Şimdi Ara

Kapı Barını Duvara Monte Etme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vücut geliştirmeye gitmeden önce evde kendime 45-50 günlük bir ön hazırlık programı yaptım.Biceps ve kanatlar için barfiskde çekmem gerekiyor.

Şu kapı barını alsam kapıya takılan bölümünü akıllı vidalama ile duvara monte etsem beni taşır mı?
     Kapı Barını Duvara Monte Etme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Bağımlısı -- 22 Ağustos 2013; 9:51:21 >

• Bu üründen kullanan yok mu arkadaşlar sağlamlığı konusunda fikri olan vb. şekilde duvara monte edipte kullanan?
  • dediğini tam olarak anlamadım fakat bu rünün bazı versiyonlarında kapı üzerine vidalayabiliyosun o şekil yapacaksan taşır. normal duvara monteleyeceksen çok fazla çivi kullanman lazım taşır mı orasını bilemem. bundan alacağına koridor için barfiks demiri alabilirsin. vidaladın mı taş gibi oluyo kullanıyorum ondan biliyorum. ayrıca kapı içinde uzun barlardan var onuda kullanıyorum ama koridor kadar sağlam hissi vermiyo ve rahat barfiks çekilmiyo.
  • o konuda bir bilgim yok fakat direkt git salona ne uğraşıyorsun zaten ilk 2 ay ister istemez alt yapı için gideceksin zorlama evde kendini
  • quote:

Orijinalden alıntı: n0fx

dediğini tam olarak anlamadım fakat bu rünün bazı versiyonlarında kapı üzerine vidalayabiliyosun o şekil yapacaksan taşır. normal duvara monteleyeceksen çok fazla çivi kullanman lazım taşır mı orasını bilemem. bundan alacağına koridor için barfiks demiri alabilirsin. vidaladın mı taş gibi oluyo kullanıyorum ondan biliyorum. ayrıca kapı içinde uzun barlardan var onuda kullanıyorum ama koridor kadar sağlam hissi vermiyo ve rahat barfiks çekilmiyo.

Hocam o kapıya taktığımızda desteği duvardan alan parçanın arkasına sağlam birşey koyarak duvara akıllı vidalasam mı diye düşündüm.Bizim kapıların o üst bölümleri hiç sağlam değil ve de tasarım olarak da kapı barına uygun değil.

Buldum valla;

Şimdi farkettim benim balkon kapısının hemen arkası aynı kapı barı veya koridor barlarına uygun duruyor.(Balkon kapısından hemen sonra duvar var fazla pürüzlü kireç mi diyorlar ne onun gibi duruyor sağlam mıdır acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: LaTTidU*

o konuda bir bilgim yok fakat direkt git salona ne uğraşıyorsun zaten ilk 2 ay ister istemez alt yapı için gideceksin zorlama evde kendini

Vücut geliştirme salonlarında şınav,dips gibi hareketler hiç tercih edilmiyor sadece bu tür hareketlerden barfiks kullanılıyor.Oraya gittiğimde evde bu hareketleri yapamayacağımdan şimdi yaparak kendimi bu seviyede iyi bir hale getirmeyi istiyorum.
  • Sanırım evde barfiks çekmem mümkün olmayacak.Bizimkiler duvarı delemezsin diyip atar yaptılar sinir oldum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.