Şimdi Ara

Kaportadaki pas nasıl giderilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
8.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar pas giderici ne tavsiye edersiniz? Aracimin önüne zımpara tozu geldiği icin boyle oldu.

Edit:

hepsiburada dan aldigim pasta cilayla cilaladiktan sonra

Aracin en cok onunde pas oldugu icin sadece önünü cilaladim. Onun disinda baska bi yere cila yapmadım.

Bu da genel görünüş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 24 Temmuz 2015; 17:07:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Zimpara tozu dedigin usta? Metal birseyin tozlari mi geldi? Sayet metal tozu falansa eger pasta cila ile cikar. Benim kapida vardi. Dedim ne kadar islemis diye. Meger demir tozunun pasiymis o. Adam ufakca pasta cekti hepsi kayboldu. Yani yuzeyselse sorun yok

Orijinalden alıntı: eren15935

Zimpara tozu dedigin usta? Metal birseyin tozlari mi geldi? Sayet metal tozu falansa eger pasta cila ile cikar. Benim kapida vardi. Dedim ne kadar islemis diye. Meger demir tozunun pasiymis o. Adam ufakca pasta cekti hepsi kayboldu. Yani yuzeyselse sorun yok

Aynen metal parcalari zimparaliyoruz sanayide. Ancak zimparanin dışarıya havalandirmasi yuzunden aracin yüzeyine yapışıyor tozlar. Park edecek baska yer de yok arabayi.

Herhangi bir pasta cila isimi görür mu diyosunuz?wd 40 tavsiye edilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 17 Temmuz 2015; 1:49:32 >

Orijinalden alıntı: Meticulous

quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Zimpara tozu dedigin usta? Metal birseyin tozlari mi geldi? Sayet metal tozu falansa eger pasta cila ile cikar. Benim kapida vardi. Dedim ne kadar islemis diye. Meger demir tozunun pasiymis o. Adam ufakca pasta cekti hepsi kayboldu. Yani yuzeyselse sorun yok

Aynen metal parcalari zimparaliyoruz sanayide. Ancak zimparanin dışarıya havalandirmasi yuzunden aracin yüzeyine yapışıyor tozlar. Park edecek baska yer de yok arabayi.

Herhangi bir pasta cila isimi görür mu diyosunuz?wd 40 tavsiye edilir mi?

Wd40in ise yarayacagini sanmiyorum. Yani boyaya karsi olumsuzluk yapabilir emin degilim. Yakinda bir yerde kaportaci, yikamaci, pasta cila yapan bir yer varsa cuzzi bir miktarda yaptirilabilir. Polisaj makinesi var mi? Ancak devir ayarli olmali. Onunla bi uzerinden gecerseniz kaybolur. Marka ismi veremiyorum bilgim yok. Bilgili arkadaslar yardimci olacaktir o konuda.. Araci koyacak yer yoksa uzeri ortulemiyorsa paravan tarzi bir sey yapilabilir diye dusunuyorum. Tozlarin gelmesine engel olacaktir bu sekilde

• https://shop.wurth.com.tr/kuvvetli-pas-sokucu-300-ml
    benim arkadaş bunu kullandı memnunum dedi

''Ömür dediğin üç gündür; dün geldi geçti, yarın meçhuldür. O halde ömür dediğin bir gündür; o da bugündür".
  • Sizin sorununuzu için demir tozu sökücü sprey ve kildir en iyi o şekilde çözersin bizim iştede metal parçaları olduğu için ordan biliyorum pasta ile aracı çizebilir bu tozlar. Gyeon ıron yada auto finesse ıron out gibi ürünler ve kil bu işin çözümüdür. Kullandım ordan biliyorum. Kil 25 lira sprey 500 ml likleri 50 lira fiyatı var. Pasta denersen o tozlar pastanın padine yada süngerine yapışıp aracı çizebilir.

Autokit Çizik Alıcı Pasta Cila Ekonomik - Hızlı Ve Kolay Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/autokit-cizik-alici-pasta-cila-ekonomik-hizli-ve-kolay-uygulamali-220-gr-pm-otfalfa1232

Bu da satin aldigim pasta cila. Cok da guzel degil ama isimi gördü yine de

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.