Şimdi Ara

karaktersiz hayvanın teki arabamı çizmiş!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sitede park alanına dün akşam arabamı park ettim ve evime gittim. aradan 30 dk geçti ekmek almak için bakkala çıktım ve birde ne göreyim 30 cm arka tamponda kapkara bi çizik! neyle çizdiğini bilmiyorum ama o panıkle leke çıkarır gibi parmağımla bastıra bastıra düzeltmeye çalıştım fakat nafile. çiziğe tırnak takılıyordu bile. böyle gerizekalı işlevsiz, hayatta bir bok olamamış kıskançlıklarına veya egolarına yenik insanlarla aynı nefesi almaktan bile utanıyorum. her park alanına girdiğimde hayvanın teki kocaman kaldırım taşını dik olarak park yerlerine koyuyor. hani diyorum belki kendi girecektir sonuçta ama park alanı da karanlık, birisi görmez yazık olur arabasına diye her arabamı park ettiğimde park alanındaki taşları da ben temizliyorum. park alanı zaten 45-50 arabanın sığacağı türden ve hiç biri de dolmamasına rağmen bazı karaktersizler böyle şeyler yapabiliyor. belki diyorum o taşı koyan adam sinirlenip böyle bişey yapmış olabilir. eğer yakalarsam o taşla ezerim kafasını

• trafikte herkes sinirküpü artık, kimsenin kimseye tahammülü kalmadı
  • Tamponsa kafaya takacak birşey yok hocam.plastik sonuçta.
    Amma velakin;
    Bu konu, o insan artığının başkasının malına zarar vermesini meşru kılmaz.haddini bildirmek gerek yasal yollarla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Master_Evil kullanıcısına yanıt
    evet bence de çok haklısınız. normalde böyle kaza durumlarına pek sinirlenmem. ne kadar karşıdakinin dikkatsizliği de olsa adı üstünde KAZA da olabiliyor trafikte. adı üzerinde kaza diye yaklaşmak gerek. ilkönce inip karşıdaki adamın bişeyi olup olmadığını sorarım. ama bu durum tamamen farklı kasıtlı şekilde yapılmışsa tabi ki insan savunmaya geçecektir. bunu arabaya zarar vermişler olarak algılamak yanlış. her durumda size yapılan kasıtlı ve zarar verici harekete doğal olarak tepki göstermek ve savunmaya geçmek normaldir. maddi manevi gösterilen her kötü niyet sizi de sinirlendirecektir.
  • zotacing kullanıcısına yanıt
  • _Emir kullanıcısına yanıt
    çizik tamponda fakat mesela arabaya zarar gelmiş gelmemiş meselesi değil. full kaskom var. fakat böyle insanlar aramızda dolaşıyor maalesef. uçkuruna yenik düşen, her pisliği düşünebilen, sokakta insanların malına zarar veren, insanların huzurunu bozan böyle insanları gördükçe iyice sinirleniyorum.
  • Benim de ön cami kirmislar, evin bshcesinde hemde.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Alisilin07 kullanıcısına yanıt
    kim doğuruyo bunları anlamıyorum ki. evin önünde bi başkasının arabasına zarar verecek kadar gözleri dönmüş. farkında değiller galiba yakalanınca olacaklardan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: absolut2055eab754ee

kim doğuruyo bunları anlamıyorum ki. evin önünde bi başkasının arabasına zarar verecek kadar gözleri dönmüş. farkında değiller galiba yakalanınca olacaklardan.

bazısı var 10 tane doğuruyo

kim mi var

15 tane amcası olanlar var

ben o kadar tuvalate gitmiyorum

eksiliyebilirsiniz
  • aceminin biri sürtmüştür,şerefsizler bile yapmaz.

• çok düzenli bi çizik hocam. sürttüyse eyvallah da kasıtlı yapılmış belli.
  • butür şeyler başına gelenler genelde arabasını yeni almış kendini üstün gören sonradan görmeler miş
  • quote:

sitede park alanına dün akşam arabamı park ettim ve evime gittim. aradan 30 dk geçti ekmek almak için bakkala çıktım ve birde ne göreyim 30 cm arka tamponda kapkara bi çizik! neyle çizdiğini bilmiyorum ama o panıkle leke çıkarır gibi parmağımla bastıra bastıra düzeltmeye çalıştım fakat nafile. çiziğe tırnak takılıyordu bile. böyle gerizekalı işlevsiz, hayatta bir bok olamamış kıskançlıklarına veya egolarına yenik insanlarla aynı nefesi almaktan bile utanıyorum. her park alanına girdiğimde hayvanın teki kocaman kaldırım taşını dik olarak park yerlerine koyuyor. hani diyorum belki kendi girecektir sonuçta ama park alanı da karanlık, birisi görmez yazık olur arabasına diye her arabamı park ettiğimde park alanındaki taşları da ben temizliyorum. park alanı zaten 45-50 arabanın sığacağı türden ve hiç biri de dolmamasına rağmen bazı karaktersizler böyle şeyler yapabiliyor. belki diyorum o taşı koyan adam sinirlenip böyle bişey yapmış olabilir. eğer yakalarsam o taşla ezerim kafasını

Hocam sitede kamera var mı? Belkide birisi sürtmüş olabilir. Kaza bu olabilir,ama insan sürttüğü arabanın sahibini bulup,en azından özür dileyip sorumluluklarını yerine getirmeli

• haydarkarapuar kullanıcısına yanıt
    kaynak kendinize ait sanırım. arabamın yeni olduğu doğrudur. çok şükür kendimi bildim bileli durumumuz da iyi. kendimi üstün görme konusuna da gelirsek öyle biri değilim ki olsam bile buna sinirlenip böyle birşey yapacak birisi yok çevremde. çünkü iş nedeniyle Ankara'dan izmite taşınalı daha 1 hafta oldu ve ne arkadaşım var ne akrabam ki komşuları dahi tanımıyorum. şu başlık altında bile bu tür hastalıklı ruhu olan kim olabilir desem sanırım gösterebilirler. sizin gibiler olduğu sürece bahanelere bağlamamak ve uzakalarda aramamak gerek.
  • Boş verin dünya malına bu kadar sinir, stress yapılmaz. Dün birisi migrosun parkında benim arabaya girmiş sizin kadar kafama takmadım.

http://forum.donanimhaber.com/m_111668365/f_//tm.htm#111669997

Altı üstü bir çizik. bir çizik için kimse 4 bin lira fiyat kırmaz. gidin bir kaportacıya rötuş yapsın. Bende titiz bir insanımdır. çizik, vuruk olunca arabaya binesim gelmez ama olmuş bir şeye de bu kadar kafa bozulmaz. Neredeyse cinayet işleyecek kıvama gelmişsiniz. Bence bir psikiyatri servisinden randevu alın. öfke kontrolü iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wraith Todd -- 8 Kasım 2015; 18:36:19 >
  • dediğim gibi hocam sitede kamera var fakat otopark karanlık ve kamera koymamışlar maalesef. insanlık halidir, acemi olabilir veya dalgın olabilir, ki bembeyaz arabayı karanlıkta görmemiş olabilir bunlara sinirlenip huzur bozmam tabi ki de. dediğiniz gibi en azından bi telefon numarası bırakır ulaşamasa bile. lakin çizik öyle bi atılmış ki resmen eliyle yapmış.
  • quote:

kaynak kendinize ait sanırım. arabamın yeni olduğu doğrudur. çok şükür kendimi bildim bileli durumumuz da iyi. kendimi üstün görme konusuna da gelirsek öyle biri değilim ki olsam bile buna sinirlenip böyle birşey yapacak birisi yok çevremde. çünkü iş nedeniyle Ankara'dan izmite taşınalı daha 1 hafta oldu ve ne arkadaşım var ne akrabam ki komşuları dahi tanımıyorum. şu başlık altında bile bu tür hastalıklı ruhu olan kim olabilir desem sanırım gösterebilirler. sizin gibiler olduğu sürece bahanelere bağlamamak ve uzakalarda aramamak gerek.

daha taşınalı 1 hafta olmuş problem yaşamışsın evinde komşularınla sen hatayı internette arayıp keyfine gelmeyen mesaj atanlara laf sokmaya çalışıyorsun

• eski komşumun başına geldi, çarpıp kaçmışlar. kamera kayıtlarından plakasını tespit etti ve hukuk davası açtı, sonunda mahkeme harç ücretini+araçta meydana gelen zararın tam bedeli+aracın değeri düştüğü için değer kaybının tamamını+avukatlık ücretini icra yoluyla çatır çatır aldı çarpan kişiden. 2 yıl uğraştı ama karşılığında icra yoluyla, evine icra memurları göndererek çarpan kişiden 12000 (onikibinlira) tahsil etti. tavsiye ederim. benim aracıma da çarpan olursa aynı yolu izlerim, hiç üşenmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gothic_coder -- 8 Kasım 2015; 18:47:04 >
  • haydarkarapuar kullanıcısına yanıt
    problem yaşadığımı söylemedim. ki yaşasam bile arabama zarar verme hakkı mı doğuyor? mesela benim de senin bana yazdığın mesajlar rahatsız ediyor diye arabanı yaksam bunu meşru mu kılıyor?
  • quote:

problem yaşadığımı söylemedim. ki yaşasam bile arabama zarar verme hakkı mı doğuyor? mesela benim de senin bana yazdığın mesajlar rahatsız ediyor diye arabanı yaksam bunu meşru mu kılıyor?

arabanın çizilmiş olması problem değilmi? kısaca şu 1 hafta gibi kısa bir zamanda göze batmışsın ilk mesajında anlattığın hayatında birşey olmamış boş kıskançlık ego falan nitelemelerine bakarak sivri biri olmasan neden problemi kıskançlığa bağlayasın. malına zarar verilmesi iyi birşey değil iyi olmuşta diyen yok ama butip şeyler başınıza gelince hatayı internetlerden önce kendi tavırlarınızda arayın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.