Bildirim
Kapsüllerden deneme yaptım

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: içinizden biri
Arkadaşlar kapsüllerin 1.denemelerini topladım ve normal bir denemeymiş gibi yaptım. Türkçede 19 net yaparken 26 net çıktı sizce kolay mı kapsül denemesi? matematikte çok çelişkili sorular vardı. Fen desen özellikle kimya çok kafa karıştırıcıydı sizce genel olarak kapsül denemeleri nasıl?
Feni sosyali kaliteli türkçesi ve matı kolay. -
quote:
Orijinalden alıntı: Noel Babanın Babası
quote:
Orijinalden alıntı: içinizden biri
Arkadaşlar kapsüllerin 1.denemelerini topladım ve normal bir denemeymiş gibi yaptım. Türkçede 19 net yaparken 26 net çıktı sizce kolay mı kapsül denemesi? matematikte çok çelişkili sorular vardı. Fen desen özellikle kimya çok kafa karıştırıcıydı sizce genel olarak kapsül denemeleri nasıl?
Feni sosyali kaliteli türkçesi ve matı kolay.
türkçe ve mat kolay diyorsun yani hocam? Açıkcası bana zaman daha kolay gelmişti mat olarak
-
up -
Hatirladigim kadariyla 1. Denemenin mati kolaydi feni de zordu ama bunlar gorecelidir tabi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
mat kolay falan değil ilk 3 deneme biraz kolay sadece. Türkçe konusunda çok iyi olmadığım için zor kolay ayrımı yapamayacağım. -
Mat kolay değil ilk 3-4 kolay.
Türkcesini bilmiyorum ama feni ve sosyali kaliteli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tr kolay
mat orta
fen zor geldi bana -
Bugun ortalardan seçeyim bari denemeyi , çözdükten sonra tekrar yazarım -
Mat zorlaşıyo ilk 3-4 denemeden sonra
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X