Hatta 11 geldikten sonra bile ufak tefek os 10 üstüne güncelleme alır. Klavye hızı olarak hiçbir dokunmatik cihaz bold serisi cihazlarla kıyaslanamaz zaten. Klavye ve mesajlaşma ön planda ise 9900. Multimedya amaçlı kullanımda ise Z10. 4s 'i benim kıyaslamam doğru olmaz, şimdiye kadar hiç Apple cihazı kullanmadım, ve kullanmam.
  • z1
    9900 alsam çok farketmez, os 7 desteği daha sürecekmiş, aslında işin gerçeği dokunmatik ten sıkıldım. bir geçiş yapayim diorum fakat alırım istediğimi bulamam alışamam felan satmaya çalışırım bb yi satamam satarsamda zararına gider diye korku sarıyor.z10 da kararsızım, ama iphone 4s i deklavye hızı ayrıdır benim için.iphone un 4s in klavye hızıyla aynıysa z10unun ki, z10 alayim .kısacası tercih şu şekilde 4s, z10, 9900. üçünden birini alacağım fakat hangisi :)

9900 alsam çok farketmez, os 7 desteği daha sürecekmiş, aslında işin gerçeği dokunmatik ten sıkıldım. bir geçiş yapayim diorum fakat alırım istediğimi bulamam alışamam felan satmaya çalışırım bb yi satamam satarsamda zararına gider diye korku sarıyor.z10 da kararsızım, ama iphone 4s i deklavye hızı ayrıdır benim için.iphone un 4s in klavye hızıyla aynıysa z10unun ki, z10 alayim .kısacası tercih şu şekilde 4s, z10, 9900. üçünden birini alacağım fakat hangisi :)

• Artık tum dokunmatık telefonlar belırlı bır standardın ustunde. Bır fark oldugunu dusunmuyorum. Satmayı dusunuyorsanız zaten bır sure sonra, 4s daha mantıklı. Bb'ler korkunc deger kaybedıcek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • note2 yada note3 bak derim
  • Master_Evil kullanıcısına yanıt
    boyutlarından dolayı onları düşünmüyorum hatta samsung belli bi süre kullanmıcam, apple yada blackberry devam edeceğim.

evet o dediğiniz doğru, 4s alim o zaman, bb de fiyat düşecek o zaman gelsin bb10 sistemide tam oturur rayına o zaman 990 veya z10 almak en mantıklısı.ama dikkat imi birşey çekti, 9900 kullananların biride ben memnunum al diyeni görmedim, hep şikayet var. kasma var, açılmıor , kamerası kötü deniliyor hep bi olumsuz gösteriş var .9900 dan bu sebeblerden dolayıda tercih yaparken pisman olma korkusuyla yaklaşıyorum

• Donma veya kasma pek yasamadım 9900'de. Kamerası kotuydu evet. Sınıfındakı telefonların cok gerısınde. Ama zaten kamera beklentım yok benım cep telefonlarından. 9900 guzel telefondur, hostur. Ama senın yukarıda yazdıgın kullanma amaclarına uygun bır telefon degıl. Pısman olursun buyuk ıhtımalle. Internette gezınırım dıyorsun, tarayıcı performansı vasat. Muzık demıssın, ortalama bır telefonla aynı. Hıcmı artısı yok, tabııkı var. Muazzam kalıtelı, gosterıslı bır kasa, saglamlık, tokluk. Enfes klavye ıle, harıka bır yazım deneyımı. Soyleyebıleceklerım bunlar. Bahsettıgın ıslemlere 4s veya z10 daha yatkın gorunuyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence hic dusunmeden lumia 720 veya 820 almalisin. Oldukca şık bir goruntusu var. Ayrica kullanim acisindan oldukca akici zevkli ve pratiktir. Pilide android ve ios telefonlara kiyasla gayet uzun dayaniyor. Blackberry de hic dusunme derim cunku bb artik ölüyor. Lumia ise suanda 5 buyuk pazarda ios u gecmek uzere ve hindistanda gecmis bulunuyor. Yani yukseliste

• @Deranzo 'ya muhalif gibi olmayayım ama 9900'ün tarayıcı performansı samsung galaxy s3 ile aynı sayılır. özellikle son güncellemelerle. Tabii ki ekran boyutundan dolayı vasat denilebilir bu deneyim. Ses kalitesi ise donanım haber incelemesin de değinildiği gibi orta/üst seviye, iyi bir kulaklıkla kendisinden beklenmeyecek kadar iyi... Kamera konusun da sabit odaklı bir lens kullanıldığı için yerden yere vuruluyor ve haklılar bu konu da eleştirenler. Kamerasını ben de beğeniyorum diyemem ama gün ışığın da saklanacak kalite de fotoğraflar da çekiyor. 1.3 megapixel nokia kameralarına yeterli hatta harika dediğimiz günleri unutmayalım. Ha megapixel değildir lens'tir esas diyeceksiniz ama arşivim de 1.3'den 12 megapixel nokia'lara kadar fotoğraf arşivim var ve 9900 ile gün ışığın da çektiğim fotoğraflar hiçte ''bu ne'' diyecek kadar sırıtmıyor. Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xheatus -- 19 Ekim 2013; 22:46:58 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.