Şimdi Ara

Kapsamlı Varus Rehberi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
2
Favori
49.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hellraisers

vayne gibi hareket alanı kısıtlıdan sonrasını okumadım.
    emeğine sağlık teşekkürler.

Önyargı öyle bişey işte :)

Ben belirttiğim rune ve build le varus oynuyorum ve karşılığını misli misli alıyorum, gayette memnunum.Buraya da uygulanması için koydum, her fırsatta bir kullan diyosun sanki hiç kullanmamışım gibi.Ben bu konuyu varyasyonları deneyip de açtım.Beğenmeyen uygulamaz

Edit: emin olmak için yayınları izleyip tekrar baktım.lethilion ve holyphoneix de ya ad ya da zırh delme tercih ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bokarov -- 22 Mayıs 2013; 19:39:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seko195

quote:

Orijinalden alıntı: hellraisers

vayne gibi hareket alanı kısıtlıdan sonrasını okumadım.
    emeğine sağlık teşekkürler.

Önyargı öyle bişey işte :)

Ben belirttiğim rune ve build le varus oynuyorum ve karşılığını misli misli alıyorum, gayette memnunum.Buraya da uygulanması için koydum, her fırsatta bir kullan diyosun sanki hiç kullanmamışım gibi.Ben bu konuyu varyasyonları deneyip de açtım.Beğenmeyen uygulamaz

Edit: emin olmak için yayınları izleyip tekrar baktım.lethilion ve holyphoneix de ya ad ya da zırh delme tercih ediyor.

Rehber kötü olmuş demedim ki.Okuyordum vayne hakkındaki yorumunu görene kadar okudum.Yoksa emeğine birşey demiyorum ben.

• o zaman bana vayne in hareket alanının nasıl kısıtlı olmadığını açıkla, bilmediğim birşey varsa öğreneyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eleutherioss

Dostum life steal rune sadece quintlerde var . Yani sen oyuna 15 ad ile başlıyorsun adam 9 10 ad + %6 life steal ile başlıyor . Ben %6 life ile başlarken runelerimden de 9 geliyor . Yani sence quintlerde 6 ad mi %6 life steal mi ? Oyunda 400 golda aldığın bir item bile 10 ad veriyorken life steal için minimum 800 gold harcıyorsun . Oyun başı doranla beraber 9 10 hp kesin çekersin 1 levelda. Ki ilerde IE ilk item yaptığında bu sayı kritiklerde absürt değerlere çıkacak . Örneğin IE Ph Bt varken 750 vurduğunu düşünsene miniona . %16 life ile sen hesapla bakalım hpyi . Ben uzun süre boyunca 2 rune ile de oynadım . Ama bu metada kritik en ön safhada iken karşında hp tankları var iken elinde kritik olmak zorunda zaten peynir ekmek gibi kesilen adcler kritiksiz duman olur . 800 goldda IE rushlarken çok büyük bir kayıp . Haa diyelim Ruined alacaksın ya da BT %16 life steal wampiric ile çok iyi bir değer.

Lifesteal i hangi rune sekmesine alicaz. Quint mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bi kişide mastery ağacın S2'den kalma be abi dememiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris7777

Bi kişide mastery ağacın S2'den kalma be abi dememiş.
    Haklısın o konuda ya ona bi ayar çekeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bokarov -- 22 Mayıs 2013; 20:20:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phreak LoL

quote:

Dostum life steal rune sadece quintlerde var . Yani sen oyuna 15 ad ile başlıyorsun adam 9 10 ad + %6 life steal ile başlıyor . Ben %6 life ile başlarken runelerimden de 9 geliyor . Yani sence quintlerde 6 ad mi %6 life steal mi ? Oyunda 400 golda aldığın bir item bile 10 ad veriyorken life steal için minimum 800 gold harcıyorsun . Oyun başı doranla beraber 9 10 hp kesin çekersin 1 levelda. Ki ilerde IE ilk item yaptığında bu sayı kritiklerde absürt değerlere çıkacak . Örneğin IE Ph Bt varken 750 vurduğunu düşünsene miniona . %16 life ile sen hesapla bakalım hpyi . Ben uzun süre boyunca 2 rune ile de oynadım . Ama bu metada kritik en ön safhada iken karşında hp tankları var iken elinde kritik olmak zorunda zaten peynir ekmek gibi kesilen adcler kritiksiz duman olur . 800 goldda IE rushlarken çok büyük bir kayıp . Haa diyelim Ruined alacaksın ya da BT %16 life steal wampiric ile çok iyi bir değer.

Lifesteal i hangi rune sekmesine alicaz. Quint mi ?

Quintlerde var sadece . Trde Can çalma olması lazım adının .

• Rehber guzel olmus ama build bolumunu anlaması biraz zor.Onun dısında zaten benim icin 1 ezreal 2 vayne 3 varus adc olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rou

Rehber guzel olmus ama build bolumunu anlaması biraz zor.Onun dısında zaten benim icin 1 ezreal 2 vayne 3 varus adc olarak

Teşekkürler.Build ianlamak için okumak gerekiyo sadece fotoğraflardan yapmadım, ama onu da eklerim altına
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Enzifer

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: seko195

Zaten sanırım senin ie rushladığın bölümde ayırlıyoruz.Sen ie rushlarken ben vampiric alıp bt rushlıyorum ve ardından phantom ile kritik eksiğimi kapıyorum, runelerimden gelen ad cebime kalıyor

Yahu runelerinden gelen ad 6,75 onun neresini anlamadın . O ad yerine %6 life steal ne demek farkında mısın ? BT oyundaki çok gereksiz bir item .Mobility olan bir championa çıkılmalı yani anca MF alabilir . Diğerleri oyunda ultileri mf kadar etkili olmadığından vurdukları damage max olmalı .Bunun için IE şart . Sen BT rushlayıp adama 200 vurursun ama 1 kritikte 350 damageyi görünce işin orada kalır . Bu %6 lifesteal tüm pro adclerin seçimi . Onu uygula sonra bir daha konuşalım dostum . Mesela bir twitche bt kastığında o kadar atraksiyonlu olmaz onun ayarı IE ile belli olur . Bazı oyunlarda hiç wamp almadan bile bitirdiğim oluyor .%6 life yetip de artıyor .

Hocam ben de quintleri AD ve LS kullanma konusunda cok kararsızım. Solomid.net de bütün adclerin guidelarına baktım LS quintlerini sadece vayne ve draven için öneriyorlardı yanlış hatırlamıyorsam. Geri kalan tüm adc rehberlerinde hep standart AD quintleri vardı.

Aslında %6 LS gercekten cok daha faydalı bir stat, özellikle de mid ve late game safhasına geçip yeterli AD ye ulaştığımız zaman bunu daha iyi anlıyoruz. Durum böyleyken neden o guideların büyük bir cogunlugunda LS quint yerine AD quint önermişler anlamıyorum. Sen bütün adcler için mi LS kullanıyorsun yoksa sadece birkaçı için mi?

Dostum o buildler günü gününe yenilenmiyorlar ki . Tarihte kaldı çoğu . Ben bir ara NA 'da da arkadaşımın hesabından bolca oynadım . Karşıma Robertx li bir adc gelmişti farklı farklı adlarla geldiler birkaç maç herhalde klan falandır . Onu lanede ezip BT rushlamıştım ama öyle böyle değil acayip ezmiştim ya . O yanılmıyorsam vayne idi ben de twitch ya da draven . Daha sonraları bu bir ruined ile benle tradeye girmeye başladı ama inanılmaz oynuyordu . Ben o adamın o şiir gibi oynayışını daha da göremedim . Daha sonra oyunda falan konuştuk dedim ben bu adclerde senin kadar bilgili değilim gibi . Bana yardım eder misin friend ekledi çoook üzün süre konuştuk . Bir ara takıldık beraber . Daha sonra challenger oldu ben westte dianın yanına smurf açtım onunla kardeşimin hesabını kasacaktım ki plat yaptım kendimi trde bir smurf satın aldım . Sonra onu bir arkadaşa verip kendim 1 tane daha hesap açtım .

Neyse hacı ben o adamın oynayışını daha hiçbir adcde görmedim . Ezildiği lanede o kadar toparladı ki . Şimdi vayne late game champi derler ama o maçı izleseler o vaynenin dirilmesine imkan yoktu . Ben de dravendım galiba yani kolay lokma değil oyun başı yarı hpye yakın vuruyordum 2 vuruşta . Ben o adamın dediklerini harfiyen yaptım . O adam dedi diye üst üste o kadar maç attım ki gaza gelip LS rune aldım . Ama hiç pişman değilim . Ne zaman 10 20 hp ile kurtulsam saol robert diyorum . Daha sonra nasip olmadı bir daha görüşemedik . O adam bütün adclerine ls kullanıyordu . Adını tam hatırlasam sana diyeceğim lolking hesabından bak ama geçmiş gün bu sezonun başları falan gibiydi belki bırakmıştır . Varsa NA da hesap aç oradan denk gelirsen Robertx li bir adama ,kurs iste eminim sana da verir . Ben maçta denk geldiğim için verdi galiba ama emin değilim . Bana ücretsiz ne biliyorsa aktarmaya çalıştı çok yardımcı oldu . Onun sayesinde adc oynayabiliyorum demeye başlamıştım . Top oynamayı o adam bıraktırmıştı bana . Aç bir Na'da hesap bul bence o adamı .

bildiğimiz roberto'dan mı bahsediyorsun dalga mı geçiyorsun anlamadım şu 129831928 tane challenger hesabı olan değil mi?
    http://tr.twitch.tv/robertxlee

• Robertxlee değildi adı ya . Robertx bilmem ne diye bir sürü adamla karşılaştım adamlar klan herhalde . Robertxgg li bir şey miydi neydi tam hatırlamıyorum .
  • quote:

Robertxlee değildi adı ya . Robertx bilmem ne diye bir sürü adamla karşılaştım adamlar klan herhalde . Robertxgg li bir şey miydi neydi tam hatırlamıyorum .

asil hesabi robertoxlee digerleri smurf cogu da challenger.Robertxgege,robertxlee falan baya var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: illfeelbot

quote:

Robertxlee değildi adı ya . Robertx bilmem ne diye bir sürü adamla karşılaştım adamlar klan herhalde . Robertxgg li bir şey miydi neydi tam hatırlamıyorum .

asil hesabi robertoxlee digerleri smurf cogu da challenger.Robertxgege,robertxlee falan baya var.

Dostum ben öyle adc görmedim ya. Zaten diada o bana gösterdiydi baya maça girdim onunla adc öğrenirken . Sonra challenger oldu o hesabı daha sonra görmedim . Adamları hep benzer nickle görünce aşiret dedim herhal

• quote:

o tüm hesaplarına öyle isim koyuyor stream falan takip etmiyorsan haberin olmamıştır belki smurflarından birine denk gelmişsindir. Senin mesajı görünce bi baktım ls kullanıyordu.
    Hesapları: ROBERTOxLEE, ROBERTxREE, ROBERTxGEEGEE, ROBERTxgLEE, ROBERTxFLEE
  • Bence ondan daha iyi adc streamciler var, başta Rekkless, daha sonra yellowpete, krepoyla tabiki :)
  • Masteries eski ama.
  • Adam forumdaydı cevap vermedi, roberti ezdin çok coolsun mu demeliyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: udyr `

Adam forumdaydı cevap vermedi, roberti ezdin çok coolsun mu demeliyiz?

Söylediklerinden bi anlam çıkaramadım bana mı onu da tam anlamadım ama banaysa biraz daha açıklayıcı olur musun?
  • -Kabiliyet sayfasını yeniledim, yakında ad kadar kullanışlı bulmasam da life steal quint li rün sayfası ekleyeceğim.
  • eline sağlık artık sadece varus oynuyorum süper dizilim ya tavsiye ederim
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.