Şimdi Ara

Karaman Motorları & Discovery Channel Tadında :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Karaman Motorları & Discovery Channel Tadında :)

o değilde yurdum insanı yorumlarına bakın ve koopun :):):)
  • discovert channelda bole bisey gordm sanki ben??
  • eskiden üzülüyordum karamanın konyadan ayrıldıgına varmış bir hikmeti
  • Anlatan dayıda dehşet Benim babam vardı pisiklete çarptı öldü evet öldü

Biz kasklan kullanamayız ki bunu kasklan kullanılabilecek bir araç deği bu

Bende çok takla attım bi keresinde 10 takla attığımı hatırlıyorum sonrasını hatırlamıyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: NakkaSss

Anlatan dayıda dehşet Benim babam vardı pisiklete çarptı öldü evet öldü

Bende çok takla attım bi keresinde 10 takla attığımı hatırlıyorum sonrasını hatırlamıyorum

• konya kovanağzı semtindede var bunlardan. Bence bu motorlar korunmalı yabancılara çok ilginç geliyor bunun turizmi bile yapılabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir gonyalı olaraktan bu motorları kullandığım için kendimi şanslı hissediyorum

• Süper ya....
  • aehauehauehauehau.. ciddi söylüyorum bu discovery channel urfayı paris gibi bile tanıtabilir.o müzik ve ambiyansa hasta oldum.resmen bir kuzey meksika yada güney amerika kasabası tadında bir ambiyans vardı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TIMERIDER

aehauehauehauehau.. ciddi söylüyorum bu discovery channel urfayı paris gibi bile tanıtabilir.o müzik ve ambiyansa hasta oldum.resmen bir kuzey meksika yada güney amerika kasabası tadında bir ambiyans vardı.

gonya ovası olmuş nevada çölü
  • sanarsınki herifler özel üretim chopper yapıyor. bildiğin mobilet :) öyle bir anlatıyorki
  • arkadaşlar ben size biraz karaman hakkında bilgi veriyimde anlayın ne menem bir yer olduğunu. Karamanı çoğu kişi haritda bile bilmez bende ünv. vasıtasıyla öğrendim adını bile kimse bilmiyor KARAMANOĞLU MEHMETBEY ünv. özelmi diye soronlar oldu. Ayıptır söylemeside unutulmuş yerlerdendir hani motorla mavi binadan sonra ki görüntüdeki yer ünv. öyle bir yerdirki belediye otobüsü 5 tane vardır unutmatın bu arada bura il saat başı kalkar bu otobüsler ve saat 8 de otobüs biter sonraki saatler otobüs yok hadi onu geçin pazar günleri resmi tatil diye belediyenin yaptığı ulaşım yani belediye otobüsleride tatildir. Pazar günü işiniz zor yani çok pislik bir yerdir uyuşturucu kaçakcılığında geçiş noktası olup eğer karamanın haberlerini takip ederseniz her gün bir kişinin öldürüldüğünü görürsünüz.
  • ayrıca başka karamana giden arkadaşlar varssa lütfen onlarda anlatsın da yalancı çıkmayalım yada farklı bir şey biliyorlarsa.
  • discoveryde oynuyomu bu

discoveryde sunnetci var bide goren gormustur
  • quote:

Orjinalden alıntı: NakkaSss

Anlatan dayıda dehşet Benim babam vardı pisiklete çarptı öldü evet öldü

ama helal olsun kaza anında 10 taklayı sayabilmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Börü Budun -- 24 Şubat 2009; 18:09:45 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.