Şimdi Ara

kar kurdu ve romanov komplasu tarzı kitap önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar bu 2 kitabı çok beğendim sizinde bu kitaplar gibi önerebileceğiniz kitap var mı?
     kar kurdu ve romanov komplasu tarzı kitap önerisi

• Sakkara'nın Kumları
  • quote:

Orijinalden alıntı: janjanahmet

Sakkara'nın Kumları

hocam araştırıyim glenn meade dışında bildiğiniz bir yazar var mı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: VeRMİNaaRD

Jack Higgins deneyebilirsin
    Robert Ludlum ve Tom Clancy de öneririm.

hocam saolun araştırayım tavsiye ettiğiniz bi kitapları varmı daha önce Robert Ludlum u duymuştum ama diğerlerini ilk sizden duydum teşekkür ederim cevabınız için
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: asosyal adam

quote:

Jack Higgins deneyebilirsin
    Robert Ludlum ve Tom Clancy de öneririm.

hocam saolun araştırayım tavsiye ettiğiniz bi kitapları varmı daha önce Robert Ludlum u duymuştum ama diğerlerini ilk sizden duydum teşekkür ederim cevabınız için

Jack Higgins duymamış olmanı anlarım ama Tom Clancy tam bir felâket Adam büyük bir efsane Oyunlarını filmlerini bile yaptılar. Çok fazla eseri var. Yalnız şuan baskı durumlarını bilmiyorum hangisini bulabilirsen alırsın. Jack Higgins'in Valhalla Exchange, Atmaca, Fırtınadan Sonra kitaplarını beğenirsin diye düşünüyorum.

Robert Ludlum sahaflarda bol miktarda bulunuyor. Bourne serisini çok seviyorum. Bunlar hep soğuk savaş dönemi kitapları değil ama Glenn Meade'den oldukça iyi yazarlardır.

Glenn Meade devam etmek istersen Brandenburg ve Sakkaranın Kumlarını oku

hocam bu yazarların ve glenn meade in söylediğiniz kitapları listeme ekliyorum teşekkürler

• Glenn Meade'in bütün kitaplarını oku bence.

Robert Ludlum, Frederick Forsyth gibi yazarlar da olabilir
  • glenn meade nin yeni kitabını dört gözle bekliyorum mükemmel bir tarihi-polisiye yazarı! Kelimelerle anlatamam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çakal'ı(F.F.) öneririm Kar Kurdu ile aynı dönemde okumuştum Kar Kurdu ayarında bir kitaptır.
  • Kar Kurdu'ndan sonra Romanov Komplosu'nda kendini tekrar etmiş yazar. Son kitabını başarılı bulmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iztuzu

Kar Kurdu'ndan sonra Romanov Komplosu'nda kendini tekrar etmiş yazar. Son kitabını başarılı bulmadım.

Kar Kurdu'nu okumasan sever miydin ? Yani tekrar unsurundan bihaber olsan.Benim tekrara rağmen beğendiğim bir eser oldu birçok yerde KK'dan şeyler görsek de hikayedeki bazı şeyler beni oldukça etkilemişti.Mobil spoilerda sıkıntı olduğundan yapamıyorum butonu ama küçücük bir odada geçen kısım diyeyim sen anla.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • benzerlik olarak arkadaş konuyu değil de operasyonun aşamalarını benzetmiş galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sentez*

quote:

Orijinalden alıntı: iztuzu

Kar Kurdu'ndan sonra Romanov Komplosu'nda kendini tekrar etmiş yazar. Son kitabını başarılı bulmadım.

Kar Kurdu'nu okumasan sever miydin ? Yani tekrar unsurundan bihaber olsan.Benim tekrara rağmen beğendiğim bir eser oldu birçok yerde KK'dan şeyler görsek de hikayedeki bazı şeyler beni oldukça etkilemişti.Mobil spoilerda sıkıntı olduğundan yapamıyorum butonu ama küçücük bir odada geçen kısım diyeyim sen anla.

Evet, çok beğenirdim. Zaten incelememde de bahsetmiştim.
    Kar Kurdu ve Sakkara'nın Kumları ile karakter ve karakterlerin tercihlerinde inanılmaz benzerlikler var. Bence
    tarihsel olayı almış, aksiyondaki başarısını kullanıp karakterleri kopyala yapıştır mantığıyla sunmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iztuzu -- 16 Mart 2014; 12:45:49 >

• quote:

benzerlik olarak arkadaş konuyu değil de operasyonun aşamalarını benzetmiş galiba

Aynen öyle konu ve dönemler farklı ancak karakter tahlilleri operasyon işleyişleri birbirinin kopyası sanki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

benzerlik olarak arkadaş konuyu değil de operasyonun aşamalarını benzetmiş galiba

Aynen öyle konu ve dönemler farklı ancak karakter tahlilleri operasyon işleyişleri birbirinin kopyası sanki

gene de okunabilicek iyi bir kitap
  • Kar kurdu tam bir şaheser.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kar Kurdu'nu bir bulup okuyamadım ya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.