Şimdi Ara

Kapı barı (barfiks)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi kapı barı almak istiyorum barfiks için.

Esas istediğim ürün;
     Kapı barı (barfiks)

http://www.hepsiburada.com/ravel-ultra-deluxe-multi-fonksiyonel-kapi-bari-mekik-sinav-cekme-aleti-rv-170/productDetails.aspx?categoryid=369742&productid=spordelta776 bu linkteki ürün.

Kapı barı (barfiks)
    Fakat kapıya uygun olup olmadıgı konusunda süpheliyim.

Eger bu urun olmazsa linkteki gibi bir kapı barı almayı dusunuyorum.

http://www.hepsiburada.com/delta-nikel-krom-kapi-barfiksi-mekik-cekme-aleti-ds-800-/productDetails.aspx?categoryid=369742&productid=spordelta384

Bu da kapıya uygun degilse (bu arada kapı aralıgından dolayı uygun olmaması gibi bir sey soz konusu degil, camlı kapılarda sorun olabilecegini okumustum onu soruyorum.) bu ürünü duvara monte edebilir miyim ?

Bunu sormamın sebebi de; bazı ürünlerde kapı barfiksi, bazı ürünlerde koridor barfiksi yazması. Yani kapı barfiksini koridorda kullanamayacagım izlenimini verdi bu bana.
    Tek farkları uzunlukları mı, sadece ona gore mi ayrılıyor bu barfiks cesitleri ?

Biraz karısık oldu farkındayım ama umarım anlatabilmisimdir :)

• Bu foto daki kapı çöker benden söylemesi :D
  • quote:

bu ürünü duvara monte edebilir miyim ?

diye boşuna sormadım zaten :P
  • Ben aldım ama sadece demiriydi benimki uzun olan.Gerisi yoktu.

Hiç kullanışlı değil.O iş evde olmuyor.Kapı yanları zedeleniyor.Ayrıyettende cok yükseğe asamadığın için alçakta kalıyor ve sağlıklı bir barfiksi engelliyor.Çekesin gelmiyor.2-3 Gün sonra attım bir kenara duruyor öyle
  • teşekkür ederim yorumun için StarkDun :)

Kapı zaten eski oldugundan kapı degil de duvara olursa alacagım.

Dedigim gibi kapı barfiksi, koridor barfiksi diye ayırmalarının tek sebebi uzunlugu mu ?
    Çünkü ilk linkini verdigim ürünün uzunluk aralıgı iki duvar arasına uygun.
    Başka önemli bir fark yoksa o kapı barfiksini duvarda kullanmak icin alacagım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.