Bildirim
'Kapıcılar Kralı' filminin fragmanı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Süper film -
quote:
Orijinalden alıntı: oguzhan78
Videonun kalitesini nasıl artırmışlar kafam basmadı bi türlü.Filmi bir çok kez izlememe rağmen, fragmanda bile yüzümden gülümseme eksik olmadı.Abimizin mekanı cennet olsun
dostum bende pek bilmiyorum ancak daha önceden duymuştum.bu eski filmlerin ham olanlarını yani daha önceden hiçbir işleme yapılmamış sinema çekimi kalitesinde alıp günümüz teknolojisiyle full hd,hd yapabiliyorlar.tam olarak nasıl yapıldığını bilmiyorum ancak ham filmin kalitesini bayaa bi arttırabiliyorlarmış.daha detaylı bilenler yazarsa sevinirim,hepimiz öğrenmiş oluruz
-
gulsahfilm.com burdan detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz -
TNT her cumartasi öğlen veriyordu yazın. -
gençfırat
filmler cekilirken kullanılan kameralar çok çok yüksek çözünürlükte kaydediliyor..kasetleri falanda kocamandır..bu çözünürlükte full hd den kat kat daha yüksek çözünürlüktedir.. full hd yaklasık 2 mp dir.. filmlerin kaydedildiği kameralar ise bu değerin kat kat fazlasıdır..ama mp değri yoktur..çünkü dijital değildir..
zaten full hd de tv ve el kameralrı için devrimdir aslında..50 yıl hatta daha eskisinde bile kameralar daha yüksek çöüzünrülükte kayıt edilmiştir.. bu yüzden biz 70-80 yılşlık filmleri bile hd olarak izleyebiliyoruz..
ama çöüznülrülkj kateli deildir..zaten hd olsa bile eski filmlerin görüntüsü eski sekilde gözükür..
kemal sunalın su anki kaliteisi ise hem kayıt edilen sisteme bağlıdır..demin anlatıığım..
hemde bir tük şirket sanırm yurt dısında bu kayıtlatı onaran düzelten bir makina getirmştir..böylelikle bozulmus görüntülr onarılabiliyor seslşer düzeltilebiliyor.. diğer eski türk filmlerinide aynı işleme tabi tutacakalrdır.. ama bu işlem öyle kolay değil... filmdeki her kare ayrı ayrı işlenir..ahliyle bir film yapımı yada onarımı haftalar sürer...
umarım yeterlidir...
videosu falnda vardı bunun.. haberlrede gözmüştüm..
-
bu arada nete hd olarak düşen nostalji film oldu mu hiç ? -
Yönetici uyuyormuuuu.Yönetiçi eşşek başımııııı
fragmanın bu kısmını ayırıp forumda kullanmak lazım aslında.Süper tutar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X