Şimdi Ara

Karakter Taşıma Hakkında Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese hayırlı forumlar hayırlı pazarlar diliyorum. Öncelikle ben eune serverında oynuyorum. Bu tarz oyun hayatım lol ile başladı ve daha önceleri bu tarz (dota ,wow vs) oynamamıştım. Lol'e başlattı arkadaşlar sardık bayadır oynuyorum. Fakat 30lvl olum iş rankeda gelince cahillik ilk 10 oyunun önemini bilmiyordum. Takıma kızıp leave atmalar trollemeler falan derken elom baya düştü. Şuan 1100 elom var ve yükseltiyorum fakat yükselince bu seferde ilk başlıyan adamlar geliyo gene düşüyorum. Uzun lafın kısası elimde RP var ve ben west serverına geçmek istiyorum fakat kafamda şu sorular var;

1. Ben west serverında eskiden eune serverındakı karakterımle aynı adda karakter actım ve şuan server değiştirmek istesem ne olucak ?
    2. West serverına geçtığımde nelerim sıfırlanır nelerim aynen kalır?

Bu konularda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

• Wow ile Lol ne ara aynı tarz oyun oldu??
    Ayrıca hiç bir şeyin değişmez ama türkçe oynamak istersen Eastte kalacaksın. Sonbaharda East'te türkçe dil seçeneği eklenecek. Westte ve Eastte hesaplarım var 30 level ama aynı sayılır yani ikisinde de aynı gibi sadece Polak ve Rus çok Eastte. Bende Eastte büyüttüm elomu takıma ne ihtiyaç varsa onu aldım ve iyi oynadım.

Ayrıca aynı isim varsa bedava isim değiştirme hakkı tanıyorlar sana.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.