Şimdi Ara

karaağaç fizik nasıl ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
5.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • önümüzdeki yıl için almayı düşünüyorum, kullananlar tecrübelerini paylaşabilir mi ?

• 10 numara
  • En başta konuya ait formül vs. verip ardından örnek sorular çözüyor ve en son kısmında çözümlü testleri oluyor. İçerik olarak işlem yoğunluğu olan sorular baya var günümüzde lys fizik sözele kaymış durumda olduğundan içerisine sözel yorum soruları da eklemişler biraz ama sıfır bilen birine göre pek uygun değil bence.
  • güzel bence bazen kıtap sıktı benı çozerken o yuzden bayagı eksık bıraktım fakat konu anlatımını çok begendım.(Biraz geç başlamıştım çozmeye erken başlanmalı bence.)
  • Harika. Ustune karekok ve fdd +25 garanti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kitap güzel bazı yerlerde yanlış yazdıkları oluyor ama çok ta sıkıntı olmuyor.
    konu anlatım kısmı soru tarzı gösterme üzerine.Ben gayet beğendim.
  • kolay kolay bir fizik denemesinde çıkmayacak sorular var. ama kendini geliştirmek, zoruna hazırlamak, daha iyi anlamak için iyidir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lys fizik kitap önerisi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • LYS konuları için kullanılabilir. Bana kalırsa baştaki çözümlü soruları yeterli değil ve ilk testlerinde olması gerekenden fazla sayısal soru var ama son bir iki testini beğeniyorum. Bence Palme'nin eski basım YGS-LYS A-B'sine bak, aşırı bir müfredat değişikliği yok zaten ama kitap çözümlü değil.
  • Rookie PG R kullanıcısına yanıt
    Neredeyse her tip soru var kitapta. Referans kitabı olarak bile kullanılabilir.
  • Çıkmış soruları çözüyorsanız karaağaç fasiküllerinin sınavla ne kadar alakasız olduğunu görürsünüz. He eğer amacınız okul sınavlarından yüksek not almaksa alın çözün. Öbür türlü bulaşmayın.

• Test edildi denendi, kesinlikle tavsiye edilir

• kesinlikkkle almalisin hepsi nasil bilmiyorum ama elektrik, elektrik alan , dinamik ve modern fizik harikaydi

• ben aldım ygsdee almadığım için çok pişman oldum gerçi fizik 8yanlış geldi ama yine çoğu saçma ve tartışılan sorular
    Bende 12 adet mevcut 2 si eksik istersen satayim

• sınavla uzaktan yakından alakası yok
  • Sadece karaagacla hazirlandim 28 2 sorulari alabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nrunke

sınavla uzaktan yakından alakası yok

kesinlikle katılıyorum 6 fasikül falan bitirdim fiziği sonuna kadar sayısal bi şekilde yürüttüm üstüne palme b'yi çözdüm manyetizmalar mı dersin mercekler mi ne oldu lys de full sözel geldi 8 net yaptım her şey boşunaymış
  • quote:

Orijinalden alıntı: ConyMarsona

Sadece karaagacla hazirlandim 28 2 sorulari alabilirim.

hocam adım adım fizik fasiküllerini yazın sonuna doğru alacağım sanırım. bu fasiküller ygs-lys tüm konuları içeriyor değil mi ? yanına 2 tane de soru bankası eklicem, soru bankaları için hangi yayın evini tavsiye edersiniz ?
    Karaagaci coz ve fem patlat yeterli. Hepsi var konularin son fasikulun cozumleri yok bir tek

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.