Şimdi Ara

Kapanmış hosting firmasından dosya kurtarma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 7 ay önce bir firmadan hosting hizmeti almaya başladım fakat yaklalık bir ay önce onların sunucularını barındırdığı merkez iflas etti ve bizlerin siteleri açılmamaya başladı. Henüz yeni bir merkeze de yerleşmediler,yani sitelere hala ulaşım yok. Ben kendileri ile irtibata geçmeme rağmen hala nete bir tarih veremiyorlar. Bende haklı olarak dosyalarımı alıp farklı bir hosta taşınmak istiyorum, elimdeki dosyalar çok yeni değil ve sitem bir forum sitesiydi. (wbb forumları) şimdi ben hosting firması ile irtibata geçsem hem ftp,hem plesk hemde forum admin panelinden yedeklerimi (host hatta bağlı olmadan erişme şansları varmı) yani onların yeni bir yer ile anlaşmasını beklemeden benim dosyalarımı kurtarabilme imkanları var mı bunu merak ettim bu konuda bilgisi olanlar cevap yazarsanız sevinirim...

• quote:

Orjinalden alıntı: saunders

Yaklaşık 7 ay önce bir firmadan hosting hizmeti almaya başladım fakat yaklalık bir ay önce onların sunucularını barındırdığı merkez iflas etti ve bizlerin siteleri açılmamaya başladı. Henüz yeni bir merkeze de yerleşmediler,yani sitelere hala ulaşım yok. Ben kendileri ile irtibata geçmeme rağmen hala nete bir tarih veremiyorlar. Bende haklı olarak dosyalarımı alıp farklı bir hosta taşınmak istiyorum, elimdeki dosyalar çok yeni değil ve sitem bir forum sitesiydi. (wbb forumları) şimdi ben hosting firması ile irtibata geçsem hem ftp,hem plesk hemde forum admin panelinden yedeklerimi (host hatta bağlı olmadan erişme şansları varmı) yani onların yeni bir yer ile anlaşmasını beklemeden benim dosyalarımı kurtarabilme imkanları var mı bunu merak ettim bu konuda bilgisi olanlar cevap yazarsanız sevinirim...

Merhaba;
    Diyosunki data merkezi iflas etmiş iflas eden bir yerden yedek alman söz konusu değildir kapanmış çünkü yada şöyle olabilir eğer ki data merkezi sunuculardaki yedeği verme imkanı varsa bunu hostcunuzla görüşün %50 şansınız var gibi görüküyo.

Saygılarımızla...

• metni tam okumadım ama gözüme çarpan kısım dcnin iflas etmiş olması

hangi dc miş bu öğrenirmisin iflas eden
  • swm ye katılıyorum hangi DC iflas etmiş öyle bir şey olsa elli yerde duyardık. istersen şöyle yapalım bana pm ile şu iflas eden dc nin ve senin host firmanın adresini (internet vb..) bildir bi de ben araştırayım. kimsenin günahını almak istemem ama burnuma kötü kokular geliyor sanki.
  • öncelikle ilginize tşk ederim, firma ismini bilmiyorum sadece şahsın ismini biliyorum onu da burada şu an vermek ne kadar doğru karar veremediğimden isim vermeyeceğim, bana bu hizmeti veren kişilerin serverları bu datacenter'daydı ve oradan kaynaklanan problemler nedeniyle serverları ellerinde kalmış ve yaklaşık bir aydır sağlam bir datacenter arıyolardı... Bu akşam itibariyle benimle irtibat kurup bana yeni bir datacenter ile anlaştıklarını söylediler, benim öğrenmek istediğim nokta ise herhangi bir datacentera ait olmayan(yani hatta bağlı olmayan) bir serverdan sql yedekleri alınabilirmiydi...
  • malesef alınamaz. alınamadığı gibi bir data center ile bağınızı keserseniz yedekler gider. daha öncesinde kendileri bir backup almamışlarsa ortada yedek olduğunuda sanmıyorum. Host işi önemlidir bir ay açık 1 ay sonra kapalı bir server ile çalışmak güvenli değildir. ve yanlış anlamayın ama data center den kaynaklanan problem çok kısa sürede giderilir sorunun data center olduğunu sanmıyorum..

Not : Eğer hala bir server kiralayamadılar isewww.adamer.com.tr den Beni bulabilir. TR de isim yapmış 4-5 sunucuya aracılık ediyorum kendilerinede yardımcı olmak isterim..

Saygılarımla..
  • bu konuda hostu aldığın şahıs ve önçelikle sen hatalısın... sende sitenin yedeklerini almalıydın periyodik olarak ve sana hostu veren şahısta yedeklemeleri yapmalıydı en son dcden mutlaka yedekleri istemeye hakkı vardı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VPS üzerinde VPN kurulumu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet hatalıyım ama ben yaz boyunca evimde değildim ve yedekleri alamadım en son haziranda alınmış yedekler vardı, cafeden aldığım yedeklerse server üzerindeydi dün akşam son bi telefon görüşmesi daha yaptım 3mbit hızında yeni datacentera taşınmışlar, herhangi bir veri kaybı olmadı dediler, yeni dnslerin aktifleşmesini bekliyoruz...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.