Şimdi Ara

KAPI VE DIREKSIYON GICIRTISI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2008 c4 aracim var.birkac aydir kapilari acip kapatirken asiri bir gicirdama sesi geliyor kapilardan.gelen sesin yeri belli.kapi gergileri.bundan eminim.ayrica yine birkac aydir direksiyonu arac sabitken cok hafif cevirdigimde gicirdama yapiyor.lastik sesi degil ama direksiyondan geliyor.hatta ayagimin altinda hissediyorum o gicirdamayi.

Ne yapmaliyim , cozumu nedir bilen var mi arkadaslar ? Yardim edin delirecegim en sonunda

Diger konu silinsin lutfen yanlis yere acmisim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up arkadaslar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kapılara Wd40.

Direksiyon olayını bilmiyorum ama tamirci yolu görülebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozann -- 23 Mayıs 2012; 13:58:54 >
  • Kapı menteşe bölümlerine biraz Gres yağı sürün. Uzun süre sessiz olarak kullanırsınız.
  • Menteşe bölümü derken nereleri kastettiniz ? Resim olarak gösterebilir misiniz ? Ben sesin gergi kollarından geldiğinden eminim ama

Peki direksiyon olayı nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

Menteşe bölümü derken nereleri kastettiniz ? Resim olarak gösterebilir misiniz ? Ben sesin gergi kollarından geldiğinden eminim ama

Kapıyı açınca menteşe'nin orada bulunan gergi kolları oraya sürün. İnce yatay bağlantı yeri. İyice yedirin. Ses kesilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

Menteşe bölümü derken nereleri kastettiniz ? Resim olarak gösterebilir misiniz ? Ben sesin gergi kollarından geldiğinden eminim ama

Kapıyı açınca menteşe'nin orada bulunan gergi kolları oraya sürün. İnce yatay bağlantı yeri. İyice yedirin. Ses kesilir.

Anladım çok teşekkür ederim bugün deneyeceğim.Peki şu direksiyonu 1 mm sağa çevirince gelen ses nedir acaba ? Bir bilginiz var mı ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araç kapı kilitleme sesi.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Onu bilmiyorum. Özel servis yada yetkili servise telefonla sorun bence. Duruma göre hareket edersiniz.
  • Gergilerden geldiğinden emin iseniz kapı döşemesini söküp önce temizleyin sonra gres sürün. Direksiyon olayı da bu kadar basit çözümlenemeyebilir.
  • Kapı gergisi arızalanabiliyor,gerginin değişmesi gerekebilir,en iyisi servise gitmeniz.
  • taraftara özel foruma aç orda tartışalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mur@t_fb

taraftara özel foruma aç orda tartışalım

• En iyisi sanayi de tanıdık ustama danışayım durumu.Gres yağı , wd herneyse bi denesin düzelmezse gergileri değiştiririm.Gergi fiyatlarınada baktım 70 80 tl istiyorlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.