Şimdi Ara

Karabasan (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
235
Cevap
9
Favori
3.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MusanınAsası

Arkadaşlar bu durumun dua okumakla falan alakası yok,

daha 2 gün önce sabah namazını kıldım kendi yatağım yerine gittim babamın yanına kıvrıldım uyuya kalmışım.

Uykuya daldıktan sonra işte uyku felci geçirdim hayatımda ilk kez çok acı çektiriyor.

Sandım ki babam bişeyler yapıyo nasıl bağırıyorum:

Babaaaaaa!!!! Babağğğğğğğğğğ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! diye.

Tabi ki adamın bu işle hiç bi alakası yok ve beni duymuyor.Öldüm sandım yemin ediyorum.O yüzden 2 gündür hayatı seviyorum cidden,yaşamak ne güzel falan havalarına girdim lan.

Allah kimseye göstermesin.

Ben bu kızın yaşadığını da, uyku felci dediğimiz olayı da yaşadım. Uyku felci bunun hiçbir alakası yok. Eğer omzuna dokunduğunu hissediyorsan, Veya birebir o varlığı (tasvir etmek istemiyorum) görebiliyorsan bu uyku felci değildir. Çok ciddi tedbirler alınması şarttır. Zira hayati tehlike söz konusudur bu olayda. Ben böyle kurtuldum.

• quote:

Orijinalden alıntı: RubyC+

quote:

Orijinalden alıntı: Mathilde

ciddi misin ya ne diyeyim çok geçmiş olsun bilmiyorum ki cinler öyle görünür mü

Tabii görünür ne sandın Görünürler ama zarar veremezler , tabii korkudan ölmezsen

Niye zarar veremiyorlar emin misin zarar veremediklerinden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: trakyAli-1986

Doğru uyku felci olmuşsun geçmiş olsun. Bu aralar sterslisin galiba. Yatakta uyurken ki şeklin nasıldı?

ruya anında aniden kabusa dönüyorsa bir karanlık çöküyor kendini uyur gibi değilde boşlukta uçuyor gibi his ediyorsan uyku gelçi olmuşsun demektir. Tecrübe ile sabittir.

Normalde sırt üstü yatmam ama bu sefer öyle yatmıştım. evet biraz stresliydim ssanırım. Yani 2-3 gündür bunalımda gibiydim yaşıma verin işte dün de ailemle kavga ettim baya ağladım aslında ağlayınca rahatlamıştım ama uyuyunca böyle oldu

• Geçen gece ben de Slender Man'li bi kabus gördüm. Sonra uyandığımı sandım, tüm gücümle bağırmaya çalışıyordum ama hiç sesim çıkmıyordu, böyle 20 saniye bağırmaya çalıştım sonra da uyandım. Bi de o gün cinlerle ilgili bir şeyler yazmıştım buraya

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Pablosqy

Sırtüstü yatma
    Cünüb yatma
    Yatmadan önce dua oku
    Bunları yap bidaha yanına yaklaşamaz
    Kesin sonuç

Oo evet sırt üstü yatmıştım :D bir de 3-4 kez arka arkaya gördüğüm zamanlarda odaya cevşen koymuştum kesilmişti. Aslında hala durur cevşen ama. psikolojik işte.
    Ama açıkça soruyorum CİNLERLE BİR ALAKASI YOKTUR DEĞİL Mİ?

cin diye birsey yok gulum

odaya sarimsak koy kiripta kokusu iyice yayilsin. istersen yemekten sonra 1 dis falan sarimsak ye oda iyi gelir

• quote:

Orijinalden alıntı: root_echo

Bir keresinde iki bilgisayarın başındaydım, gece 04.04 dü linux yüklü pcden eski bir mirch kanalında doğa üstü şeylerle uğraşan bir kanalda yahudi kökenli biriyle sohbet ediyor adamla kafa buluyordum, adam harutla maruttan bahsetti ailesinden iki kişi illimünatidenmiş, Haz. Süleymanın mabedinde çıkan yasak kitapları bilenler bilir, harut ve marut en bilge meleklerdir ve tüm büyü vs. tüm evrenle ilgili ne kadar doğa üstü şey varsa onlar tarafından bilinir. BU iki meleğin hikayesini şimdi anlatmama gerek yok neden kıyamete kadar bir yere hapsedild,klerinden bahsetmeyeceğim merak eden arar bulur. Zaten insanoğluda tüm büyüyü onlardan öğrenmiş, adam bana bunları anlatırken ben tabi fazla sallamıyordum. Sonra adam benim kendisiyle kafa bulduğumu anlayınca o dedelerime, atalarıma ait dediği keçi derisinden bir sayfa gösterdi. Kitabın diğer sayfaları illimünatinin 1000 tane üst düzey dünyayı yöneten elemanlarında olduğunu söyledi, kendilerindeki sayfanın islamda üç harfliler diye geçen enerji türünü kontrol ve manipüle için kullanıldığını söyledi. Zaten kendi babasının illiümantideki görevi bu üç harflilerle ilgiliymiş yani o işlere bunun babası bakarmış. Babası wall streette önemli bir yatırımcıymış, çok büyük bir portföyü bulunmaktaymış, lehman brothers 2008 de bunun babası yüzünden çökmüş çünkü bunun babası üç harflilerden gelecekteki ekonomi ile ilgili bilgiler alıyormuş ve ona göre yatırım yapıyormuş, imanlı üç harfliler bu adama yardım eden imansız üç harflilere kızmış, tehdit etmiş ve bu çocucuğun babasına yanlış bilgiler vermişler gelecekle ilgili; bu sayede adam yüzünden lehman brothers çökmüş. Adam iflas edince bunların illimünatideki görevi sona ermiş, çocukta illimünati bunları paçavra gibi bir kenara attı diye onlardan intikam almak için bu kitabı deşifre ediyor. Ben tüm bu hikayeyi sonra sonra öğrendim, çünkü bende çocğun elindeki keçi derisi sayfayı ciddiye almamıştım. Çocuk bana istersen ispat ederim dedi bende edemezsin lan felan dedim o da dediki ekrana yazdığım şeyi üç defa oku dedi, bende kafa buluyor diye okudum ve o sırada evdeki tüm kapılar ve ayanalar gıcırdamaya başladı zincir sesleri gelmeye başladı, demir ve ağır bir şeyi mermerde sürükleyerek getirirsin ya öyle sesler eşliğinde 3-4 sn lik göürültü koptu sonra tam her yer sakinleşti derken diğer pcmin ekranında garip şeyler yazmaya başladı bende dedim noluyor lan diye, o çocuk sakin ol dedi orda yazanı bana yaz dedi bende yazılanların alfabemizde karşılığı olmadığını söyledim fotosunu gönderdim o da bana inandın mı? Dedi; evet inandım ama onlardan nasıl kurtulacağım dedim, o da dediki bak bu gönderdiğin foto çok önemli sen onlara hangi inançtan olduklarını sordun, onlarda sana cevap verdi dedi. Bende hangi inançtanlarmış dedim dua et müslümanlarmış dedi, ayetel kürsiyi şimdi 133 defa oku dedi yoksa onlar ordan ayrılmaz dedi, sen nerden biliyorsun lan dedim pis yahudi dedim, çocuk namaz vakti geliyor ben çıkıyorum dedi. çocuğun babası illimünatiden ayrıldıktan sonra illimünati tarafından bu keçi derisi sayfa yüzünden öldürülmüş çocukta suudi arabistana yerleşmiş ve ailesiyle müslüman olmuş, zaten usame bin ladinde bu çocuk sayesinde illimünatinin ofislerini ve dünya üzerindeki önemli adamlarını öğrenmiş. Firavunun çift boynuzlu dünya ticaret binasına bu yüzden saldırmış, baphometin pentagram şeklindeki binasına bu yüzden saldırmış, türkiyedeki hsbc bankasına bu yüzden saldırmışlar, çünkü hsbc nin yahudilerin eski dillerinde özel bir hesap yönteminde karşılığı "baphomet" demekmiş baphomet ise Hz. Süleymanın mabedini korumaya giden tapınak şovalyelerinin mabedin zemininde bulduğu bir kitap aracılığıyla ulaştıklar ve daha sonra onu ilah edindikleri enerji olan ama bizim boyutta keçi türü tek gözlü canlının adıydı. Zaten usame bin ladin cahil bir adam değildi, en yakın adamı mısırlı oldukça ünlü bir ailenin usada eğitim görmüş çocuğuydu, şimdi tüm bu savaşı o sürdürmekte. Zaten bu mısırlı çocuk müslüman kardeşlerin aslında gizli lideri, bu sebepten önce mursiyi getirdiler baktılar usame bin ladinin sağ kolu mısırda dev bir kalkışmada bulunacak, küffara karşı hemen sisi yi getirdiler. hemen söyleyeyim sisi demek yahudi argosunda top demektir. zaten illimünati böyle mesaj verir eşcinsellik onların en önemli sapkınlıklarındandır.

Film çıkar bundan

• cin yoktur karabasan yoktur.supernatural ancak dizilerde olur.

Karabasan
  • Pardon hanfendi siz bağyan mısınız?
  • Ya arkadas karabasan mış cin miş uydurma bunlar . Kuranda yaziyor demeyin. Bilimsel aciklayin

• karabasan gelirse bizde beyazbasan gönderiyoruz.+ ve - eksi gibi birbirilerini tamamlıyorlar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RubyC+

quote:

ciddi misin ya ne diyeyim çok geçmiş olsun bilmiyorum ki cinler öyle görünür mü

Tabii görünür ne sandın Görünürler ama zarar veremezler , tabii korkudan ölmezsen

Niye zarar veremiyorlar emin misin zarar veremediklerinden

Sen onlarla çok uğraşmazsan zarar vermezler tabii sen onları rahatsız edersen (büyü , fal ) falan yaparsan çekinmeden çarparlar adamı Veya onların kendine ait bölgeleri var oraya ayak basarsan o zaman moku yersin . Zaten cinlerle uğraşmadığın takdirde yarı uyku modunda gözükürler sana . Yada ruyanda görürsün ondada fazla korkulacak bir şey yoktur hemen hemen her insan rüyasında cin görmüştür cünkü . Sende görmüşsündür . Kabuslarında seni aniden korkutan , sana bakıp sırıtan veya seni uzun süre izleyen şeyler cinlerdir . Bunların üzerine fazla gitmemek gerekir , rahat olun . Eğer üzerine gidersen cinlerde senin üzerine gelir , en sonunda öyle bir noktaya gelirsin ki tabiri caizse deli gibi bir şey olursun . Böyle şeyleri kafana takma Cin gördüm diye korkma . İyi cinlerde var , kötü cinlerde . Sen imanlı biriysen zaten onlar senden korkar Benim annenemin annesi çarpılmış mesela . Çarpılma çok farklı bir şey çarpılınca ağzın burnun yamulmuyor . Köyde başından geçen bir olay sonucu böyle olmuş . İstersen sana özelden anlatırım .

İyi akşamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RubyC+ -- 12 Ağustos 2013; 21:23:15 >

• Stres uyku felcinin en temel nedeni. Melisa yada oğul otu diye bilinen bitkiden içmek stresini biraz olsun dindirmek yada en azından rahat uyman için faydalı olur. Keza papatya çayı da iyi gelir.

Gündüz uyku uyuyorsan süresini kısa tutu ki geceye uykun gelsin. Artı düzenli uyu uyku düzeni çok büyük etkendir. ACil şifalar.
  • Son zamanlarda ilac vs kullandinmi. Antibiyotik vs.

• quote:

Orijinalden alıntı: erdem277

quote:

Orijinalden alıntı: MusanınAsası

Arkadaşlar bu durumun dua okumakla falan alakası yok,

daha 2 gün önce sabah namazını kıldım kendi yatağım yerine gittim babamın yanına kıvrıldım uyuya kalmışım.

Uykuya daldıktan sonra işte uyku felci geçirdim hayatımda ilk kez çok acı çektiriyor.

Sandım ki babam bişeyler yapıyo nasıl bağırıyorum:

Babaaaaaa!!!! Babağğğğğğğğğğ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! diye.

Tabi ki adamın bu işle hiç bi alakası yok ve beni duymuyor.Öldüm sandım yemin ediyorum.O yüzden 2 gündür hayatı seviyorum cidden,yaşamak ne güzel falan havalarına girdim lan.

Allah kimseye göstermesin.

Ben bu kızın yaşadığını da, uyku felci dediğimiz olayı da yaşadım. Uyku felci bunun hiçbir alakası yok. Eğer omzuna dokunduğunu hissediyorsan, Veya birebir o varlığı (tasvir etmek istemiyorum) görebiliyorsan bu uyku felci değildir. Çok ciddi tedbirler alınması şarttır. Zira hayati tehlike söz konusudur bu olayda. Ben böyle kurtuldum.

Ölecek miyim doktor bey?

• Alay edilecek bir konu değil. Sadece yardımcı olmaya çalıştım. Ölecek miyim sorusunun cevabına gelince, kesinlikle ölme ihtimali var. Araştırırsanız bu tarz olaylardan ölenlerin olduğunu ve dalga geçilecek bir yanı olmadığını da anlarsınız.
  • root_echo kullanıcısına yanıt
    Hızlıca okudum uygun olunca daha detaylı okurum editlerim ancak okuduğum kadarında bazı yanlışları düzelteyim.

Harutla marut Allah tarafından insanlara gönderilmiş melektirler. Allah ın izni olmadan hiç birşey öğretmeye yetkili değildirler. 2 melek Hz Süleyman ın kavmine yani israiloğullarını bu gizli ilmi öğretirken kimsenin üzerinde denemeyeceklerine söz almıştır. Bu ilmin insanlar arasında kin nifak ve bozgunculuk yapacağını bildirmiştir. FAkat israiloğulları buna uymamış eşleri birbirinden ayıran büyüler yapmış.

Bu yüzden ki bu öğretilenlerin uygulanması ebediyen yasaklanmıştır.İsrailoğulları bu öğrendiklerini kitaplara dökmüş saklamıştır.
    İleriki yıllarda mısır medeniyetindede sihir büyü çok etkili ve revaşta iken Hz Musa nın önderliğinde yeni bir dine tabi olan israiloğulları geçmişten gelen büyü bilgisi ve mısırdaki bazı rituelleride ekleyerek sözde dini bir ibadet şekli diye kabalayı oluşturmuştur.

Kabala bir büyü sanatıdır. Öncelikle büyü nedir diye anlatmak gerekirse. Belli bir semboller araçılığı ile kötü varlıklarla iletişim kurup onları birilerine musallat etmek insanlara sıkıntı stres ve hastalık getirmek. Yanlız bunlarda Allah ın izniyle olmaktadır.Büyü öldürmez Allah ın tayin ettiği ölüm tarihine müdahale edemez yanlız denk gelebilir. İmanında eksiklik olan nefsine köle olan fitneye meyilli olanlarda çok etkilidir. Diyebilirsinizki Allah niye buna izin veriştir.

Allah insanları her türlü şekilde sınava tabi tutuar. Nasilki Hz Adem e yasak meyveyi yeme demiştir büyüde yasak bir meyva olarak görülebilir.
    Çünki nasılki o meyva vardır ancak yenilemez ise büyüde vardır ama yapılamaz yani yapılması yasaktır.Yapanlar yasağı çiğnemiştir.

Gelelim tekrar kabalaya. Kabala şeytan ve onun yardımcıları olan cinli varlıklarla iletişim kurma onların etkilerinden ve güçlerinden yararlanmak için kullanılan büyülerin ve rituellerin toplamına verilan addır. İsrailoğulları tarafından çok kullanılır ve film ve dizi sektörü sayesinde hayatımıza çok yer etmiştir.

Her türlü büyülü sihirli dizilerin kaynağıdır. Eğerki hristiyanlıkta kabalanın ve israiloğullarının etkisinin ne denli yüksek olduğunu görmek isterseniz amerikan dizilerini iyi takip edin. Örnek supernatural, secret circus vb.

Heleki supernatural dizisi hristiyanlığın içine yer almış birçok farklı inancın açık şekilde göterilmiş halidir.

Bu tür kötü şeylerden korunmak için öncelikle Allah inançımızın yüksek olması bizi koruyacağına emin olmamız gerekir. Kuranda geçen dualar vardır bunları okumak gerekir. Ayetel kürsi buna en iyi örnektir. Nas ve felak dualarınıda okumak bizi korumaya etkendir.Ancak muska gibi şeylere bel bağlamak bence Allah ın gücüne karşı Bir güç arama çabasıdır şirke kadar gidebilir.

Şimdilik bu kadar daha detaylı yazını okuyunca başka şeylerde eklerim.

• Devian kullanıcısına yanıt
    İnanmayabilirsin ancak bizim inancımızda vardır. Allah varlığını belirtiyorsa senin inkar etmiş olman birşeyi değiştirmez.

supernatural dizisini kast ettin ise ordaki cin ve doğa üstü güç olayları farklıdır ve onların inancına göre yapılmıştır.
  • Karabasan uyku felcidir.Stresli zamanlarda Bilincin bilinç altı ile çatışması durumudur. Uyanmış gibi olup kasların hareket etmeme durumudur.

Fakat cinler vardır inkar edebilirsin inancına saygı duyarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 12 Ağustos 2013; 21:59:11 >
  • RubyC+ kullanıcısına yanıt
    Gördüklerin çok özel şeyler değil ise paylaşırmısın yok burda paylaşmam dersen pm atarsan memnun olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trakyAli-1986

Gördüklerin çok özel şeyler değil ise paylaşırmısın yok burda paylaşmam dersen pm atarsan memnun olurum.

Hangi gördüklerim hocam ?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.