Şimdi Ara

KARAMBİT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ustalar Honshu karambit adlı bir ürün istiyorum yurt dışı 50 dolara gelebiliyor türkiyeye ama gümrükte takılması kesin gibi acaba amerikaya çıkan vs yada bildiginiz bir yöntem varmıdır sorunsuz sokabilmek için yardımcı olursanız sevinirim gerçekten türkiyede çeşit çok çok az bunu istiyorum bir türlü bulamadım
     KARAMBİT KARAMBİT

• hocam bu gümrükten geçmez. bildiğim kadarıyla kargolar xray veya benzer bişeyle taranıyor geçmesi çok zor.

bunun benzerini smith wesson markasıyla ülkemizde 15-20 liradan başlayan fiyatlarla bulabilirsiniz ( tabikide çakma)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende bunların hastasıyım ama türkiyede yok bulamadım.Yurtdışından da gelmesi zor.Gümrükte kesin takılır da.Biri bavuluna atıp getirse belki olabilir.
  • şu türkiyedeki çeşitlilik kıtlığı başka nerede vardır acaba bu nasıl bi vergidir ya gümrügünün de vergisinin de hayatımızı yaşayamıyoruz
  • Biraz uğraşıp ev ortamında yapılabiliyor.Fotoğraflar müdavimi olduğum bicaksanati.com sitesinden alıntıdır.

KARAMBİT
     KARAMBİT
     KARAMBİT
     KARAMBİT
     KARAMBİT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yersen135 -- 6 Şubat 2015; 12:25:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yersen135

Biraz uğraşıp ev ortamında yapılabiliyor.Fotoğraflar müdavimi olduğum bicaksanati.com sitesinden alıntıdır.

KARAMBİT
     KARAMBİT
     KARAMBİT
     KARAMBİT
     KARAMBİT

Yapanin ellerine saglik sapinida biraz paracordla sardikmi tamamdir

• Ağız açma kısmı biraz uğraştırıcı sadece şekil itibariyle karambit isteniyorsa bir plaka paslanmaz çelik alıp lazer kesimle karambit profilleri çıkarılabilir.Sapınada isteyen paracord sarsın isteyen ahşap sap yapsın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    StatTrak M4A4 Full Black
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yersen135 kullanıcısına yanıt
    Bilmediğimden soruyorum
    Bıçak yapmak bu kadar basit mi evde birazcık uğraş ile yapılabilir?

• Biraz uğraşılırsa yapılabilir alet-edevat derdiniz varsa kaliteli birkaç bıçak parasını onlara yatırılsınız o bambaşka bir mevzu
    Kullanım için bir bıçağı yapamazsınız ama karambit gibi görsel amaçlı işleri yapabilirsiniz çünkü ısıl işlem yapılabilen çelikeri makul miktarlarda almak zor 40-50kglık plakaların tamamını satıyor çelik tüccarları

• yersen135 kullanıcısına yanıt
    Alet edevat çelik bulmak benim için kolay iş

Sizin bıçaklar güzel duruyor bu arada tebrik ederim ama şimdi onlar sadece görsellik için mi kullanıma uygun değil mi?

Sonradan farkettim resimler alıntıymış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi --Abc -- 8 Şubat 2015; 23:57:48 >
  • Resimlerini paylaştıklarım kullanıma uygun gayet güzel sertleştirilmiş çelikler.Eski bir daire testereden yapıldılar aslına uygun şekildeler yani
    Benim yaptığım bıçaklar daha çok günlük kullanıma uygun av bıçakları yada mutfak bıçakları çok nadirde olsa otantik işler yapıyorum karambit yapmayı hiç düşünmedim yapacağımıda sanmıyorum benim için bir anlamı yok.
    Benim görsel amaçlı iş dediğim bu tür karambit vs. yapmak isteyenlerin başvuracağı yoldu kimsenin bu bıçağı gerçek amacıyla kullanacağını sanmıyorum o yüzden sertleştirilmeyen adi çeliklerlede yapılabilir dedim böyle bir işi yapmak normal bir bıçağın aksine su verme meneviş ve 2. kez zımpara işinden kurtaracağı için daha az zamanda bitebilir.

Sertleştirilebilir karbonu olan çelik bulmak sizin için sorun değilse bir bıçak yapmanızı tavsiye ederim çok zevkli bir iş.Bıçaklık çelik konusunda tedarik edebileceğiniz çeliklerin kodlarını veririseniz bende sizden tedarik etmek isterim açıkcası.

• quote:

Orijinalden alıntı: yersen135

Biraz uğraşılırsa yapılabilir alet-edevat derdiniz varsa kaliteli birkaç bıçak parasını onlara yatırılsınız o bambaşka bir mevzu
    Kullanım için bir bıçağı yapamazsınız ama karambit gibi görsel amaçlı işleri yapabilirsiniz çünkü ısıl işlem yapılabilen çelikeri makul miktarlarda almak zor 40-50kglık plakaların tamamını satıyor çelik tüccarları

Demir kalıp tel erezyon vs.. İle uğraşıyoruz ondan kolay dedim
    Hangi çelikleri bulabilirim emin değilim 12.sınıfım sınavlar bitince yaz tatilinde yapmaya başlarım büyük ihtimal
    O zaman sizi bilgilendirirm siz de çelik konusunda bana yardımcı olursunuz bende temin ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.