Öldürülürdü normalde ama polislerin toyluğu şansı olmuş. |
Kapalı Çarşıda Silahlı çatışma (2. sayfa)

-
-
adli işlem falan yapılırmı peki?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yapılacak tabi.
Gasp, adam öldürmeye teşebbüs, görevi yaptırmamak için direnme ve toplum güvenliğini tehlikeye atmak aklıma gelen yargılanacağı suçlar.
-
ne kadar alır hocam sizce ?
Bilemiyorum. İnfaz kanunu cacık gibi oldu. Doğru düzgün yatan yok.
-
Yaralanan polis kardeşimize acil şifalar. Onun dışında yaşananlar trajikomik .
Polis çaresiz kalmış , karşısındaki birkaç çapulcu . Polisin elinden silahı alıp sıkan esnaf , onu engellemeye çalışan polis memuru.
Polisin acil daha sıkı sert eğitim almalari lazım. Yarın öbür gün bu olaylar artacak , yabancı uyruklular otomatik silahlarla karşılık verecekler.
bu tip meselelerde jandarmanın işi daha zor. Geliyor 1 ay eğitim almış psikopatı manyağı. Polisler eğitimli olmaları açısından bu tip olaylarda daha avantajlı ama bana toy gibi geldiler. Yine de ilk polis değil ama öteki sanırım silahı da o kaptırdı onun hareketleri kesinlikle kriz anı yönetelmiyor. Ne hedef alıyor ne arkadaşını çekebildi. Bir de silahı kaybetti. Tabiki ortam çok zor olay çok zor ama daha büyük facia çıkabilirdi işler büyüse
-
polis ve halk kanadında aşırı derecede panik var....bu videoda onu gördüm...
panik o kadar nirvanaya ulaşmışki sivil bir vatandaş polisin silahını alıyor rastgele ateş ediyor .....bir digeri polis öldü deyip ortalıgı zelzeleye veriyor ,,kavga yerinde ortamı dahada çok geren garılar olurya aynı onun gibi ....polis panikden silahına sahip çıkamıyor....çatışmayı bırakıp silahı alan kişiyi kovalıyorlar....ilginç bir olay.....tam ortadoguluk olay
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz006 -- 23 Mayıs 2022; 20:53:0 > -
Orada silahı kapan PKK lı olsa ve polisleri vurmaya başlasaydı? Bu soruyu sorunca asıl vahim durum ortaya çıkıyor. Soluksuz indirilmesi lazımdı o adamın. Yani ne bileyim bize öyle öğrettiler. Kimse benim yanımda silahın ağzına mermi veremez vururum kurtuluşu yok.
-
Felaket tehlikeli bir durum. Ancak öyle bir durumda da bizim polisi de hukuk deyip paket ederlerdi gibime geliyor. Orantılı orantısız meşru müdafa kanunları gzöden geçirilmeli gibi sanki
-
Balyoz, ergenekon, fetö adı altında hepsi tasfiye edildi.
Şu video olduktan sonra ilk mahkemede beraat ederdi. Silah kullanma yetkisini kullanmanın nirvanası bu durum. En geçerli sebep. Polisin jandarmanın yanında kimse silahına mermi veremez. Nokta. Namus meselesi bu iş.
-
Gerek var mı hocam, şu babası belli olmayan yaşam formları için hukuk u meşgul etmeye? Polis gelecek, silahı kim sıkıyorsa kafasına mermiyi basıp geçecek. Ben burdan anlıyorum ki ben elime otomatik makineli tüfek alıp bir bölgeyi rehin alsam, polisinden siviline takır takır ateş ederim, kimse de kılını kıpırdatamaz..
Birde diziye gerçek değil diyorlar
-
Fetö tamamda ergenekondan alınanlar dışarda polisleri göreve getirmediler mi
Süleyman Soylu'dan bu "yabancı uyruklular" hakkında destek açıklaması bekliyoruz.
-
arma 3 de eğitim alan bundan daha iyi operasyon yapar lütfen armaya bok atmayın
-
ne kadar alır yanlış bir soru, isterse 10 yıl alsın, max 2 yıla dışarıda. ne kadar yatar? demek lazım. Daha geçen aylarda müge anlı programına müebbet yemiş adam 3-4 yıl yatıp çıkıp gelmişti :D
-
Bu muhabbetin devamı bizi hapse sokar hocam, seçimlerden sonra detaylı olarak her şey gün yüzüne elbette çıkacaktır.
-
AKP DÖNEMİNDE YAŞANMIŞTIR..
20 Yılda gelinen nokta işte tam Budur..
2023 SEÇİMLERİ TÜRKİYE İÇİN KADER'DİR VE SON ŞANS'DIR..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X