Şimdi Ara

Kara - Teknik Demo (Altyazılı) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
1
Favori
11.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kudretozbay

Ben bu kadar duygulandıgım bır fılm hatırlamıyorum

Sana tavsiyem yapay zeka seyretmen
    http://www.sinemalar.com/film/1068/yapay-zeka
    Intel Core i7-12700KF CPU Performans Çekirdekleri 8 Çekirdek 16 İzlek 4.9Ghz Enerji Tasarruflu 4 Çekirdek 3.6 Ghz Toplam 20 Çekirdek - Gigabyte Aorus Z690 PRO Anakart -PowerColor 6700 XT Red Devil 2590 Mhz - Kingston Fury DDR5 4800 Mhz 16X2=32Ram - Creative AE7 Yüksek Performanslı Oyuncu Ses Kart - Silicon Power Gen 4 M2 SSD 1Tb 5000 Mb Okuma 4300 Mb Yazma - - Samsung 870 QVO 500 GB M2 SSD - Thermaltake Toughpower 850w Gold Seagate Barracuda 7200rpm 2x2=4Tb Seagate Green 5400rmp 2Tb (Harici Disk Western Digital 7200rpm 1Tb \ Taşınabilir Harici Disk Toshiba 7200rpm 1Tb - Noctua NH-D15 Yüksek Performanslı İşlemci Soğutucusu - SONY HT-DDWG800 5.1 Ev Sinema Sistemi ve Logitech G332 Oyuncu Kulaklığı - Cooler Master Haf X 942 Oyuncu Kasası - Samsung BX2350 23 İnç LED - Logitech G510 Oyuncu Klavyesi- Logitech G502 Oyuncu Faresi
    My Pc:https://youtu.be/e9C5kpkEB0M
  • Bir bilgisayara önceden neyi yüklersen onu yapabilir, daha fazlasını değil.Söylediklerim yanlış olsaydı, bilgisayarımı her açtığımda bana "Naber yavyuuummmmm" derdi.

Orijinalden alıntı: Serinyer

Bir bilgisayara önceden neyi yüklersen onu yapabilir, daha fazlasını değil.Söylediklerim yanlış olsaydı, bilgisayarımı her açtığımda bana "Naber yavyuuummmmm" derdi.

neyin kafası bu ?
  • tamamen emrinizde olan bir sex partnerinizim demiş. 300 dili biliyor ama bu garibimin sex pozisyonlarından fantazilerden haberi yok sanırım. korkuyorum parçalama beni dedin yırttın yarın bunun 69 u var dogging i var kelepçesi, kırbacı var 3 lüsü 4 lüsü var sahibine korkuyorum yapma deyip karşımı çıkacan? adam yanlış yaptı imha edilmeliydi.
  • samaritan da böyle bir filmi
  • ... mükemmel olmuş :O

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Gerçekten Mükemmel Olmuş Yapay Zeka Filmini Hatırlattı Bana..

evt o film de müthiş ti o fil kadar, başka bi filmde duygulandığımı hatırlamıyorum
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.