Şimdi Ara

'kapatmaya zorla' hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
4.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bilgisayarımda daima vmware açık oluyor ve bilgisayarı kapatırken "kapatmaya zorla" sorularından bıktım.diyeceksiniz ki önce vmware kapat sonra bilgisayarı kapat ama tam uyumaya giderken insan uğraşamıyor on saat ayrıca pcyi kapatmak için zamanlayıcı kurduğumda vmware açık olduğu için kapatmaya zorla sorusu yüzünden zamanlayıcı bilgisayarı kapatamıyor.

sistemim kapatmaya zorla sorusunu sormasın, çat diye kapatsın istiyorum.bilgisi olanlardan yardım bekliyorum.

saygılar.

• vmware'i bilmiyorum ama windows 7 'de başka programlar için de o uyarı çıkıyor bende ve birkaç saniye sonra kendiliğinden kapanıyor. Sizinki eğer hiç kapanmıyorsa programın kullanıdığınız windows sürümü ile uyumuna bakın.

Bu dediğiniz program windows içinde başka işletim sistemleri kullanmaya yarayan birşeyse sorun o işletim sisteminin tam kapanamaması da olabilir?
  • Pc'nin ne kadar sürede kapatılmasını istiyorsan linkteki konuyu uygula. vista için anlatılmış fakat w7 ye de uyuyor.
    http://nonpasaran-windowsvista.blogspot.com/2010/02/windows-vistann-kapans-hzn-iyilestirmek.html
  • öncelikle yorumlarınız için teşekkürler.

@The Sailor

olmadı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hala ders çalışan var mı ya ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.