Şimdi Ara

Karakalem Çizime Boyut Atlatmış Sanatçı: Diego Fazio

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
3
Favori
5.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İtalyan sanatçı Diego Fazio'nun aşağıda yapmış olduğu çalışma kesinlikle bir fotoğraf değildir. Kendi yaptığı karakalem çalışmasıdır. 2011 yılında İtalya'da En İyi Yeni Sanatçı ödülüne layık görülen Fazio kariyerine dövme tasarımları çizmekle başlamış ve işi kendi fotogerçekçilik tekniğini yaratmaya vardırmış. Bu noktaya nasıl varmış bilmiyorum ama gerçekten muhteşem bir iş çıkarmış...

Valla helal olsun adama bi internet sitesinde gördüm ilk resmi inanmadım ama araştırdım şaşırdım gerçekten çok iyi.

• Helal olsun adama ne büyük yeteneği var yahu .
  • en iyi sanatçı ödülü nedir ya varsada bu artizin alması yerinde olmuş çok güzel diğer çalışmalarınada baktım.
  • Kendisi sevdiğim bir ressamdır çok uğraştı bu kıvama gelmek için destekte verdik zamanında.

• Adam cizmemis kadını ete kemige büründürmüs resmen bune lan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resmin boyutu buyuk olunca aslinda yapilabilir, (yetenegi olanlar icin soyluyorum :))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yapım aşamasındaki fotoğrafları görmeseydim inanmazdım.
  • fakee
  • nikon terk
  • quote:

İtalyan sanatçı Diego Fazio'nun aşağıda yapmış olduğu çalışma kesinlikle bir fotoğraf değildir. Kendi yaptığı karakalem çalışmasıdır.

• Doğrusunu söylemek gerekir ise gerçek olduğunu sanmıyorum en azından bu kadarı bir kalem ile yapılamaz diye düşünmeden edemiyorum. Photoshop kullanılmış olabilir.
  • Ben hala üçgen çatı kare ev...

• Adam bir su damlası için o kadar uğraştı o resim gerçek olamaz
  • fark ettiyseniz kalemi yan yatırıp da çiziyor, biz desek yan yatır diye güler geçersiniz
  • Resimler gerçek,bunları ortalama 45 saatte çiziyorlar.Türklerden Taner Ceylan var en popi resmide bu sanırım:

• Türkiyede olsa tebrik etmeye giderdim.
  • Vay be yetenege bak.Hele o su damlalari ne oyle

• quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

Doğrusunu söylemek gerekir ise gerçek olduğunu sanmıyorum en azından bu kadarı bir kalem ile yapılamaz diye düşünmeden edemiyorum. Photoshop kullanılmış olabilir.

Güzel Sanatlar öğrencisi olarak gerçek olduğunu, olabileceğini doğrulayabilirim.Kadının yüzünden akan su realistik etkiyi çok iyi yakalamasının temel sebebi.Eğer o su olmasaydı bu kadar etkili olmayacaktı.
  •  Karakalem Çizime Boyut Atlatmış Sanatçı: Diego Fazio
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.