Şimdi Ara

Kapınıza E900 Gönderiyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Telefonu macufuk adlı üyeden satın aldım,,fakat Nokia'dan sonra pek alışamadığım için satmaya karar verdim.Telefonu aldığım gibi satıyorum.Telefonun hiçbir kırığı döküğü,sorunu bulunmamaktadır.Arka kapakta kullanıma bağlı ufak tefek çizikler var.Telefon + orjinal şarj aleti + hiç kullanmadığım kulaklığı ve TV bağlantı kablosu+Samsung PC Software Programı ve Kullanma Kılavuzu PDF'si ile birlikte veriyorum.Telefon Rusya'dan gelmiş macufuk adlı üyeye,o yüzden garantisi ve kutusu yok. Fiyat olarak 330 YTL düşünüyorum.Karfo bana aittir. Dijital fotoğraf makinam arkadaşımda olduğu için resim koyamıyorum , isteyenlere akşam babamın telefonuyla resmini çekip gönderebilirim. Makinamı aldıktan sonra resimlerini koyacağım zaten.

Bursa'da ikamet etmekteyim.Şehir dışı alışverişlerde önce para,sonra kargo şeklinde alışverişi tercih ediyorum.Şehir dışı için ürün zarar görmeyecek şekilde itinayla paketlenecektir.İlgilenen arkadaşlar imzamda yazan telefondan günün her saati,saat 18:30 dan sonra PM, MSN (bertib@galatasaray.com) veya mail (bertanbirturk@gmail.com) yoluyla ulaşabilirler.Diğer satılık ürünler için dükkanıma tıklayabilirsiniz.

Takas düşünmüyorum,"200 YTL veririm" gibi komik tekliflerle gelmeden önce empati yapalım.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• süper fiyat hocam hayırlı satışlar k750i m olmasa hemen alırdım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yurt Dışından Telefon Kaydı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.