Şimdi Ara

Kapatma Cezası (45 gün)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar;

    2010 yılı Haziran ayında oyuna başladım.O günden bugüne kadar kendi çapında bir oyuncuydum.Bu süre içerisinde sadece tek bir karakter ile oynadım ve bir de meslek için alt karakterim vardı.Yeni ek paket ile birlikte alt karakterimde bulunan Leatherworking için o bölgeden hiç çıkmadan 1(bir) hafta boyunca günde ortalama 9-10 saat Raw Beast Hide farmladım.Bu bölgede farm yapan arkadaşlar bilirler.Tamed Clefthoof'lar var ve bulundukları yer çok dar,mesafesi kısa.Bu gün saat 2 gibi oyuna girmek istediğimde giremedim.Üyeliğimin bağlı olduğu mail adresini kontrol ettiğimde Xarkhorin from the Game Master Department tarafında gönderilmiş 45 gün ceza yazısı ile karşılaştım.


    1-Investigation of complaints about your account and has emerged over the following results.
    Hesabınız hakkındaki şikayetlerin incelenmesi bitmiş ve aşağıdaki sonuç ortaya çıkmıştır

    2-Date specified in the complaint and in our system seems to be fixed.
    Şikayetlerde belirtilen tarih ve yer sistemimizde sabit olarak gözükmektedir.

    3-Games that have been identified in a manner that is identical to the mechanical effect.
    Oyun mekaniğine birebir etki eden bir tutum içinde olduğunuz tespit edilmiştir.

    4-A gameplay style game in which you have the right to intervene within the scope of the other players that you exhibit is open..
    Diğer oyuncuların sahip olduğu oyun hakkına müdahale kapsamında bir oynayış tarzı sergilediğiniz açıktır.


    5-We have a duty to protect the rights of players in the game play and examine the issues they complained.
    Bizler oyun içerisinde oyuncuların oyun haklarını korumak ve şikayet ettikleri konuları incelemek ile görevliyiz.

    6-45 days notice is given of the purpose of your account closure penalty carries.
    Hesabınıza 45 gün uyarı amacı taşıyan kapatma cezası verilmiştir.

    7-Thank you for your understanding.
    Anlayışınız için teşekkür ederiz.







  • Geçmiş olsun. Gerekçeleri mantıklı değil. Ticket atmanı öneririm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İllegal program kullanmadıysan hakkını savunabilirsin.1 hafta boyunca günde 9-10 saat bot kullanmadan ve sıkılmadan nasıl farm yaptın şahsen okuyunca bile inanmadım.
  • @swizzz
    @Ice King

    Ticket attım bekliyorum.
    Farm yaparken sıkılmadım.Meat satışından da iyi gold yaptım. Ama çok şaşırdım böyle bir cezaya.
  • Ilk ke karşılaştım şasırmamak elde değil, illegallik söz konusu değilse hesabını aktif yapıp özür mayetinde game time verirlerse iyi olur peşini bırakma

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "bölgeden hiç çıkmadan 1(bir) hafta boyunca günde ortalama 9-10 saat Raw Beast Hide farmladım"
    Bot kullansan daha kolay açıklardın bu nedir?
  • Hocam bende paket başında wodu almamıştım 1-2 gün ah de takıldım bütün gün sadece malzeme toplayıp çanta sattım çok sağlamda gold geldi ama bir noktadan sonra sıkıyor gerçekten . Sen iyi dayanmışsın umarım hesabını geri alırsın geçmiş olsun ...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @Gece Şarkısı

    O bölge resmen gold madeni.Spawn süreleri çok kısa diye forum da okudum.Gerçekten kısaymış ama böyle olacağını bilseydim yapmazdım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CAFE96FA5 -- 3 Ocak 2015; 18:09:54 >
  • bot kullandın mı kullanmadın mı bilmiyorum da, oyunu bot gibi oynadığın kesin :)
  • @JusticeMedley

    Oyuna bu kadar yıl aylık ücret vermişken bot kullanmak aptallık olur.Bot kullanmadığımı onlarda biliyor. Farm yapmayı seviyorum,hoşuma gidiyor bir de gold sıkıntısını ortadan kaldırdığı için farm benim için vazgeçilmez bir eylemdir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aschil

    ''Bu bölge'', ''burası'', ''o bölge''
    Neresi hocam orası uzun vadeli karı var mıdır


    Kendim için kullandıklarım hariç 89k temiz gold bıraktı.(Realmlere göre farklılık gösterme ihtimali yüksek)
    https://store.donanimhaber.com/09/b6/fc/09b6fc7270da35894f4a20cee52c2930.jpg
     Kapatma Cezası (45 gün)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CAFE96FA5 -- 3 Ocak 2015; 22:34:27 >




  • 1 hafta boyunca günde 10 saat aynı canavarları kesip durdun mu ? Adamlar bot kullanıp kullanmadığını anlayabilirler zaten. Bilerek banlamışlar. Bırak oyunu dışarıda bi dünya var diye.

    Şaka bi yana sanmıyorum derdini anlatasın. Ben şahsen inanmazdım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lentus -- 4 Ocak 2015; 2:05:14 >
  • sadece lw'si olanlar için mi yoksa sadece mat mı satıyor?
  • çok saçma bir gerekçe ya. ben para kazanmak istiyorum ve bir şeyler durmadan farmlıyorum. oyun mekaniklerine aykırı diye bir de diğer oyuncular faydalanamıyor diye birine ceza vermek resmen aptallık. ki bot kullanmamışsın. kullansan zaten direk süresiz ban yersin. ne karışabilirler arkadaş. eğer ingilizce varsa direk telefonla görüş bence. böyle saçmalık olamaz.
  • Adamlar senin bot olup olmadıgını nerden bilicek?Bu tarz mats kasan bi ton bot profili var 10 saat her gün iyiymiş aynı noktada aynı mobları kesmek haha I have no life yaz belki affederler
  • Arkadaşlar yorum yapmış oyun süresi hakkında ama isteyen istediği kadar oynar.Sanırım birileri sizi bot diye şikayet etmiş.Şayet bot kullanmadıysanız güzel bir dille açıklarsanız özür dileyip hesabınızı açıyorlar.Blizzardın kendi salaklığını oyuncuya yükleme gibi bir hastalığı var.Bugları kullanıyorsunuz diye banlayabiliyor.Büyük ihtimalle H...bu..dy'in farming pathlerinde çok durdunuz sanırım,bot sanmış olabilirler.
    İşin özeti çok mühim olmadıkça Blizzard paraya bakar.Güzel bir dille derdinizi anlatırsanız açacaklardır.Geçiciyi bırakın kaç tane permanent ban açtıklarına şahit oldum.
    Haddim değil kimseyi yargılamak yanlış anlamayın lütfen ama 10 saat çok fazla değil mi?Hatta daha ileriye gidip kötü bir örnek vermem gerekirse 10 saat farmlayacağınıza meşru olmayan yolları deneyin adamınız farmlasın.3 gün ban alırsınız.Zaten banlanana kadar amiyane tabirle dünyaları kaldırırsınız.
    Not:Yazdıklarımdan sonra lütfen namus bekçiliği yapmayın.İsteyen istediğini yapar,kimseyi alakadar etmez.




  • OK diyip gectiginiz oyun kurallarini okuma zahmetine girseniz burada boyle haricten gazel okumazsiniz.

    Bakalim yapabiliyorlar mi?

    http://us.blizzard.com/en-us/company/legal/wow_tou.html

    Account Suspension/Deletion.

    BLIZZARD MAY SUSPEND, TERMINATE, MODIFY, OR DELETE ANY BNET ACCOUNT OR WORLD OF WARCRAFT ACCOUNT AT ANY TIME FOR ANY REASON OR FOR NO REASON, WITH OR WITHOUT NOTICE TO YOU. For purposes of explanation and not limitation, most account suspensions, terminations and/or deletions are the result of violations of this Terms of Use or the EULA.


    Bold yazdigim kismi Ingilizcesi olmayan arkadaslar icin cevirelim;

    Blizzard size haber verme zorunlulugu olmadan , istedigi zaman, sebep olmaksizin hesabinizi silebilir,banlayabilir,askiya alabilir, degistirebilir.

    Bunlar cogu zaman EULA (End User Licence Agreement) (yani son kullanici lisans anlasmasi) ya dayandirilir ki bunuda kabul ettiniz.

    EULA da ne yaziyor yada hangi maddeye dayandirilabilir?

    Abuse of the Economy
    One or more characters on the account are identified exchanging (or helping the exchange of) in-game items or gold for real world currency. This exchange process detracts from the value of the in-game economy.

    This category may also include accounts we find to be supplying property for exchange. Supplying can be described as otherwise normal in-game play (such as gathering ore and herbs) and filtering these goods to another account to exchange them for real world currency.

    Burada gercek paradan bahsediliyor fakat gold ile AH manupulasyonu bile sikayet edildiginde dikkate aliniyor. Yada belli bir item i AH de domine etmek bile basli basina abuse of economy e girebilir.

    Baska bir maddede Blizzard in oyun ruhuna aykiri buldugu her sey denilmis. Yani biri gidip benim quest icin kesmem gereken NPC/Moblari hep bu adam olduruyor diye sikayet etse buda oyunun ruhuna aykiri olabilir.


    Neyse bot kullandin yada kullanmadin bir bolgede 10 saat farm yapmak Ban a yeterli olabilir. Farkindaysaniz kalici ban degil 45 gunluk gecici ban atilmis. Sahsi fikrim guzel bir dille yazilmis bir ticket ile 45 gun beklemeden bu account acilir. Benzer duruma dusmemek icin dikkat etmenizde fayda var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@hFeL -- 5 Ocak 2015; 13:33:41 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.