Şimdi Ara

kapı barfiksi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
1
Favori
42.162
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: McOrco

kapım ahsap kasalı oldugu ıcın alamıyorum bu urunu :(
    kapısı metal kasalı olan ve kılosu 100 un altında olanlar kacırmasın

Nasıl bir evin iç kapı kasaları metal olabiliyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

bundan oncekı evım halkalı basbakanlık toplu konutlarda
    alarko bloklarındaydı
    kapı ahsap kasası metaldı.
  • kaptım birtane saol

hem yay hem barfiks 23 tl ye aldım süper oldu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

bundan oncekı evım halkalı basbakanlık toplu konutlarda
    alarko bloklarındaydı
    kapı ahsap kasası metaldı.

doğrudur, sitelerde evler depreme dayanıklı adam gibi inşa ediliyor. Deprem için evdeki kasaların çelik olması önemli bence. Bu arada kapı eşik genişliği maksimum ne olmalı bu aleti oturatabilmek için? Her kapıya uyar demiş arkadaşlar ama benim kapı da çelik kasa. Pervazın et kalınlığı 15-17 milim gibi goz kararı, eşik genişiği de 17-18 cm gibi. Bu alet uygun mudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicknick -- 17 Temmuz 2010; 20:51:10 >

• birde fiyatı stok bitince ikiye katlanıcak demiş sitede ama muadili adler marka ürün de aynı fiyata ustelik indirimsiz. Yani bunların piyasa fiyatı zaten bu kadar olmasın sakın?

http://www.hepsiburada.com/Liste/adler-dg-03-cok-fonksiyonlu-kapi-barfiksi/ProductDetails.aspx?productId=sporadler72&categoryId=369742
  • Bendeki delta 6 ay falan oldu 25 lir aalmıstım pıyasası bı cıvarda el yayıda hedıye
  • tedarik sürecinde diyor lae

heryerde bu ürün indirimde ellaaamm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swat882 -- 17 Temmuz 2010; 22:04:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tracy

http://www.hizlial.com/spor-fitness/kondisyon-fitness/ravel-rv100-ultra-deluxe-multi-fonksiyonel-kapi-bari-mekik-sinav-cekme-aleti_19.012.4925.0010.htm
    burda da aynı fiyata düşmüş.

hb de kargo parası yok. 1 lira daha ucuza geliyor

• ben cok daha onceden almistim arkadaslar benim pervazımda yoktu bende kendim ustten iki tane pervaz gorevi gorecek L seklinde metalleri duvara monteledim cok rahat kullaniyorum simdi sporla yasiyan herkeze tavsiye ederim nasil yaptigimi merak edenleriniz olursa buraya resim ekleyebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan6423

ben cok daha onceden almistim arkadaslar benim pervazımda yoktu bende kendim ustten iki tane pervaz gorevi gorecek L seklinde metalleri duvara monteledim cok rahat kullaniyorum simdi sporla yasiyan herkeze tavsiye ederim nasil yaptigimi merak edenleriniz olursa buraya resim ekleyebilirim

Kapısına guvenemeyen arkadaslar ıcın cok faydalı olabılır (ben dahıl)
    ısterız tabı bı foto

• bizim kapı biraz kısa o yüzden delta nın sıkıştırmalısını aldım,düz boru olan yani.ürün gelince yorumlarımı paylaşırım sizlerle
  • quote:

quote:

ben cok daha onceden almistim arkadaslar benim pervazımda yoktu bende kendim ustten iki tane pervaz gorevi gorecek L seklinde metalleri duvara monteledim cok rahat kullaniyorum simdi sporla yasiyan herkeze tavsiye ederim nasil yaptigimi merak edenleriniz olursa buraya resim ekleyebilirim

ısterız tabı bı foto

buyrun arkdaslar bi kac foto ekliyorum
     kapı barfiksi

kapı barfiksi

kapı barfiksi

yalniz arkadaslar simdiden uyariyim duvara o L seklindeki metalleri montelemek hicde goruldugu gibi kolay degil. Ben onu sıktıktan sonra kollarim 1 hafta kendine gelemedi ama olsun her turlu sporumu yapmis oldum

kapı barfiksi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkan6423 -- 18 Temmuz 2010; 12:33:01 >

• Benim duvarlar alçıpen, bana yaramaz.
  • quote:

quote:

quote:

ısterız tabı bı foto

buyrun arkdaslar bi kac foto ekliyorum
     kapı barfiksi

kapı barfiksi

kapı barfiksi

yalniz arkadaslar simdiden uyariyim duvara o L seklindeki metalleri montelemek hicde goruldugu gibi kolay degil. Ben onu sıktıktan sonra kollarim 1 hafta kendine gelemedi ama olsun her turlu sporumu yapmis oldum

kapı barfiksi

L şeklindeki metalleri nerden buldun. ne isimde aldın?

• yahu kapılar dandik ahşapdan. bir de ev kira. acaba alıp denesem mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert6385
    L şeklindeki metalleri nerden buldun. ne isimde aldın?

bauhause dan aldim adini acikcasi bilmiyorum kendim ordaki L seklindeki hepsine bakip en sert ve dayanikli olani aldim sende kendin bu sekilde alabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazanyurt

yahu kapılar dandik ahşapdan. bir de ev kira. acaba alıp denesem mi?

ahsap diye olmaz diye dusunmeyin arkdaslar bu alet aslinda en buyuk kuvvet yardimini yanlardaki kollarin kapinin kasasi ile duvara temas eden yere deydigi icin buyuk oranda kuvveti dengeliyor, kisaca butun kuvvet en ustteki pervaz veya benim taktigim L seklin e bagli degil ama siz ne olur ne olmaz isinizi garantiye alin derim
  • Kapı sağlamsa alınır , güzel fiyat.

Bende de vakumlu denilenlerden var , iki taraftan sıkıştırılan düz boru şeklinde.
    Onun için iz yapmıyor denmiş ama kesinlikle iz yapıyor , ya siyah lastik izi bırakıyor ya da hafif göçükler bırakıyor eğer ahşap yere monte ederseniz. (Ya da en azından bende yaptı diyeyim.)
  • aslında hem kapıya yandan yük bindiriyor hemde en fazla kapı üstüne yük bindiriyor gibi geldi bana. duvarınız saglamsa bence alınabilir

birde mekikte çekiliyormuş o nasıl oluyor onu çözemedim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McCarty -- 18 Temmuz 2010; 13:45:11 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.