Şimdi Ara

kapalı olan laptoptan bilgi alabilr miyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • elektrik yoksa sanırım bu imkansız belki ama ne bilim merak ettim.
    laptop kapalı elektrik yok hiç diğer pc acık elektiriği var kapalı olan ve kapalı kalıcak olan laptoptan acık olan PC me laptoptadaki bilgileri aktarmanın teknolojik olarak imkanı varmıdır ?

• HDD'sini sökersin, IDE mi SATA mı artık ne kullanıyorsa 2.5"'lik SATA-USB ve IDE-USB ki büyük ihtimalle SATA kullanıyordur, SATA-USB converter alırsın taşınabilir HDD olarak kullanabilirsin notebook'un HDD'sini. Bilgileri de cekersin işte. Fantaziye kaçma elektrik olmadan nasıl bilgi alıcaksın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slayer_ank -- 11 Şubat 2013; 22:54:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: virtualdjcubase

elektrik yoksa sanırım bu imkansız belki ama ne bilim merak ettim.
    laptop kapalı elektrik yok hiç diğer pc acık elektiriği var kapalı olan ve kapalı kalıcak olan laptoptan acık olan PC me laptoptadaki bilgileri aktarmanın teknolojik olarak imkanı varmıdır ?

HDD'yi söküp 10₺'ye aldığın harici disk kutusuna takacaksın usb ile kendi pc'ne takıp içindeki tüm verileri alabilirsin. ama hiç müdahale olmadan dersen böyle birşey icaat olmadı sanırım.
  • quote:

elektrik yoksa sanırım bu imkansız belki ama ne bilim merak ettim.

resmini eklediğim cihaz ile IDE ve sata HDD leri USB olarak başka bir PC ye takabilir içerisinden veri okuyabilir ve yazabilirsin.
     kapalı olan laptoptan bilgi alabilr miyim ?

• herkese teşekkürler.
    hocam son mesaj için knousuyorumda acaba laptop u acmadan bu is olmazmı meseja e sataya taksam falan hdd yi gorurmu bilmiyorum :):)
  • quote:

herkese teşekkürler.
    hocam son mesaj için knousuyorumda acaba laptop u acmadan bu is olmazmı meseja e sataya taksam falan hdd yi gorurmu bilmiyorum :):)

Laptobu tamemen sökmeye gerek yok zaten. Laptob un altında sadece HDD yi çıkarmak ve üzerinde işlem yapmak için bir bölme olur.
    4 tane vida olur, onları söküp HDD yi alabilirsin.

E sata ile olmaz sanırım yani tam bir bilgim yok.

HDD yi nasıl çıkaracağını bilmiyorsan, Laptobu ters çevir resim çek koy buraya.
  • ben asus g53sw bilgisayarım için hdd'ye ulaşmak için LCD klavye top case alt kapak hepsini sökmem gerekti hele anakartı sökmek için tüm herşeyi söktüm diyebilirim. yeni bilgisayarlarda oldukça zorlaştırıyorlar ufak müdahaleler için bile servise zorunlu bırakıyorlar. eski zamanlarda kullandığım asus f3 ne güzeldi arkadan 4-5 vidayı söküp ram hdd wifi kartı cpu fanı DVD RW hepsine ulaşabiliyordum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Modem tavsiye alabilir miyim?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya çok teşekkürler ama sanırım garantisi gider dimi hiç yormiyim sizide garantisi giderse artık yapcak bişe yok :( kalsın böle napim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.