< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
KARABÜK TIP 2021 GİRİŞLİLER

-
-
o kadar tanıtım yaptık kimler gelmiş bakalım
-
UP
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
şehir leş uyarayım xd
-
Kbü tıptan mısın
hayır şehiri biliyorum
-
UP KİMSE YOK MUU
UP
-
Hocam burayı kazandıysanız bu sene özelden PM atın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Karabük cidden leş bi yer herhangi bir artısı bile yok malesef ki
-
akademik hayatı bir kenara bırakırsak kesinlikle karabükte olmazdım. gerçi akademik olarak okulda çok kötü
-
Ben yatay geçişle geliyorum sayılır mı ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: suicidalMertşehir leş uyarayım xd
Beğenmiyorsan niye geldin ABİSİNİN
-
Hacettepedeyim ben 3 sene liseyi orda okudum şuan karabükte değilim zaten Mavizer78 .d
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
karabük kadar leş bi şehir var mı sanmam hocalarrr
-
quote:
Orijinalden alıntı: suicidalMert
Hacettepedeyim ben 3 sene liseyi orda okudum şuan karabükte değilim zaten Mavizer78 .dBen Boun'dayım ama Karabük şehir ve Üni olarak çoğu Karadeniz ve Anadolu şehrinden iyi olduğunu düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mavizer78 -- 31 Ağustos 2021; 11:32:34 > -
Hocam akademik kadro hakkında nasıl bir fikriniz var okumadan merak ettim de diğer bölümleri bilmem ama tıp fakültesinin akademik kadrosuna laf ettirmem
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssg08 -- 31 Ağustos 2021; 11:34:27 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşım akademik kadroyla ne alakası var tıp işin istisna kısmı en doğudaki şehirin üniversitesi de 20k ile tıp alıyor bu onu iyi üniversite yapmaz ama.Okul 150-200k ile alıyordur herhalde öğrencileri. Ayrıca hocalar öğrenciye göre soru soruyor şimdi sen top 5 okuldaki öğrencilere sınavda sorulan sorularla karabükteki öğrencilere sorulan soruların aynı olduğunu filan düşünüyorsan çok yanılıyorsun. Muthemelen sende karabüğe akademik kadro için filan değil tıp tuttuğu için geldin.
En Beğenilen Yanıtlar

Karabük tıp başlığı altında gelmiş diğer bölümlerin kaçla kapattığını falan yazıyorsun gerçekten çok alakaymış 🤌🏽 Ayrıca akademik kadroya laf ediyorsan git kendi bölümünün altına yaz teşekkürler iyi günler |
Benzer içerikler
- noktanın doğruya göre simetriği
- sınav dönemi vitamin takviyesi
- lgs gerçek sınava en yakın deneme
- gemi makineleri işletme mühendisliği maaş
- eyüp boncuk eşi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X