Şimdi Ara

Kappa Bot 80 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
976
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://m.n11.com/kappa-erkek-bot-0905005-P215631438?cid=700503&utm_source=comp_cimri&utm_campaign=cimri_genel&utm_content=101_202_3006&utm_medium=cpc

Ürün orijinal mi bilmiyorum ama satıcı markastok. Sitesinde aynı ürün 150 TL, tesadüf eseri gördüm. Kuponla daha da düşer fiyat.

Giyenlerden yorum alalım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yorum var zaten satıldıgı platformda.Orjinal ürün olmadıgına dair birkaç yorum gördüm.
  • Yorumları biz de gördük herhalde.

Benim merak ettiğim, a101’de kappa spor ayakkabılar yazın 45-50 tl’ye satılmıştı. A101 gibi bir mağaza orijinal olmayan ürün satamayacağına göre, Kappa markasının ürünleri böyle ucuza satılabiliyor mu ?

Yapılan yorumlardan %10’u ürün orijinal değil çünkü bağcığı koptu vs. Demiş. Yani bağcığı koptu dikişi attı diye orijinal ürün olmadığını iddia edebilecek kapasitede insanlar tarafından yapılan yorumu pek dikkate almamak lazım. 600 tl’ye merrell alıyosun dikişi atabiliyor vs.

Giyen yok mu yorum alalım?

• Ürünler bence orjinal ama üretici o bildiğimiz italyan kappa değil Türkiyede üretiliyor fiyatta normal.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • RuiNatioN kullanıcısına yanıt
    80 liralık ayakkabı hocam , arkadaşıma almıştık oradan biliyorum kaliteli birşey beklemeyin bence

• kinetixin bot modeliyle aynı sanırsam gidip onu alsak en azından orjinal
  • Ben zamanında markastoktan kappanın 4-5 gömleğini almıştım hala giyiyorum, orjinal gibi açıkçası ama malı sanki naylon gibiydi, renkleri, modelleri özellikle işçiliği 1. Sınıftı ama

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.