Şimdi Ara

Karabük'ün Hocasından Hayır Bekleyen Taraftar Profili.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Size ilk günden dedik bu adamdan yol olmaz Riekerink'de iyi değil ama en azından oyuncularla diyaloğu var verim almasını biliyor dedik. dursun varken daha iyisi gelmez dedik zaten gelmedide gitti Anadolu hocasını getirdi takımın başına.

Ve Tudor gidincede birşey değişmeyecek isterse şimdi gitsin birşey değişmez önce o zat koltukdan inmeli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O değil de her gelen hocada takım gittikçe boka sardı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1- Takimda ruh yok vasat takima 3-5 gol atinca havaya girmemek gerek takimin durumu cidden kotu

2- Tudora cok guzel oluyor sen yukseliste ki takimini birak gel sampiyonluk triplerine filan gir al sana sonuc.

Köy takimi calistiran hic bir basarisi olmayan adami getirip koydunuz takimin basina yönetim komple degismeden takim kolay kolay duzelmez aynisi Fenerbahce icinde gecerli

• Oyuncular ruhsuz kralı gelse sonuç değişmez

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Riekerink'te Galatasaray seviyesinde değil aynı şekilde Tudor'da...Bu durum taraftarın suçu mu kardeşim ? Yönetim rezalet, şimdi yönetim gitsin diyoruz daha beteri gelirse çıkıp yine konu mu açacaksın ? Biz ilk günden dedik, dursun özbek yönetimi iyiydi diye ? Öyle mi diyeceksin...

Senin bakış açında böyle duruyor. Riekerink'i bende istemedim, fakat en çaresiz zamanda yollayıp Tudor'a sarılın da demedim...

Devre arasının başında anlaşıp ayrılmalıydık yada güven tazeleyip arkasında duracaktık, sezon sonu köklü değişim olmalıydı. Fakat bunlar devre arasında devam edip, kritik zamanda değişim yaptı. Mecbur kaldıkları bi adamı alıp başımıza koydu.

Bunda sorumlu Riekerink'i istemeyen taraftar değil, yönetimdir. Bana kalsa sezon başı Riekerink ve Dursun yönetimi olmamalıydı.
  • Yabancı teknik adamla Türkiye Liginde ''İŞ YA-PA-MAZ-SI-NIZ''
  • #HAYIR
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oyuncusundan yonetimine kadar mal ortada isterse mourinhoyla simeone birlikte yonetsinler bu takimdan bir cacik olmaz.

• Tudor gelirken "haydi gelsin" filan demedi ki taraftar. Büyük çoğunluk "O kim la" demeye kalmadan koltuğa oturdu herif.
  • Siz balık hafızalı mısınız? Riekerink gönderildiği hafta neredeyse adama demediğiniz bırakmadınız (bence gönderilnesi doğruydu burası ayrı) çoğunluk Tudor dedi ve Tudor geldi. Yönetim taraftarı dikkate alarak yaptı neredeyse Tudor hamlesini şimdi de kalkıp "Tudor'dan hayır bekleyen bla bla bla." Daha 3-5 hafta önce ben Tudor'dan bu sene için bir şey beklemeyin diye konu açtım geneli aynı fikirdeydi, bu takımdan bir yol olmaz hocalarda sorun yok. Tudor'la devam seneye de bu takımı yönetecek umarım.

• Kapımızda Ancelotti, Mourinho, Conte, Simeone yatarken gele gele Tudor geldi deme ?

Bu başkan varken adamakıllı hoca gelmez ki, adam Mustafa Denizli'ye 5-6 futbolcu sözü verdi Denizli gelince habersiz Donk'u aldı FFP dedi transfer yapmadı üstüne üstlük forvet almadan Burak'ı sattı.

Riekerink, Tudor ve Mustafa Denizli başka bir başkan varken gelselerdi 3'ü de şampiyonluğa oynatırdı.
  • Karabük'ün ahını aldınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz sizi iyi niyetle uyardik bu adam çakma bilic diye. Yanilmisiz gerci cakmasi bile olamaz tudor. Bilic adidas, cakmasi abibas ise tudor en fazla asasadas falan olur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.