Şimdi Ara

Kapıdan adamı vurdum ban yer miyim ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • D2 midde ctydim awp ile.Shorttaki t yi indirdim.Ardından info geldi lowerde diye lowere dogru kapıya sıktım adama hs gitti öldü.Ban yer miyim çok şüpheli oldu ya owerwatchdakiler inşallah hile demez

• Min 16 raund olduğunu düşünürsek ,yaptığın hareketten sonrasında zaten bi sıkıntı yoksa bişey olmaz eğer gerçekten info ile sıkıp öldürdüysen ^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi renkus -- 28 Temmuz 2016; 6:10:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: renkus

Min 16 raund olduğunu düşünürsek ,yaptığın hareketten sonrasında zaten bi sıkıntı yoksa bişey olmaz eğer gerçekten info ile sıkıp öldürdüysen ^^

Son raunddu öncesinde hiçbirşey yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya şu konuları görünce deliriyorum.Bilader hile kullanmadıysan hiçbir türlü ban yemezsin merak etme.1000 tane wallbang atmışımdır d2 cache overpass olsun maç icinde 3 4 defa yapmama rağmen ban yemedim hile kullanan adam ban yemekten korkar.
  • Scream hile kullanmiyo ama smurfunde Ower watch bani yedi.
  • MrHyp3r M kullanıcısına yanıt
    screamin hile kullanmayan halinin ban yeme ihtimali senin hile kullanan halinin ban yeme ihtimalinden daha fazla

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • f0rest kullanıcısına yanıt
    Degil demedim zaten ama arkadas hile kullanmadan ban yemek mumkun degil demis. Sadece mumkun oldugunu soylemek istedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • MrHyp3r M kullanıcısına yanıt
    doğru scream gibi oynarsan yemek mümkün. arkadaşın dediği casual tiplerin wallbang attılar diye ban yemekten korkması galiba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Scream de büyük sıkıntı arkadaş yahu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: f0rest

screamin hile kullanmayan halinin ban yeme ihtimali senin hile kullanan halinin ban yeme ihtimalinden daha fazla

Ahaha müthiş cevap hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.