Şimdi Ara

kar yağdı aracım çalışmadı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    sabahleyin 2004 honda jazz es model aracıma bindim 3-4 saniye bekledikten sonra kontağı çevirdim cırrr cırrr ses var ancak motor çalışmadı kapattım 20 şer saniye arayla tekrar denedim ancak yine olmadı 5 dk sonra denedim çalıştı ? araçta antifiriz yok ancak gerek olmadığını söyleyen arkadaşım vardı neden bu sorunla karşılaşmış olabilirim ?

• Kar, 0 ile -5 derece arasında yağar. Antifrizin yoksa hemen doldurt.
    Derecesini de ayarlat, -10,-15,-20 gibi.
    Motor bloku donarsa çatlar ve kucağına alır evde pişpişlersin sonra. O antifrize gerek olmadığını söyleyen arkadaşını da artık ne yaparsın sen bilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABABA2307 -- 23 Şubat 2009; 23:13:58 >
  • Kar yağdı böyle oldu, dolu yağsaydı neler olacaktı acep
  • selam dostlar bu euro civicciler nerelere kayboldu bilen varmı
  • araca girer girmez kontağı çevirmeden havalandırmayı açıyorum akü daha az elektrikle çalışıyor. Antifirizini dordum 200.000 den sonra değişecekmiş nasıl bi antifirizse tşk ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Berger

araca girer girmez kontağı çevirmeden havalandırmayı açıyorum akü daha az elektrikle çalışıyor. Antifirizini dordum 200.000 den sonra değişecekmiş nasıl bi antifirizse tşk ederim.

anlıyamadım biraz daha açarmısın...
  • antifiriz eksikliğinden kaynaklanmıyormuş honda servisi aradım araçlarda 200.000 km yetecek antifiriz var dediler. sorunu 1 haftadır yaşamıyorum tşkelr
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arabam çalışmıyor
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Biz de antifriz eksikliğinden kaynaklanıyordur dememiştik zaten. Onun eksikliği aşırı soğuklarda bloku çatlatarak kendini gösterir.

Marş taşağı denen kömürler bitmek üzere olabilir. Marş motoruna baktırman lazım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ABABA2307
    Marş taşağı denen kömürler bitmek üzere olabilir. Marş motoruna baktırman lazım...

kollektör fırçası desek nassı olabilebilir????
  • Len Sırrı, dalga geçmiyom ben. Gerçekten marş taşağı diye bişey var!
  • biliyorum canım meslek sahibi olmak için sanayiden çıraklıktan başlayıp bu günlere geldik herhalde
  • Oto lastikçide mi çıraktın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABABA2307 -- 5 Mart 2009; 0:37:54 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.