Şimdi Ara

Karafatma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar demin yatağa uzandım pc den yorulup ışıklar karanlıktı sonra elimi yastığın altına uzattım karanlıktada birşey görmüyorum elime ibşi geldi böyle parmaklarımla oynadım falan böyle anlamaya çalıştım sonra ışıkları yaktım bir baktım KARA FATMA şimdi yorganın altına girdi ve böcek fobisi olan birine böyle birşey olduğunu düşünün yorumu size bırakıyorum sizin başınıza böyle şeyler geldimi?

• gelmedi allah'a şükür...

bi de o böceğin ismi kara fatma değil hamam böceği ;)
  • abi ALLAH DÜŞMANIMIN BAŞINA vermesin demiyecem versin
  • karafatma daha farklı bişey hamam böceğinden. Karafatma daha iri ve siyah.
  • ya karafatma uydurma bi isim değil mi ??????????

ben öyle biliyorum şahsen... hiç kara fatma diye böcek ismi mi olur :)

bu böceğin gerçek ismi ne peki ? :)
  • sevmem ben böcekleri
  • quote:

Orjinalden alıntı: guenen

sevmem ben böcekleri

Farelerden cok korktugunuzu biliyorum
  • Ya bana böcük möcük demeyin artık. Bu böcükler amma çok sokmayı seviyor beni. Elimi bilek kısmından 2 yerinden örümcek soktu hayvan gibi şişti. Askerde de kırkayak türü bişi sokmuştu. Her sene fix arı sokar. Vahşi bir cazibem var sanırım böceklere
  • Türkçe Adı Hamamböceği

Latince Dictyoptera
  • DEBUG da ingilizcemiydi bilgisayar terimi diye biliyorum DEBUG = HATA demek .. buda ilk zamanlardaki bilgisayarlara bazen içine hamamböcegi girip devreleri karıştırdıgı için hatalara DEBUG derlermiş ... ki hala öyle ..
  • Bug hata demek debug hata düzeltmek demek değil midir?
  • bence senin söylediyin dogru olabilir benimde o kadar bir bilgim yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaDeS -- 20 Haziran 2005, 3:28:51 >
  • bug = hata arklar arasında bug=böcük
  • böceklerden korkuyorsanız bekar evlerinden uzak durun
  • www.seslisozluk.com saolsun

debug:
    1. (f). (bir odadan) gizli işitme cihazlarını sökmek; bir makina veya sistemin kusurlarını gidermek. ,xyz temizle/onar.
    2. ayıklama. hata ayıkla(ma. hata düzeltme. hata bulmak. hata yakalamak. hata ayiklamak.
    3. yanlış ayıklamak . düzeltmek. bertaraf etmek. bir odadan gizli dinleme cihazlarını sökmek. bir mobilya veya sistemin kusurlarını gidermek. (bir aygıt veya sistemin) kusurlarını gidermek. hatadan arındırmak.

bug:
    1. i. f. böcek; k.dili mikrop, virus; ing. tahtakurusu; Volkswagenin ufağı; (argo) gizli dinleme cihazı; k.dili (makina, cihaz,planda) kusur, ayarsızlık, çalışmada noksanlık; f., k.dili gizli dinleme cihazı yerleştirmek; (argo) kızdırmak, öfkelendirmek.
    2. böcek. mikrop. virüs. gizli dinleme aygıtı. aptalca ya da geçici heves. merak. ilgi. saplantı. bir şeyin hastası. meraklısı. hata ya da güçlük. arıza. tahtakurusu. gizli dinleme aygıtı yerleştirmek. gıcık etmek. uyuz etmek.
    3. yanlış. böcek. mikrop. (Br) tahtakurusu. gizli dinleme cihazı. ayarsızlık. hata. bir sistemin içinde sürekli tekrarlanan bozukluk. gizli dinleme cihazı yerleştirmek. sinirlendirmek. kızdırmak.

demekmis

• peki hamamböceklerinin yataklarımızda işi nedir? efendim kusturmak gibi olmasın, bu canım böcekler biz uyurken üzerimize çıkar :P nasırlarımızı, tırnaklarımızı yer, boğaz tokluğuna manikür, pedikür yaparlar. bir hassa kirpiklerimizin tadına bayılırlar... lakin çok uzmanlarşmışlardır. işlerini müşteriye kesinlikle hissetirmeden yaparlar...
  • @cezve desene yatmadan önce kendimizi mumya gibi sarmaliyiz
  • O sevmediginiz hamam boceginin dunyadaki en temiz hayvanlardan biri oldugunu biliyormuydunuz?Vucudunun yapisindan dolayi herhangi bir mikrop ve virus barindirmayan ender canlilardan biridir.

Ayrica dunyanin her tarafina atom bombasi atilsa tek hayatta kalabilen canli turudur.Radyasyondan etkilenmiyor kendileri

Microdalgaya atinca da patliyan tek hayvandir

Sizi tavsiyem ugrasmayin bu hayvanla bas edemezsiniz.Denizci bir arkadasim vardi o da derdi gemiye bi kere girerse bu hayvan ancak gemiyi yakmak gerek kurtulmak icin.Beraber yasamaya alisin derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bethrezen -- 19 Haziran 2005, 8:17:50 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.