< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Karantina İçin Neyi Bekliyorlar
1 Mobil
-
-
Bak simdi bu basligi actin ya yasaklar cikinca senden bilecekler ona gore
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Sağlımız için acilen yasaklar uygulansında
Yasakları karantinaları ve saçma sapan tedbirleri bu kadar sevmenizin sebebi nedir?
_____________________________ Life is about having fun. -
Sevdiği mi kim söyledi?
Öneriniz nedir bir bildiğiniz var belli ki anlatın da biz de öğrenelim
_____________________________ -
Zor gunler arkadaslar Allah hepinzin yardimcisi olsun. Ekonomik sikinti, psikolojik bunalim, salgin ve yakinda buna bagli kitlikta baskarsa eger ic catismalar cikabilir dunyada.
Science Fiction filminin icinde yasadigimiz gunler bunlar. Kediyi cok fazla koseye sikistirirsan tirmalar, insanlarda fazla kisitlanirsa aynini yapar.
Bütün işyerlerini acilen en az 3 hafta kapatmak şart oldu artık. Bunun başka çıkışı yok.
Yarın erken seçim olur hükümet gider anca öyle gelir karantina.
Atv sahibine 9.5 milyar TL vergisini sişiyorlae halka gelince herşeyi devletten bekleme oluyor
Sadece bir günde Kadıköyde 400 pozitif vaka var. Ülke geneli 40k vardır diyor fatih Altaylı. Bakan çıkıp yalanlamadı.
Aşı gelene kadar ölecek olan ölür gibi duruyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
C.Baskanida bugun Seferberlik
Baslatiyoruz dedi. Aciktan kapanma yasaklar gelecek demiyorlar. Olumsuzu olumlu kelimelerle anlatiyorlar. Kerimjem çaylari koliyle almaya baslasin simdiden
"Başer sigara yasağı hakkında "İçmenin yasaklanmasını ben destekliyorum. Sigara içmek, maske çıkarmaya sebep oluyor. "
Kapalı yerde sigara zaten içilmiyor(Bulaşmaların %90'ınından fazlası kapalı mekanlarda, ağırlıklı olarak ev ve iş yeri). Sokakta maske indirme bu pandemiyi sürdüren unsurlardan bir tanesi değil.
Böyle soytarılara mikrofon uzatanında, uzattıranında...
Konuyu açan troll sen Kurban Bayramı için bilmem nerdeki akrabamdan istihbarat aldım sokağa çıkma yasağı olacak diyen troll değil misin?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
C. Baskaninin Seferberlik sozunu kullanmasi dikkatimi cekti. Bu sefer surec daha uzun olacak anlami cikardim ben bundan.
Ne karantinası, okullar dahil her yeri açıyorlar. Sanki daha çok bulaşsın istiyorlar !
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manhunt Three -- 14 Kasım 2020; 18:38:21 >
Bir resimle anlatmak gerekirse:

Tek satırda özetlemek gerekirse:
Virüsler, kendi vücudumuz tarafından üretilir. Hastalıklar dışardan gelen virüsler tarafından değil vücudumuzun içinde vücudumuz tarafından başlatılır.
Antoine Béchamp
Ayrıntı:
Antoine Béchamp 1855-1875 yılları arasında sayısız deney ve çalışma ile yaşamın temellerini açıklamaya çalıştı. Yaşamın temeli olan şeker / glukozu dönüştürme ve fermentasyon süreçleri, Béchamp'ın mikrozima adını verdiği granüler altyapıda gerçekleşiyor. Béchamp'a göre mikrozima bazı şartlar altında mikrop (bakteri ve virüs) 'e dönüşebilir yani vücudumuz virüs üretebilir ve bu yaşamsal döngünün normal bir süreci fakat birçok kişi mikrozimanın bu normal sürecindeki mikrop yani bakteri virüsü cok farklı yorumladı. O farklı yorumlayan kişiler arasında Béchamp'ın deney ve bilimsel çalışmalarını yakından takip eden Louis Pasteur de vardı. 1864'te Pasteur "hastalık yapıcı mikrop teorisi" kısaca 'germ theory' veya virüs teorisini ileri sürdü ve birkaç deney hazırlayarak teorinin doğruluğunu savundu. Yani Béchamp gibi önce deney yaparak fikir ve teori ortaya atmadı, önce teori üretti sonra teoriyi doğru gösteren deneyler yaptı. Ve Pasteur sindirim ve fermentasyon süreçlerini de hiçbir zaman tam olarak anlayamadı. Onları sadece teoriyi doğru gösterecek şekilde yorumladı.
Virüs teorisi 1870'lerde dönemin Fransa başkanı Napolyon III ve Amerika'daki dolar milyarderleri Johns Hopkins, Andrew Carneige, David Rockefeller başta olmak üzere siyasi / ekonomik çevrelerce desteklendi o sayede üniversiteler ve bilim kurullarınca bu teori kabul edildi, teori bilim ile bağdaştırıldı ve tıp derslerinde okutulmaya başlanırken Béchamp'ın deney ve çalışmaları "Alternatif Tıp" ve o çalışmaları benimseyen kişiler "Germ Theory Denialist" / virüs teorisi inkarcıları olarak tanımlanmaya başlandı.
1893'te virüs teorisi üzerine Johns Hopkins Tıp Okulu kuruldu. Johns Hopkins, 1800'lerin ticaret ve demiryolları kralıdır.
1910'da dönemin demir çelik kralı Carneige'nin finansal desteği ile çıkarılan yeni düzenlemeler ile ABD/Kanada'daki tüm tıp okulları Johns Hopkins'in 6 yıllık tıp eğitim müfredatına geçildi ve bunu Rockefeller'ın finansal desteği ile Avrupa'daki tüm tıp okullarının da Johns Hopkins sistemine geçişi izledi. Artık tüm bilim dünyası, sağlık çalışanları, tıp doktorları, herkes virüs teorisini gerçek kabul ediyordu.
Ne var ki virüs teorisi yaşamın temellerini asla tam açıklayamadı.
Günümüzde milyonlarca kişi kanser, erken kalp rahatsızlıkları, diyabet, otizm gibi eskiden olmayan hastalıklarla boğuşmaktadır ve modern tıp bu hastalıklar karşısında çaresiz bir seyirci. Ama öyle bir seyirci ki dünya çapında yılda 15 Trilyon dolar para kaldıran ticari bir seyirci.
Tıp hastalıklara karşı birşeyler yapmaya çalışıyor ve o yaptığı şeyler verdiği ilaçlar, aşılar, vücudu daha da kötü yapıyor. Ancak ne kadar kötü yaparsa yapsın bunun sorumlusu da olmuyor.
Modern Tıbba göre örneğin et yenilmemeli, süt içilmemeli, yumurta yenilmemeli. Hepsi için "bilimsel çalışmalar ile ispatlı" denilerek çeşitli gerekçeleri var örneğin: Et yağlı. Süt bakterili. Yumurta kolesterollü gibi. Bunları herkes medyada veya başka biryerde muhakkak duymuştur. Oysa ki bu besinler insan için en gerekli tüm maddeleri içeren en temel besinlerdir. Ortada bir çelişki vardır.
Virüs nedir? Yanlış şeyler yeyip içtiğimizde vücudumuzun verdiği bir tepkidir, virüs ve bakteri, vücudumuz tarafından üretilir.
Hastalık virüsten kaynaklanmaz, virüs hastalıktan kaynaklanır.
Hastalığın sebebi yanlış yeme içmedir (kirli hava, hareketsiz / sedentary yaşam tarzı, stres gibi diger sebeplere ek olarak)
Bir de aşı ve ilaç olayı var. Günümüzde eskiden olmayan çeşitli yeni hastalıklar var, neden?
Bir de artık herkesin bir ilacı bir hapı da var, hepsini anlatmak beni aşar. Sadece teskin edici kategoride, cevremden duyduğum şu ilaçlar var ve bunları Türkiye'de kullanan belki milyonlarca kişi var:
Lustral
Atarax
Cymbalta
Strattera
Anafranil
Lityum
Tegretol
Lithuril
Norodol
Akineton
Duxet
Melatonin
Xanax
Leponex
Clonex
Prozac
Citilizan
Tranco-Buscas
Bunlar insanları bir hastalıktan kurtarma için değil mutlu olmaları için geliştirilmiş, bağımlılık yapıcı kimyasallar. Hepsini şu modern tıp sektörü pazarlıyor ve eczaneleri üzerinden satıyor. Sağlık Bakanlığı onaylıyor eh vatandaş ta poşetler dolusu alıp kullanıyor.
Türkiye gibi sadece ekonomik ve endüstriyel değil sosyal kültürel açıdan da geride bir ülkede milyonlarca kişinin medikal ürün bağımlılığı açısından ileride olması son derece düşündürücü.
Et süt ve balığın faydalarını tam olarak anlatmam ne kadar uzunsa, aşı ve ilaçların yol açtığı zararları anlatmam da uzun sürer.
Ben artık Modern Tıp Mesleğinin söylediği şeylerin tam tersini yapıyorum.
Örneğin tıp mesleği inek sütünü çiğ içmeyin, kaynatıp için diyorsa sütü çiğ alıp çiğ olarak içiyorum ve sonuç mükemmel. Hem doyurucu hem besleyici hem güçlendirici. Et yemeyin diyorsa ben et yiyorum. Eti bol pişirerek içindeki virüslerin ölmesini sağlayın diyosa ben eti cok az pişirerek yiyorum. Sonuç yine mükemmel.
Yumurta pek yemiyorum. Yumurta bence cok gerekli bir besin değil.
Tıp mesleği maske takın diyor, ben maske takmıyorum. Sadece sivil/üniformalı polis veya bekçinin dolaştığı yüz göz olmamak için maske takıyorum ve hiç hastalanmadım ve bırakın hastalanmayı, en ufak bir öksürük, başağrısı, enerjisizlik, vs yaşamadım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Life is about having fun.
-
Ben saçma sapan tedbirlerden kastını sordum sen ilaçlardan falan bahsetmişsin. İlaç konusu hakkında yorum yapamam.
"Hastalık yapıcı mikrop teorisi veya sadece mikrop teorisi, mikroorganizmaların birçok hastalığın nedeni olduğunu savunmaktadır." Ben buna ters bir şey söylemedim savunmadım bununla maske takmamanın ne alakası var ?
Kötü beslendiği için koronavirüse yakalanan duymadım ama enfekte birisiyle yakın temas kurduğu için hastalanan ve vefat eden tanıdıklarım var. Sen maske takma, düz yolda patlak frenle gitmeye devam et umarım karşına duvar çıkmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tamacti Jun -- 15 Kasım 2020; 21:30:24 >_____________________________ -
Gece 22'den sonra lokantada yemek yemeyi yasaklamaktaki saçmalığı anlatmak için süre harcamaya gerek var mı?
"Virüs teorisi ile maske takmanın ne alakası var?" diye sormuşsunuz.
Maske takarsan virüs bulaşmaz, maskesiz dolaşırsan virüs bulaşır, diye her gün TV'de başka bir prof doktor bas bas bağırıyor. Yani alakayı "modern tıp" ve onun çalışanları TV ve medya üzerinden milyon kez anlattığı şeyi neden yine sordunuz?
"enfekte birisiyle yakın temas kurduğu için hastalanan ve vefat eden tanıdıklarım var" dediniz... Enfekte kişiyi bana getirin, o kişinin bir bardak dolusu tükürüğü içerim. Yüzüme karşı 1000 kez öksürsün hapşırsın, tüm hepsini soluk edeyim. Bana yine de hasatalık yapmaz. Cunku vücudum sağlam. Cunku bahsettiğim et süt balık yumurta odaklı besleniyor ve arasıra hafif egzersiz yapıyorum. ancak bana hastalık yapmamasının asıl sebebi: "enfekte" dediğiniz kişilerin kendi bünyelerinin bozuk olması, bunun sonucu ürettikleri Corona dahil virüslerin hava (öksürük hapşırık) veya sindirim yolu ile (tükürük suyunu içmek ile) bana bir hastalık yapmasının imkansız olması cunku o "enfekte" kişilerin ürettiği virüsler cansız ve protein kökenli birer molekül ve cansız ve protein kökenli moleküller solunur veya yenilirse insanı hasta yapamaz.
Maske takmamam konusundaki yorumuza istinaden: 6+ aydır maskeyi ne yüzüme ne de mecazi anlamda kafama takmadım ve hiç hasta olmadım tersine zıpkın gibiyim.
Hastalnan ve ölen yakın tanıdıklarım var demişsiniz. Benim de 70 yaşa yakın bir yakınım kronik kanser . Son 3 yıldır hastanelerde kemo radyo ışın tedavisi ile şifa arıyor, her tedaviden sonra 1 ay kendini iyi hissediyor, sonra daha da kötüye gidiyor. Şu sıralarda durumu fena. Yiyemiyor içemiyor. Hastanede serum (= harika bir besin kaynağı!) bağladılar Ölse, büyük ihtimalle ölüm sebebine Corona yazacaklar. Onun gibi yani.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Life is about having fun.
-
"ancak bana hastalık yapmamasının asıl sebebi: "enfekte" dediğiniz kişilerin kendi bünyelerinin bozuk olması, bunun sonucu ürettikleri Corona dahil virüslerin hava (öksürük hapşırık) veya sindirim yolu ile (tükürük suyunu içmek ile) bana bir hastalık yapmasının imkansız olması cunku o "enfekte" kişilerin ürettiği virüsler cansız ve protein kökenli birer molekül ve cansız ve protein kökenli moleküller solunur veya yenilirse insanı hasta yapamaz."
Abi sen şimdi gribin falan insandan insana bulaşmadığını mı iddia ediyorsun yoksa virüs bulaşıyor ama benim bağışıklık sistemim sağlam bana etki etmiyor mu diyorsun
Benzer içerikler
- sürekli vücudumu dinliyorum kadınlar kulübü
- mucovit c 1200 kullanıcı yorumları
- çiğ süt içilir mi
- ecopirin kullananlar yorumları
- tioform discair kullanıcı yorumları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt