Şimdi Ara

Kara Harekatına ramak kaldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • K.ırakla anlaşma sağlanmış.Asker sınıra yığınak yapıyormuş.F-16 lar ırak'a sorti yapıyormuş.(kaynak isteyenler haberlere bakını)

• $
  • bu iktidar terör örgütünü bitirirse ve yeni oluşumlara izin vermezse helal olsun
  • İran anlaşma falan yapmadan giriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: azawarai

bu iktidar terör örgütünü bitirirse ve yeni oluşumlara izin vermezse helal olsun

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Calpi84

İran anlaşma falan yapmadan giriyor.

İran bizim gibi tırsak değil ondan. Adamlar ülkesi için kafalarına buyruk ne gerekirse yapıyorlar. ABD'ye karşı gelmekte dahil. Ben olsam ilk başta Şu K.Irak bölgesel kürt yönetimimi nedir onların kafasına yağdırırım bombaları barzani'nin başına.
  • Sadece gülüyorum. 12 yaşındaki kardeşim bile biliyor yakın zamanda kara harekatı yapılacağını. Böyle haydaaa diye operasyon yapıcaklarına gizliden girseler ya. Şimdi teröristler de biliyor bunu. Belki adamlar hangi gün başlayacağını bile biliyor operasyonun. Kaçacaklar, bizimkiler de Kuzey Irak'ta bırakılmış yemleri alıp gelicekler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Harekat yapacak adam sessiz sedasız girer temizler,karakolunu kurar oradan da bir yere ayrılmaz.Böyle bangır bangır bağırarak neyin harekatını yapıyorsun sen?İktidarın reklamı işte başka hiçbişey değil.
    Çoktan boşaltıp farklı yerlere kaçmışlardır PKKlılar,bazıları kadar salak değil millet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faramir

quote:

İran bizim gibi tırsak değil ondan. Adamlar ülkesi için kafalarına buyruk ne gerekirse yapıyorlar. ABD'ye karşı gelmekte dahil. Ben olsam ilk başta Şu K.Irak bölgesel kürt yönetimimi nedir onların kafasına yağdırırım bombaları barzani'nin başına.

İran = ABD
  • Dün haberlerde çıktı harekat ırak ve amerikalı yetkililere haber verilerek düzenlencekmiş. Boyle bi harekata harekat demem ben. İçişleri bakanı bile tv den heran olabilir diyerek dağdakilere kaçın mesajı yolladı.
  • Abd=barzani
  • Düşündünüz mü Hiç?
    Geçenlerde Amerikan Askerleri Kandile Giden Yolları Kesmişti..
    Şimdi Olay Açığa Kavuşuyor..
    Bir Güzel Tahliye Ettiler oraları..
    Acınacak Bir Duruma Geldik..
    Yazık..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şehr-i Hüzün

Sadece gülüyorum. 12 yaşındaki kardeşim bile biliyor yakın zamanda kara harekatı yapılacağını. Böyle haydaaa diye operasyon yapıcaklarına gizliden girseler ya. Şimdi teröristler de biliyor bunu. Belki adamlar hangi gün başlayacağını bile biliyor operasyonun. Kaçacaklar, bizimkiler de Kuzey Irak'ta bırakılmış yemleri alıp gelicekler.

Olay bundan ibaret.
  • quote:

quote:

İran kafa tutan ülke ama neyi ile kafa tutuyor.Ekonomisimi iyi,silah teknolojisimi iyi,boşa kürek sallamak kolay.İran bizden 10 kat daha kötü bir halde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScAnMaN

quote:

quote:

İran kafa tutan ülke ama neyi ile kafa tutuyor.Ekonomisimi iyi,silah teknolojisimi iyi,boşa kürek sallamak kolay.İran bizden 10 kat daha kötü bir halde.

İran'dan banane.. İran benim için balon bir ülke. Ne ile de karşı çıktığı meçhul ama çıkıyor sonuçta? Sen İran'dan 10 kat ilerdesin de ne oluyor.

• Türkiye salakta değil güçlü de değil, en iyi açıklama bu. Amerikayla kıyaslıyosun da o senin gözünde "dünyanın en iyi ülkesi" onların gözünde senin değerin "batılılaşmış arap" yok bu iyimser oldu "sand nigger" diyorlar. Güç meselesi özet olarak.

• davullarla zurnalarla girelim. haberleri olsunki çok kişi ölmesin allah muhafaza terör biter falan

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.