Şimdi Ara

Kapida Odeme Yardim! - Sorun!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben kapida odeme sistemi ile urun satmaya calistim fakat sole bir sorunla karsilastim ben urunu gecen hafta pazartesi ptt odeme sartli(kapida odeme) ile kargoya verdim ismime havale olmasini belirttim alici urunu persembe gunu almis fakat ben parami almak icin bu jafta pazartesi ptt ye gittim ve gonderi kagidimi gosterdim ordakiler ise parami alabilmem icin verdigim ev adresine teblig kagidi gelecegini solediler ama adam kargoyu alali 6 gun olmasina ragmen hala bisii gelmedi ne yapabilirim? :(

• guncel...
  • ...up... guncel
  • up
  • seni kandırmıslar evlat. aynı sekilde bende kapıda ödemeli ve adıma havaleli sekilde gönderdim. olaylar su sekilde gelisiyor:

1) sen kargoya veriyorsun
    2) kargo alıcıya ulasıyor
    3) alıcı parayı ödemeden kargoyu alamıyor
    4) alıcı mecburen parayı ödeyip kargoyu alıcak
    5) daha sonra sen kargoyu gönderdigin subeden adına havale yapılmıs parayı alabilirsin.

öyle kagıda falan hiç gerek yok resmen uydurmuslar daha gecenlerde bu şekilde bir satıs yaptım..
  • beni kandiran ptt mii? o zmn nie ole dedi? oglen bu sorunum hakkinda bu siteden ir uyeden pm geldi oda 2 haftadir ayni kagidi bekliomus...
  • Ben en son 1 ay önce kullandım bu yöntemi o zaman böyleydi sonradan bişeyler cıktıysa bilmem. bu arada bana hala kagıt falan gelmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 29 Haziran 2011; 16:03:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pff gitti para :( ptt beni dolandirdi :'(
  • quote:

Orijinalden alıntı: dead-ly

pff gitti para :( ptt beni dolandirdi :'(

elinde belgen varsa sıkıntı olmaz. sıkma canını yeni sistem gelmiş olabilir.
  • up...
  • up
  • gene up
  • Allah'in emri oldu up demek
  • 2 hafta oldu hala bisi yok :(
  • 3 hafta oldu :(
  • Elinde makbuz varsa her türlü alırsın.
  • elimde sadece kargoyu verirken bana verilen alındı belgesi var...
  • PTT ye gidiom adam sanki suç işlemişim gibi bana kıza kıza anlatmaya çalışıo... PTT ye gitmeye korkuom
    ne yapsam???

• ptty git hakkını ara bugün olmadı yarın yeniden işin peşini bırakma bir sefer aldanırsan bundan böyle devam eder alışırsın ömrün boyunca kendini aptal gibi hissedersin
  • orda bilgisayarda ismimi kontrol etti buraya gelmemiş dedi bana geçen hafta sölediği yer olan antalya yolu üzerinde ptt merkezi bir yer varmış oraya git belki paran ordadır dedi nedir bu mantık yaw??? genel merkez telefonları var mı ki?!
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.