Kar yağıyor❄️🌨️
-
-
Mikrobu kırıyo iyi oluyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ drrah diyorum başka birşey demiyorum. -
Kar olsun da çamurdan olsun biz yine razıyız
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Yorganalti Gercekler -
Hadi yaz nerede kaldı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
Software Engineer
METU CENG '25 -
burası nere
_____________________________ -
Mezarim ustunde 1 metre kar istiyorum, soguk ve karli bir kis gununde defnedileyim bir de kardan adam yapsinlar fakat Antalya merkezde olursem en fazla yapay kar puskurtler ahaha
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 25 Ocak 2026; 16:50:48 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Antalya'da hic kar gormuyorum en son 4 yil once yarim saat falan yagi ama yerlerde yok tabii ki.. Millet kar yagiyor diye pencerelere firladi ancak korkuteli, ibradi, akseki, gundogmus, konyaalti yuksek yerleri ve saklikent gibi yerlere ankara gibi yagiyor.. oralarda rakim yuksek ve dniz etkisi yok. mesela 90 km ilerideki korkuteli falan gibi yerlerde karasal iklim var oraya gitseniz oranin Antalya olduguna inanamazsiniz kardan kistan gecilmiyor - 10 c oluyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 25 Ocak 2026; 17:2:5 >
Gelsin tabii ki hlvamdan da yesin
o çocuksu masum düşenceler geçmişte kaldı artık kar çilekeşi andırıyor bana

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt