Arkadaşlar sizce hangi sınıf daha rahattır hangi sınıf daha sıkar eğitimleri v.s. Subaylık ve Astsubaylık için soruyorum?
Deniz tabiki...
kara en zoru,bazı denizcilerin işi çok sıkıcı,en iyisi hava ...
hava,çok karizmaları oluyor
hava en zorudur, eğitim bakımından, deniz ise en rahatıdır, kara görev yerleri açısından tercih edilmez, zaten havanın zorluğu daha giriş aşamasında bile görülebilir
Hava derim, göz bozukluğum olmasaydı şimdiye pilottum.
hava en zorudur, eğitim bakımından, deniz ise en rahatıdır, kara görev yerleri açısından tercih edilmez, zaten havanın zorluğu daha giriş aşamasında bile görülebilir
eğer havacı subay olmak istiyorsan ve de pilot olmak istiyorsan işin çok zor,aslında en basiti kara ama yukarıdaki arkadaşında belirttiği gibi görev yerleri bakımından tercih edilmiyor,aslında şu zordur bu basittir dememiz çok saçma eğer asker olmayı seçtiysen bunun basiti,zoru olmaz
herkesin pilot olamayacağını söylüyolardı başka bi konuda
rahat yerlere gitmek bakımından deniz daha iyi bence
Her Türk asker doğar bulunduğu yer farketmez Ama illaki birşey diyorsan Hava-Hem karizma, hem en güzeli bence, Deniz-Çok sıkıcı hiç aksiyon yok, Kara-Zorlu harekatlar ve beynine kurşun bekleyen hain teröristler, var. Ben gecen sene sırf ülkeme daha fazla hizmet edebileyim diye ALS'de Kara'yı başa yazdım neoldu yazılı sınavı kazandık, 2.aşamada Önsağlık-Diş Çarpıklığı'ndan elendim neyapalım mukadderat, belkide asker olup şehitlik mertebesine yükselektim. Şimdi Denizcilik Meslek Lisesinde okuyorum askerlik %99 denizci olacak, yedek subaylıkta kalktı, çok kötü oldu.
quote:
Orjinalden alıntı: Taşkıran`
Her Türk asker doğar bulunduğu yer farketmez Ama illaki birşey diyorsan Hava-Hem karizma, hem en güzeli bence, Deniz-Çok sıkıcı hiç aksiyon yok, Kara-Zorlu harekatlar ve beynine kurşun bekleyen hain teröristler, var. Ben gecen sene sırf ülkeme daha fazla hizmet edebileyim diye ALS'de Kara'yı başa yazdım neoldu yazılı sınavı kazandık, 2.aşamada Önsağlık-Diş Çarpıklığı'ndan elendim neyapalım mukadderat, belkide asker olup şehitlik mertebesine yükselektim. Şimdi Denizcilik Meslek Lisesinde okuyorum askerlik %99 denizci olacak, yedek subaylıkta kalktı, çok kötü oldu.
yazık olmuş ama liseden sonrada girebilirsin..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme