Şimdi Ara

Karadayı & Kenan İmirzalıoğlu - 3.Sezon (112. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.770
Cevap
19
Favori
100.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ferfecir06

ATV kendini aştı sahtekarlıkta. Dizinin sonunda "1 dakika ARA" yazdı. Baktılar olmayacak 15 dakika ara yapalım dediler. Yok böyle bir kanal. Yok böyle bir RTÜK. Sözde saatte 12 dakika vs birsürü yasa çıkar ama hiçbir kanal uymasın..

Dün akşam işim vardı ve diziyi izlemek mümkün değildi

Ben kayıt secenegimi kullandım

Ama Twitter'da bilfiil reytingleri her 15 dak bi yenileyenler sayesinde Acun un O SES TÜRKIYE sini üstelik de Final gecesinde acik ara farkla geçtiğini gördüm

1. Liği hiç kaptırmadan bitirdi koca 4 saatlik PT1 PT2 yi
    REYTING lerin benim gibi ATV yayin masasındakiler farkında olduklarından verdiler reklamı

Hiç spoiler yemeden kaçıyorum ben....

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam şu an diziden tek beklentim Yasin'le Songul'un evlenmesi. Mahir'le Feride'nin işi çok zor zira. Bari onlar mutlu olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bulenttt324

Turgut Akın ölecek mi acaba, ölmemeli

Fragman yanıltıcı, sanmıyorum turguta bi şey olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • saat 11de youtube da reklamsiz izleyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kef14 kullanıcısına yanıt
    normalde 2 saat dizi olmaz tabi ama,ben filim tadında izlediğimden bana göre pazartesi akşamları sinama tadında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Hocam şu an diziden tek beklentim Yasin'le Songul'un evlenmesi. Mahir'le Feride'nin işi çok zor zira. Bari onlar mutlu olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: erdos113

quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Hocam şu an diziden tek beklentim Yasin'le Songul'un evlenmesi. Mahir'le Feride'nin işi çok zor zira. Bari onlar mutlu olsun.

İlknur'a da bulalım birini, dul kalmasın, Erdal abi uygundur

• Mahir'le Feride biraz zor evlenir orası belli Ama Yasin Songül tamam gibi bir şey, Songül de sanki bir ara Erdal'la olacak gibi hissettirdi dizi ama devamı gelmedi. Bülent'ten hayır gelmez
  • Kef14 kullanıcısına yanıt
    Bahar ı özlüyorum ya, o olsaydı tam olurdu her şey. Onsuz hep yarım mutluluklar.

• Bu Bölüm Final Kısmı Hariç Oldukça Sıkıcıydı. + Ben Bu Suat Kadar BEceriksiz Bi Tetikçi Görmedim
  • Seckin_Dost S kullanıcısına yanıt
    bu bölümde sıkıldınmı???
    en hareketli bölüm dü bence...
    nedenler:
    mahir ile feridenin babasının söz duelosu.
    barut Necdet ile aytenin maceraları
    melih,in ölen karısı ile ilgili bilgilerin su yüzüne çıkmaya başlaması.
    melihin ablasını satmasında turgutun planları.ve meliğin ankarada hakime anlatıkları..
    sinanın barut Necdet ten mahiri ortadan kaldırmasını istemesi
    yasinin songülle olan ilişkisinin kızın babasına anlatılması.
    yılan ile barut necdetin kapışma dan son anda anlaşmaya varılması ve ortak düşman mahire bilenmeleri.
    mahirin kavga sonrası asit ile adamın şeyini
    feridenin babası ile hesaplaşmaya gitmesi tabi hesabı feride verdi o ayrı,baba yine yaptı babalığını..
    cok keyifli 2 saat 6 dakika geçirdim...2.06 dakikamı
    ya bu adamlar hiç uyumuyorlarmı acaba.
    ortalama her hafta 2 saate yakın diziyi nasıl yetiştiriyorlar hayret..

• Bu dizi inanılmaz yavaş. Bu eleştiriden ben bile bıktım ama illallah dedirtiyorlar. Yani olaylar hızlı ilerlese efsane bir dram dizisi olabilirdi. Bu fırsatı kaçırdılar. Mahir-Feride aşkıyla hatırlarız sadece ileride, senaryo yerlerde çünkü. He pardon, Turgut Akın karakterini unutmak ne mümkün.

Neydi o beceriksiz eniştelerinin adı, işte Yılan'ın yanında...Normalde 15 dkda anlatılacak bir hikayesi var adam 5 bölümdür yemek yiyip anca çocuğuyla buluşacak hale geldi. Savcı desek o da 5 bölümdür hastane odasında. 2 saatlik yahu 2 saat... Bomboş geçiyor.

İlk sezon Mahir-Feride aşkı izletiyordu ama şimdi bu olayın da gizemi kalmadı. Salih İpek'li, açığa çıkmamış Turgut'lu bölümler daha güzeldi. Şimdi sadece Mehmet Saim Bey'in sırrı var. 55 bölümdür anca ablasının odasında bir kaç gördüğümüz Melih'in sırrı ortaya çıksa hiçbir şey olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: irerten

Bu dizi inanılmaz yavaş. Bu eleştiriden ben bile bıktım ama illallah dedirtiyorlar. Yani olaylar hızlı ilerlese efsane bir dram dizisi olabilirdi. Bu fırsatı kaçırdılar. Mahir-Feride aşkıyla hatırlarız sadece ileride, senaryo yerlerde çünkü. He pardon, Turgut Akın karakterini unutmak ne mümkün.

Neydi o beceriksiz eniştelerinin adı, işte Yılan'ın yanında...Normalde 15 dkda anlatılacak bir hikayesi var adam 5 bölümdür yemek yiyip anca çocuğuyla buluşacak hale geldi. Savcı desek o da 5 bölümdür hastane odasında. 2 saatlik yahu 2 saat... Bomboş geçiyor.

İlk sezon Mahir-Feride aşkı izletiyordu ama şimdi bu olayın da gizemi kalmadı. Salih İpek'li, açığa çıkmamış Turgut'lu bölümler daha güzeldi. Şimdi sadece Mehmet Saim Bey'in sırrı var. 55 bölümdür anca ablasının odasında bir kaç gördüğümüz Melih'in sırrı ortaya çıksa hiçbir şey olmaz.

Dizi ilerledikçe sırların acıga çıkması normal.zaten dizinin amacı bu. gizli suç işleyen devlet içindeki kişilerin cezalandırılması.LOST degilki bu bilader

• İyide Yazdıgın Herşey Zaten önceden bilinen ve olacak şeylerdi.bu diziyi tahmin edilenden farklı şeyler çıktığı ve turgutun inanılmaz zekası cezbedici hale getiriyor bence.

Mesela fragmanda turgutun kendını vurduğu yada birinin onu vurduğu..Bak bunu kimse beklemez
  • Sır açığa çıkacak tabii, yoksa niye izleyelim ki. Ben sırların açığa çıkmasından sonra dizinin daha az etkileyici olduğunu anlatmak istedim. Zaten asıl maharet sır ortaya çıktıktan sonra gösterilmeli. Dizi aşırı gerilim-gizem dizisi değil tabii ki bunu 2 saatten 55 hafta kafamıza vura vura anlattılar.
  • Turgut savcı tutuklama kararı çıktıktan sonra herşeyi mahkemeye itiraf eder. Feridenin babası kendini vurur . Mahirle feride evlenir dizi biter

• Seckin_Dost S kullanıcısına yanıt
    aynen dediğin gibi,lost değilki bu dizi her bölümde süprizler olsun,,,yarım yamalak bilinen şeyler bu bölümde ortaya cıktı,ve ilk 20 dakkika bile heycan içersinde geçti..
    herkesin bir algısı var,,sen heycansız izlersin ben heycanla izlerim,sen cok beğenirsin bir bölümü ben idare eder derim,,herkesin kendi dünyasından yansımaları görüp,diziye ekler kafasında ,ya keyif alır yada sıkılır..yani algı meselesi..
    sonuç itibarı ile cancazım,dizi 2 sezondur keyif ile izleniyor.demekki iyi bir yapıp,diziyi bölüm bölüm değil genel itibarı ile irdelemek lazım..

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PleasantSinger0 -- 25 Ocak 2014; 16:51:12 >
  • orada bir dümen var bakalım nasıl saçmalayacaklar.
  • 
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.