ikisininde yönetmeni ''Christopher Nolan'' ve ikiside en son çıkan en iyi filmler arasında yani biri 8. sırada biri 10. sırada, ben ikisinide izledim o kadarda güzel değildi hakkında gerçekciliği hiç yoktu zaten ikisininde konusu öyle bi karışıktıki çogu yeri anlamadım ama kara şövalyede bi joker i sevmiştim
Sizin düşünceniz nedir?
NOT; KARA ŞÖVALYE ( THE DARK KNİGHT ) BAŞLANGIÇ ( INCEPTİON )
up
Eğer bir şey için ölmeyi bulmak bir şey için yaşamak bulamazsanız bu ne demek şimdi, nasıl cümle bu ?
quote:
Orijinalden alıntı: Saian Sakulta Salkım
Eğer bir şey için ölmeyi bulmak bir şey için yaşamak bulamazsanız bu ne demek şimdi, nasıl cümle bu ?
google çeviri ağam, ingilizce bilen birini bulamadım napimm
Dark Knight hem konu olarak hemde çekim kalitesi ve harcanan paralar olarak hakettiği yerde. Ama Inception biraz abartıldı gibi geliyor banada. O kadar övüldü o kadar övüldü ki filmin ilerleyişinde hayal kırıklığına uğramadım diyemem.
batman bildigin spiderman falan gibi bir cizgiroman,cizgifilmin sinema filmiydi herkesi dovuyor olduruyor bilmemne. uzerine jokeri oynayan oyuncu olunce bir de iyice abarttilar filmi. super kahraman filmlerini falan sevmiyorsan batmani sevmemen normal. bana gore spiderman,superman filmlerinden falan farkli bir numarasi yoktu.
quote:
Orijinalden alıntı: swat57
Dark Knight hem konu olarak hemde çekim kalitesi ve harcanan paralar olarak hakettiği yerde. Ama Inception biraz abartıldı gibi geliyor banada. O kadar övüldü o kadar övüldü ki filmin ilerleyişinde hayal kırıklığına uğramadım diyemem.
tamamen katılıyorum. Dark Knight'ı tartışmaya gerek yok kesinlikle hakettiği yerde ama Inception bence Nolan sayesinde orda duruyor
inceptiondan bişi anlamdım.. senaryosunda iligncxlik falan yoktu..bencede nolandan kaynaklı..fazla abartıldı..ama batman cok iyidi..
Az biraz astral seyahat, lucid dream gibi şeylerle uğraşanlar inception'a hayran olmuşlardır. Şahsen onlardan biri olarak fanatikçe 10 üzerinden 20 veriyorum
Dark knight ise bana çok çok abartıldı gibi geliyor. Joker'in oyunculuğu haricinden sıradan bir aksiyon filmi gibi geldi. Ama yine de hakkını yemeyelim, 6.5/10 yeter
Christopher Nolanın My Masterpiece diye bahsettiği film Memento'dur.
The Dark Knight ve Inception bence hakkettiği yerde.
Varsa daha güzeli çıksın bu filmlerin üstüne
quote:
Orijinalden alıntı: Ophiafagus
3 filmde çok güzel. ancak bence de en güzel memento. tamamen akıl dolu. üstelik anlatım tekniğini çok ustaca kullanmış
dark knightta iki film birden vardı. tam film bitti hikaye tamam dediğimizde film tekrardan başlıyor. izlediğim en iyi aksiyon filmi diyebilirm.
inceptionda ilginç senaryolu güzel bir filmdi. bu gune kadar pek çok kişi izledi ancak fikir birliğine varılamadı.
bence inception ve dark knight imdb de o kadar yüksekte olmayı haketmiyor orası ayrı. ilk 10luk filmler değil. hadi dark knight bir derece olabilir ancak inception olamaz
filmi anlamadım kötüydü diyenler, harikasınız
memento izlemedim ama siz güzel diyorsanız güzeldir izlicem
başlangıç ve kara şövalye asla yerini hak etmiyor
Batman güzeldi yine olsa yine izlerim
İkisinin de arkasında İsrail var.
Bakış açısına bağlı olarak iki filmden yaptığınız çıkarımlara göre ve sizin film zevkinize göre düşünceleriniz değişir tabi. Bu gayet doğal. Ben ikisinide gayet güzel buldum beğendim. İkisininde gerçek olma ihtimali spiderman'dan yüksektir emin olun.
Konu açsak Machete (Ustura) filmini kimler beğendi diye onlarca kişi bulabiliriz. Ama bana göre 5 para etmez bir filmdi. Sanki 1970 filmlerini andırıyordu efektler falan. Ama o yönetmenin filmleride öyle oluyor.
Suana kadar gordugum en iyi senaryolardan biride Batman - The Dark Knight
Batman 'in bütün filimlerini defalarca izledim. Senaryo ve oyunculuk özellikle Joker karateri harika ama bazı yerlerde orjinaline sadık kalınsaymış daha güzel olurdu. Mesela Batmobil ilk filimdeki gibi olmalı.
quote:
Orijinalden alıntı: TheCompactDisk
Bakış açısına bağlı olarak iki filmden yaptığınız çıkarımlara göre ve sizin film zevkinize göre düşünceleriniz değişir tabi. Bu gayet doğal. Ben ikisinide gayet güzel buldum beğendim. İkisininde gerçek olma ihtimali spiderman'dan yüksektir emin olun.
Konu açsak Machete (Ustura) filmini kimler beğendi diye onlarca kişi bulabiliriz. Ama bana göre 5 para etmez bir filmdi. Sanki 1970 filmlerini andırıyordu efektler falan. Ama o yönetmenin filmleride öyle oluyor.
machete eleştirel bir filmdi. senaryo çok salakçaydı. yok efendim meksikalıları vurup yandaşlarına video gönderiyor falan ana karakter son derece çirkindi ama kızları götürüyordu
quote:
Orijinalden alıntı: Ophiafagus
insanüstü bir zeka LAZIM onlardan daha iyisinin yapılması için müthiş filmler 2side VE zaten bu adamın filmlerin hepsi en iyi seviyede
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme