Şimdi Ara

Karanlıkdan korkuyorum.. (galiba piskolojim bozuldu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
3.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1992 doğumluyum. bu yaşıma geldim hala karanlıktan çok feci korkuyorum... Aslında bana hiç birşey olmucağını biliyorum yani bir varlıgın gelip beni yemiceğini yada içeriye azılı bir suikastçi girip beni öldürmeyeceğini, ama korkuma yenik düşüyorum.. Mutfağa giriyorum ışığı yakana kadar o geçen 3-4 sn de ne kadar ter dökdüğümü hiç kimse bilmiyor. Tekrar çıkarken ışığı kapatıp hızla çıkıyorum..
    **Bugün mezarlığa gittim babamın yakını öldü.. adamın ölüsünü gördüm dakikalarca başında durduk ve o ruhsuz beden gözümün önünden gitmiyor.**. Piskolojik destekmi almam lazım.. Karanlıktan korkmak istemiyorum hiç bir şeyden korkmak istemiyorum...
    lütfen yardımcı olun televizyon seyrederken bile arkamdan birşey geçiyormuş gibi oluyor, dalga geçmiyorum çok ciddiyim. " küçükken çok korku filmi seyretmişsin " diyenler olucaktır ama Gündüzleri hiç korkmuyorum..

Artık benimki korkudanda öte piskolojim bozuldu. Odadayım kapının orası karanlık monitörden gözümü ayırıp kapıdaki karanlığa bile bakamıyorum

küçükken tuvalete yalnız gidemezmişim, bir odadan başka bir odayada yalnız geçemezmişim

• karanlıkta aynaya bir süre bak sonra geçer.
  • quote:

Orjinalden alıntı: savageness

karanlıkta aynaya bir süre bak sonra geçer.

Benim ayna fobim var, karanlıkda aynaya bakamıyorum.. 1 trilyon verseler karalıkda aynaya 1 saniye bile bakmam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GökaLp. -- 12 Eylül 2008; 23:32:20 >
  • Tarif ettiğinin aynısı bende de var Benim de mi psikolojik yardım almam lazım acep
  • quote:

Ciddimisin?Bakınca ne olcakki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: GökaLp.

quote:

Benim ayna fobim var, karanlıkda aynaya bakamıyorum.. 1 trilyon verseler karalıkda aynaya 1 saniye bile bakmam

iyiki gerçek sanıp yapmamışsın o iyi sonra benim üstüme kalma

sen b doktora görün kardeş burda çözüm bulamassın bence

• fazla lost izliyosun

Işıkları kapatıp evin içinde gezmeyi dene.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence almanız lazım.büyüyünce araba falan nasıl kullanacaksınız karanlık yolda.karanlık sokakta sevgilinizle nasıl işi bitireceksiniz bunları düşünün
  • Gece mezarlığa git biraz gez geçer
  • bendede vardı da küçükken oluyodu korkunun üstüne git gece mesela uyuma sabaha kadar karanlıkta tv izle yavaş yavaş alışırsın karanlıga sonra benim gibi yarasa olursun
  • evde yanlızda kalamıyorsundur sen cok kotu ya
  • Psikiyatrist e gidersen bu sorunundan kolayca kurtulursun. Antidepresan ilaçlar bu tarz hafif anksiyetelerde oldukça etkililer.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cémo

fazla lost izliyosun

Işıkları kapatıp evin içinde gezmeyi dene.

Gördüğüm şeylerden korkmuyorum.. Zihnim ve kafamdaki düşünceler beni korkutuyor.. Karanlığa girdiğimde kulaklarım kamaşıyor bir hız duygusu geliyor yani bir an önce orayı terk etme duygusu ve orayı terk ederken gördüğüm ve düşündüğüm şeyler bir insanın çıldırmasına yeter...

lostada yeni başladım 2 günde 12 bölüm seyrettim 1. sezon 12. bölüm bitti yarın 1. sezonu bitiririm sonra 2. sezona tnt den dvm edicem .. yani söylüceğim lost benim hayatımda 2 gündür var ama bu korku 16 yıldır

• quote:

Orjinalden alıntı: GökaLp.

yaa kafanızdan korku mu uyduruyosunuz artık napıyosunuz anlamıyorum ki?!...

farklı olcam diye mi bu çabalar?!...

eğer gerçekten varsa böyle bi korku diğerlerinde olduğu gibi aynısını yap...üstüne git...öle 1 trilyon verselerde bakamam da karanlığa giremem de filan deme...dal işte, biliyosun öcü filan çıkmıycak...
  • quote:

Orjinalden alıntı: inferno!

evde yanlızda kalamıyorsundur sen cok kotu ya

Bu korkumun üstüne gidiyorum.. Evde yalnız kalabiliyorum ailem saat 9 dan 10 a kadar yoktu tekdim [akşam]
    kendimi çok zorladığımda korkumla yüzleşmeyi deniyorum ama henüz buna hazır değilim.. yani duvarlar üstüme üstüme geliyor sağa sola bakmakdan monitöre bakamıyorum.
  • Bendede vardı ama benimkinler 3boyutlulara gırıyordu Bi keresinde elimizi yüzümü yıkarken bi karartı yanımdan gecti gibi oldu kafamı kaldırdım baktım bir daha gecti gibi oldu. Sanırım gozum karardı ama uzun zamandır aksamları eve giremiyordum. Gündüzleri bile yalnız kalamıyordum. sonra yavas yavas o duygular kayboldu. Gececektir merak etme. Ama psıkolojık yardım al.
  • Topluca yakınlarda vizyona giren TheMirrorsa(AYNALAR) A gidin:D
    30 kisi izlıordk snmeada ilk arada 10 kisi kaldık:D kalanlarında dizlernin bağı çözüldü:D
    Müthiş bir film...! Terapi nitelğinde olur sizler için
  • Şu an otururken bile çok kasıyorum yani beynimin içinden saniyede 1000 şey geçiyor, kendimden utanmaya başladım 5 yaşındaki kız çocuğu gibi olmak istemiyorum
  • küçükken bana da olurdu biliyorum. şöyle ki; o zamanlar hiç evde yalnız kalmazdım sürekli birileri olurdu. gün içinde evde yalnız kalmaya başlayınca bu korkudan eser kalmadı.
  • Senin baştan aşağı bir tedavi edilmen lazım psikolojik olarak.Tiklerin de vardır %100.Ailen ilgilenmiyor sanırım seninle onlara açsana bu konuyu foruma açacağına?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.