Şimdi Ara

Kapının önünde bulduğumuz köpek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün kapının önünde (büyük ihtimalle bizim sitenin köpekleri tarafından bacağı ısırılmış) bir köpek buldum ve hemen bahçeye aldım. Sizce köpeğin cinsi nedir? Bana labrador ya da labrador-golden kırması gibi geldi.

Kapının önünde bulduğumuz köpek

https://store.donanimhaber.com/df/82/7e/df827e13d678cb2cc69cb0fdd9120ec7.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerbestKasli -- 23 Mayıs 2013; 19:32:14 >

• Durumu iyi mi. Bir veterinere götürseydiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest Account

Durumu iyi mi. Bir veterinere götürseydiniz?

Durumu iyi. Bu akşam veterinere aşı ve çipi var mı diye götürecez.

• quote:

Orijinalden alıntı: SerbestKasli

quote:

Orijinalden alıntı: Guest Account

Durumu iyi mi. Bir veterinere götürseydiniz?

Durumu iyi. Bu akşam veterinere aşı ve çipi var mı diye götürecez.

Sahiplenceksiniz degilmi ? bahçeli bina galiba ? bu arada köpek tatlı ben olsam beslerdim.
  • Şu an için sahiplenmeyi düşünüyoruz ancak sahibi olabilir diye etrafa sorduracaz.

• Köpeği şu an için sahiplendik ve parazit tedavisi için veterinere götürdük. Cinsinin de labrador olduğunu öğrendim. Köpek için yem tavsiyeleriniz nelerdir? Ayrıca tarak, mama kabı, su kabı ve diğer ihtiyaçlarını uygun fiyata alabileceğim internet sitesi önerileriniz var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerbestKasli -- 25 Mayıs 2013; 21:02:20 >
  • Reklama girer mi bilmiyorum ben temizmama.com sitesinden alışveriş yapıyorum yerli üretim olduğu için fiyatı daha makul.Forum içerisinde aratırsanız pekçok konu var illaki işinize yarayacak bilgiler edinirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.