Şimdi Ara

karakter önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben 15 tatilde WoW oynadım biraz druid (11 lvl ) warrior ( 19 lvl ) hunter (7lvl ) kastım açıkçası hiç biri ilgimi çekmedi . şimdi 80 lvl bir karakter veriyor ya blizzard onu kullanacam yalnız oyunu pek bilmiyorum . mage açmak istiyorum ama arkadaşım zor dedi yapamazsın dedi aynı şekilde warlock da öyle . kısacası mage ve ya rouge açmak istiyorum ama zor dedi arkadaşlarım . sizin de önerilerinizi almak istiyorum zor mudur kolay mıdır ne önerirsiniz ?

Şimdiden teşekkürler .

• Mage'yemi zor dedi arkadasin? Allahim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anlatır mısınız skilleri zor mu cd si düşük mü ? rouge den kolay mı ?
  • Rogue'dan kolaydır diye düşünüyorum. Ama bana göre rogue'un zevki hiçbir classta yok. Tabi bu göreceli bir durum :)
  • bende rouge istiyorum ama zor diye korkuyorum 80 level yapmak bana çok sıkıcı geliyor o nedenle dikkatli olmak istiyorum . bu arada yorumlar için teşekkürler
  • Yeni baslayan icin en uygun class Paladin ve Mage'dir bence. Warrior , Rogue , Warlock eliniz alistiginda denemeniz gereken classlardir bence. Mage cok basittir , 3 tusla DPS 1. Si olabilirsiniz
  • Bütün classlarda zorlanacaksın zaten direk 80 olduğun için. Bence zorluğuna çok bakma, biraz araştır hangisi hoşuna giderse aç.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vayne için nick önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Oyun için Nick tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nasil yani 80 lwl car veriyor blizzard o nasil oluyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nero66

Nasil yani 80 lwl car veriyor blizzard o nasil oluyor?

Scroll of Resurrection sayesinde hocam oyunu bırakmış isen ve 90 gündür aktif değilse accountun bir arkadaşın sana scroll of ressurection yolluyor Blizzard da sana bir karakterini direk 7 gün bedava deneme +Bir karakterini 80 level yapma + Cata ek paketi + 80 Yaptığın karakterini istediğin bir servera taşıma hakkını bedava veriyor. Bu arada 80 level yaptığı karaktere 280 Flying skill full 20lik çantalar 80 için itemleride veriyor. Kısacası bayağı iyi birşey bende yararlandım direk bırakmıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: korik01

bende rouge istiyorum ama zor diye korkuyorum 80 level yapmak bana çok sıkıcı geliyor o nedenle dikkatli olmak istiyorum . bu arada yorumlar için teşekkürler

rogue oynayabilmek icin su 2 seyden birine ihtiyacin var:
    1.genetik mutasyon ile 6 parmagin olcak
    2.daha once 2-3 85lvl kasmis olup hizli ellere sahip olmak.

bu arada magede asil olay 80den sonra baslar.yani onerim mage.

hazir acmisken bide dk ac zten 55lvldan basliyo

bide sen hicbir clasi begenmemissin bnce sendede problem var.git bi human pala kas, oyunu ogren...
  • tamam sağol
  • Rogue pvpde zordur biraz evet de pve yapacaksan zor değil yani.
  • cevaplar icin tesekkurler druid actim arkadas rouge acti digeride mage acti hepsini tek tek deniyecem boyle direk80 lvl dan baslayinca sıkıcı oluyor yeni bi dk warlock ve mage kasacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: OFFlee_

quote:

Scroll of Resurrection sayesinde hocam oyunu bırakmış isen ve 90 gündür aktif değilse accountun bir arkadaşın sana scroll of ressurection yolluyor Blizzard da sana bir karakterini direk 7 gün bedava deneme +Bir karakterini 80 level yapma + Cata ek paketi + 80 Yaptığın karakterini istediğin bir servera taşıma hakkını bedava veriyor. Bu arada 80 level yaptığı karaktere 280 Flying skill full 20lik çantalar 80 için itemleride veriyor. Kısacası bayağı iyi birşey bende yararlandım direk bırakmıştım

yok artık cata paketini ücretsizmi veriyorlar ?

• quote:

Orijinalden alıntı: GangstaCity

quote:

Orijinalden alıntı: OFFlee_

quote:

yok artık cata paketini ücretsizmi veriyorlar ?

Aynen hocam cata nın yanındakilerde cabası...

• Warrior oyna
  • Warrior ilk oynayanlar için bence tercih edilmemesi gereken bir class. Paladin oyna kardeşim , hertürlü yardımcı olurum sana
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Shorh

Warrior ilk oynayanlar için bence tercih edilmemesi gereken bir class. Paladin oyna kardeşim , hertürlü yardımcı olurum sana

önyargıları bırakın artık.bir tane warrior rogue 85lemeden zor diyorsunuz şurada.
    hiç bir karakterin zorluğu yok kasma ve oynama bazında.asıl olay oyuncuda ustalaşma evresinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z.K

quote:

Orijinalden alıntı: The Shorh

Warrior ilk oynayanlar için bence tercih edilmemesi gereken bir class. Paladin oyna kardeşim , hertürlü yardımcı olurum sana

önyargıları bırakın artık.bir tane warrior rogue 85lemeden zor diyorsunuz şurada.
    hiç bir karakterin zorluğu yok kasma ve oynama bazında.asıl olay oyuncuda ustalaşma evresinde.

20 level Warrior tankım var rage dolmuyor aggro tutacam diye terliyorum.
  • Hocam sen yanlış anladın beni. Herkes her karakteri 85 yapabilir ama herkes hakkıyla oynayamaz. Warrior kombinasyon isteyen class. Warrior adapte olunması en zor class birde rogue. Yani iş 85 yapma değil , 85 ' i oynamadır. Karakteri yaşaman lazım , iyi oynamak istiyorsan araştırman , elinin hızlı olması lazım. Bu böyle..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.