Şimdi Ara

kapat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tembelpbci -- 6 Temmuz 2019; 1:6:5 >

• projene crydev.net sitesinden daha kolay destek bulursun.Donanımhaber sitesinde ağırlıklı olarak unity ve unrealEngine kullanıcısı vardır,fakat yinede bu forumda gelişririci sayısı çok az.
  • Şu anda nasıl bir proje üzerinde çalışıyorsunuz, CryEngine bilgin ne seviyede veya oyun yapımıyla ilgili bilgin ne seviyede? Kaç kişi çalışıyorsunuz? CryEngine,xml,lua,flash vs gibi bilgin varmı ne seviyede?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NİİNOVA

Şu anda nasıl bir proje üzerinde çalışıyorsunuz, CryEngine bilgin ne seviyede veya oyun yapımıyla ilgili bilgin ne seviyede? Kaç kişi çalışıyorsunuz? CryEngine,xml,lua,flash vs gibi bilgin varmı ne seviyede?

Şuan proje başlarıdanyım ekibe adam toplmaya calışıyorum . MP odaklı Free2play bir oyun yapmayı düşünüyorum . CryEngine Bilgim orta denebilicek seviyede . 3 kişiyiz şuan . dediğin hic bir dili bilmiyorum onun icin adam arıyorum . cryengine işte orta seviye
  • Eğer bir proje olucaksa mutlaka bir konuda yardımın olmalı.Ya mali destek asğlamalısın,ya sektörde tecrüben ile bu ekibi yönetirsin,ya tasarımcısın yada iyi bir kodlamacı.ama hiçbiri yoksa mutlaka bir yerden başlamalısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

Eğer bir proje olucaksa mutlaka bir konuda yardımın olmalı.Ya mali destek asğlamalısın,ya sektörde tecrüben ile bu ekibi yönetirsin,ya tasarımcısın yada iyi bir kodlamacı.ama hiçbiri yoksa mutlaka bir yerden başlamalısın.

İşte projeden vazgecmekte isetmiyorum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: NİİNOVA

Şu anda nasıl bir proje üzerinde çalışıyorsunuz, CryEngine bilgin ne seviyede veya oyun yapımıyla ilgili bilgin ne seviyede? Kaç kişi çalışıyorsunuz? CryEngine,xml,lua,flash vs gibi bilgin varmı ne seviyede?

Sizin projenizde yer var mı .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tembelpbci kullanıcısına yanıt
    Ben 16 yaşındayım cry engine 3 free sdk ile uzun süre deneme haritalar vb yaptım. Ticari amaçlı bir şey ise katılmak isterim cry engine 3 de harita bilgim orta düzeyde materyaller, decals vb. kullanabilirim ama oyun motoruna dışardan birşey ekleyemiyorum bunu yapmak için 3ds max vb gibi orjinal yazılımlarınız varsa ve bu işten payımı alabiliceksem katılmayı çok isterim. TEŞEKKÜRLER
  • Ya bence bırak yapmayı ekibin bilgisayar uzamnı olması lazım kim bulacak bu yıllarda
  • ben katılmak isterim fakat ilk etapta daha fazla bilgi almak isterim herhangi bir dökümantasyonunuz var mi ilk olarak
    birde hangi pozisyonlar boş şuan?
  • Kardeşim bak cryengineyi kullandım ve hiç sevmiyorum. Eğer motoru Unreal ile değiştirirsen map tasarımı yapabilirim. Tabi hala ekip arıyorsan...
  • Eski konulari hortlatmak moda oldu bu konuda.
  • 2014 yılında açılmış hala bisiler yazıyosunuz ha tabi gelmişken acaba amacına biraz olsun ulaştı mı ? yoksa vaz mı geçti?
    merak ettim.
  • kımyasal kullanıcısına yanıt
    Yazılımcı forumları biliyorsanız söyler misiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer54300

ingilizceniz varsa

https://www.gamedev.net/
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer54300

Tek bildiğim kullandığın motor hangisi ise,ona göre kendi forumları oluyor.En sağlıklı oradan bilgi alabilirsin,geliştirme işlerinde yöneticilik çok önemli.Bu işte deneyimli olanlar direk bir yerde buluşmadan da görev dağılımı ile oyun geliştirebiliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.