Şimdi Ara

Karadayı & Kenan İmirzalıoğlu - 3.Sezon (131. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.770
Cevap
19
Favori
99.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İzlemeye devam..haftada bir akşam dizi izlerim, oda karadayı ,gerisi bana göre boş....
  • son 4-5 bölüm hariç hepsini izledim. bence dizi artık çerezlik bir hal almaya başladı biran önce final yapar umarım. aslında final yapmasını birazda mehmet saim beyin asılmasını seyretmek için istiyorum muhtemelen asarlar bakan beyi finalde
  • diziyi ne zaman açsam aynı yerde hiç ilerlemiyor.Diziyi son 2 hafta izlemesen bile konuyu kaçırmıyorsun türk dizilerinin en iyi özelliğidir sanırsam
  • ben 3. sezon itibariyle bıraktım da size ne oldu yeni bölüm çıktı mesaj yok. pek hayra alamet değil...

zaten bu senarist ikilisinin dizilerini bir inceledim ya önemli bir karakter ya başrol sonradan bırakıyor. nedense kendi kendini bitirip batırıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu haftaki bölüm biraz daha heyecanlı idi..ama diziyi uzatma adına her hafta mahire ek görevler veriliyor, bu hafta babasına saldıanlar ile uğraştı,.
    bazen düğünden gelin kaçıranlar, bazen ıslak odun satanlar vs vs vs,,bunlar iyide artık konuya kesin giriş yapılmalı feridenin babası işin içine girmeli..
  • Şu Türk dizilerinde en nefret ettiğim şey son saniye akıllarda soru işareti bırakıp, tüm hafta onu bekletmeleri.

Şimdi Beligin denilen peynir türü Mahirin gerçek niyetini ekibe anlattı mı? yoksa bize ters köşe mi yaptırıyorlar tam o noktada diziyi bitirdiler. Osman yine gerizekalı gerizaklı davranıyor, sırf Songül ile aynı okulda olup onu görmemek için geleceğini yakıyor beyinsiz.

Fransız özentisi beyimiz de Ayteni götürecek bu belli oldu :) Şu dizideki en hoş hatunda Ayten bence.

• Olaylar klasik türk dizisi kıvamında ilerliyor.

Belgin durumu anlatacağı sırada bir şeyler olacak. Bu kadar beklemesinin nedeni bu. Dışarda kavga olduğunu biri gelip söyleyebilir. Osman'a ben de şaşırdım yazık etti kendine.

• 92. Bölüm fragmanı, bol aksiyonlu güzel bir bölüm olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 1 Ocak 2015; 8:04:00 >
  • eleştiri:

(en son bölümü izlemedim)
    sarı cemal gibi varlıklı bi patronun "askerlik arkadaşının" sokaktaki tinerci-hırsız olması saçma bana kalırsa, o kadar yakın arkadaşınsa en kötü yanına alırsın sağ kolun yaparsın, sokakta balici gibi...
    bilmem haksız mıyım? ben böyle düşünüyorum

-osman.
    adam okuldan atıldığında ortalığı yıktı, şimdi fırsat var geri dönmüyor. çok saçma
    sırf abisiyle didişmek için böyle bi senaryo saçma bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N20 -- 1 Ocak 2015; 12:42:01 >
  • 28.bölümdeyim. Son 10 bölüm efsaneydi hayran kaldım.

Şimdi Salihin mahir oldugunu ogrendiler. Bakalim neler olacaj

• Necdet'in tuttuğu adamı da yığmış yere. Son 3 bölümdür aksiyonu bol :)

• Bu songül ne kaşar bir kız.ya. hem osmana hem yasine yazık valla. Keşke patlayan arabada songül olaydı.

92 nin fragman güzel olmuş aksiyon bol.

• 92. Bölüm süpere benziyor 2 fragmanı da izledim pazartesini iple çekiyorum aksiyon fışkıran bir bölüm

• belgine çok acıdım ya ağlamaya başladığında, içim cız etti.
  • Yeni bolum varmı bugün

• Yeni bolum yokmu bugün internete birşey koymamışlar

• Atvde yeni bolum internete bittikten sonra korlar muhtemelen

• bu kerhanedeki korumalar komediydi. 5-6 tane silahlı adam 1 kişiden niye korksun abi abi diye dötünde dolansın her dedigini yapsınki. fedai degilmi bunlar yıllardır sarının köpegi olmamışmı çekip vurmaları lazımdı. karadayıyı vursun diye hayat kadınını kullanmalarıda gereksizdi sarının adamı abi sana haber getirdim gel şu odada yanlız konuşalım deyip kendide vururdu. yada karadayı keranenin içinde dolanıp duruyodu arkasını dönünce kafaya headshot

kenanın yanına kendi adamlarından birkaç tane yerleştirselerdi sarının adamlarında elini kolunu baglayıp bi köşeye oturtsalardı 10 numara olurdu. adamlardan sadece 1 tanesini çözüp onuda sarıyı uyarmak için yollasalardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: P4P800

bu kerhanedeki korumalar komediydi. 5-6 tane silahlı adam 1 kişiden niye korksun abi abi diye dötünde dolansın her dedigini yapsınki. fedai degilmi bunlar yıllardır sarının köpegi olmamışmı çekip vurmaları lazımdı. karadayıyı vursun diye hayat kadınını kullanmalarıda gereksizdi sarının adamı abi sana haber getirdim gel şu odada yanlız konuşalım deyip kendide vururdu. yada karadayı keranenin içinde dolanıp duruyodu arkasını dönünce kafaya headshot

kenanın yanına kendi adamlarından birkaç tane yerleştirselerdi sarının adamlarında elini kolunu baglayıp bi köşeye oturtsalardı 10 numara olurdu. adamlardan sadece 1 tanesini çözüp onuda sarıyı uyarmak için yollasalardı.

yönetmen-yazar kısmında 2 kadın ismi vardı, ondandır muhtemelen bu aşırı aşk ve kahramanlık senaryoları.başka bir anlam veremiyorum

• Belgin Mahir'in bombacının kim olduğunu öğrenmesini istemiyordu ama şimdi otomatikman öğrenmiş oldu.
  • 
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.