Şimdi Ara

Tampon kendi kendine düzeldi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sabah alışveriş için migros'un otoparkına aracımı park etmiştim, Alışveriş bitince dışarı çıktığımda birisi arabanın ön tarafına arabasıyla girmiş, farlar sağlam ama ön tamponun sağ tarafı bayağı içeri göçük durumdaydı. tampon fara kadar içine girmişti.

Eve gitmeden sanayiye gidip yaptırayım bari dedim. Hatta o kadar kötü görünüyordu ki sigortacıyı arayıp fikrini almak istedim. kapalı bir otoparkta vurdukları için sigortanın yapabileceği bir şey yok dedi. "yolda vurdular" diye tutanak tut halledilir dedi ona da ben sıcak bakmadım. sevmem öyle üç kağıt işleri Neyse sanayiye vardım. kaportacının önünde arabadan indiğimde ne göreyim tampon hiç vurulmamış gibi düzelmiş boyada bile en ufak bir çatlak iz görünmüyordu. kaportacı "buyur abi" dedi. dedim bu az önce içine göçüktü yaptırmaya geldim şimdi düzelmiş. adam eliyle elledi, siyah bir tampon izi kalmış boydan boya istersen pasta yapayım abi dedi. boş bir zamanda halledelim dedim.

Daha önce hiç böyle acayip bir şey görmemiştim. neredeyse 30 cm içine giren tampon nasıl eski haline geliyor? ezilen tampon çok gördüm ama onları çektirip düzeltiyorlar. yani işlem olmadan düzelmemesi lazım. araba linea bu arada.

• Kendi kendini yenileyen adam gibi araba linea :)) Şaka bi yana geçmiş olsun..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim arkadasta bir onceki kasa Corolla ile bir suva surtmustu otoparkta.Suvun arka tampon siyah plastik oldugundan onda hicbirsey yoktu,bizim arkadasin aracin tampon ice gocmustu.

Sag on tekerin ustuydu.Alttan elimi sokup disari cekmistim,duzelmisti.

Genelde tamponlar esneme payi olacak sekilde uretiliyor.

Gecmis olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşte fiat-tofaş farkı.Tofaşlardada hiçbir araçta bulunmayan kaza anında araçtan fırlatma sistemi var sizinkisi de sadece fiat'a özel bir tampon düzelme sistemi olabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • andreoni kullanıcısına yanıt
    Stephan king'in bir romanı vardır Christine isminde orada 1958 model plymouth fury vardır. araba gözüne kestirdiğini öldürür, üstünden geçer, kendisi de parçalanır sonra garajda kendi kendine düzelirdi Aklıma o geldi.

Teşekkürler iyi dilekleriniz için. şans. ben bir 250-300 yer bu tampon diyordum. pasta cila ile kurtulmuş. birazdan dışarı çıkıcam belki siyah çizik bile kaybolmuştur öyle bir şey olsa iyice tırsarım valla.
  • Plastik olduğu için ısındığı zaman düzelebiliyor, motorun sıcaklığı ile ısınıp eski halini almış sanırım.

• Orijinal tampon ile yan sanayi tampon arasındaki farkı tamponcuya sorduğumda bundan bahsetmişti. Orijinal olan kendi kendine düzelir demişti. Bu konu da bunu doğrulamış oldu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Radyo kendi kendine açıldı :O
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • topaz42 kullanıcısına yanıt
    Vay be. Bunu bilmiyordum. Demek ki fabrikada kendi kendine düzelmesi için ayarlı yapıyorlar, ona göre malzeme kullanıyorlar.
  • Aynısı fiesta aracımda da olmuştu geri geri park ederken otoarktaki küçük ağaca vurdum tampon köşeden içeri girmişti ama sabah gittiğimde kendi kendine atmıştı dışarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: palpatine48

Stephan king'in bir romanı vardır Christine isminde orada 1958 model plymouth fury vardır. araba gözüne kestirdiğini öldürür, üstünden geçer, kendisi de parçalanır sonra garajda kendi kendine düzelirdi Aklıma o geldi.

Teşekkürler iyi dilekleriniz için. şans. ben bir 250-300 yer bu tampon diyordum. pasta cila ile kurtulmuş. birazdan dışarı çıkıcam belki siyah çizik bile kaybolmuştur öyle bir şey olsa iyice tırsarım valla.

Kitap ilginçmiş, bir alıp okuyayım. İnşallah filmi veya dizisi yoktur.

• Bizim renoların da tamponlar ve ön çamurluklar kendi kendine düzeliyor.

Naylon olmanın farkı

• EneSerhat kullanıcısına yanıt
    filmi var ama bulamazsın. 1983 olması lazım. varsa da yabancı sitelerde vardır. Kitap daha iyi. bence de kitabı okuyun
  • Geçmiş olsun hocam iyi masraftan kurtulmussunuz, internette ilginç çözümler goruyorum fiorinoda denemeyi planlıyorum saç kurutma makinası ile ısıtıp üstüne futbolculara sıkılan soğuk spreyden sıkıyor göçük duzeliyor

Bu arada kitap için teşekkürler :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: palpatine48

filmi var ama bulamazsın. 1983 olması lazım. varsa da yabancı sitelerde vardır. Kitap daha iyi. bence de kitabı okuyun

İmdb delisi arkadaş sağolsun hangi kitabı okurken görse onun filmi var onun dizisi var hatta şu oynamıştı, diyerek filme veya diziye yönlendiriyor.
    Karamazof kardeşleri okuyacaktım bir şekilde temin ettim, onun filmi var dedi kitabı geri verip filmi izledim. Zaten kitaplara düşmanız birde böyle arkadaşlar yüzünden tembellik yapıp iyice uzaklaşıyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.